#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne hiz?

Walcott ile ayni hizda eminimdir :D

cok belli olyior (fifacilar bilir)

Bruma da fena "FLAIR" var :asd2::cool-96:

Bayanlar konusunda da kilo takıntısı olan sen miydin? Yanlış mı hatırlıyorum

evet,balık etli hatunlardan hoşlanıyorum.ama bruma 1-2 maçta rakiple mücadeleye girip yere düşerse.. çelimsiz demeye başlayacaklar.sonra emre çolaktan beter fiziği diyen garip insanlar bile olacak.

evet,balık etli hatunlardan hoşlanıyorum.ama bruma 1-2 maçta rakiplee mücadeleye girip yere düşerse.. çelimsiz demeye başlayacaklar.sonra emre çolaktan beter fiziği diyen garip insanlar bile olacak.

Fiziksel gelişim doğal olarak da olacaktır zaten de çok genç olduğu için ama Amrabat fiziği de yapmasın, sonra bu fişekliği kaybolup Amrabat gibi farklı sporların ideal oyuncusu konumuna gelebilir.:)

Ben daha üniversiteye yeni başlıyorum adam 18 yaşında Galatasaray'a transfer oluyor ve evli hayat adil değil :D

Seni avatarindaki Ronaldo Fenômeno ne topcuydu be.Kücüken onu görmek icin eurosporta bakardim ,psv eindhoven de harikalar yaratiyordu,bir kör bile anlardi onun büyük topcu olacagini.:)darisi brumanin basina.

ben videolardan biliyorum ronaldoyu:) bana göre messi ve cristiano ronaldodan daha iyi

Antu da Bruma için, ''ilk maçta izlenimim max Stoch olur demişler.'' :happy::happy:

sen twitterdakileri gör bi de..bal yapmayan arı demiş biri,biri de niye GSlılar bu kadar övüyo diyo..değeri 10 milyon avroya fırladı brumanın

Bruma - Player profile - transfermarkt.com

Ben bugün maçı izlerken topu yere indirin de biraz daha izleyelim Brumayı diyordum.. Çok kalite bir oyuncu. Kısa sürede yapması gereken her şeyi yaptı. Umut biraz becerikli olsa ilk asistini de yapmış olacaktı. Selçuk ve özellikle Sneijderle beraber çok daha iyi işler yapar.

Yahu bu adamın hızı bi değişil.Usain Bolt gibi takmadan koşuyo gibi ama çokda hızlı gidiyo.İlginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt