#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madrid macinda kondisyonunun 90 dakikayi kaldirabileceğini zannetmiyorum.. 2. yarı girmesi daha mantikli bence

Bende öyle. Zaten su an en büyük zaafi da bu, tercübesizlik. Bu tür hatalari daha cok görürüz diye düsünüyorum.

Varsın o yapsın canı sağ olsun o düşüncedeyim açıkcası onun yerine oynayacak vitaminsizlerin insanı illet etmesindense bu çocuğun iyi niyetinin mücadelesinin yanında yapacağı hataları kabul görebilirim bu yaşlarda illa yapacaktır ama onları ve bir takım olayı daha aştığı vakit biz gerçek bir oyuncuya sahip olacağız bugün oldukları iddia edilenler gibi değil.

o tehlikeli kontratak normaldi ..bi tek melo vardı ortasahada çünkü..her türlü gol yerdik aslında tek ortasahayla..ama daha çok pozisyona girip atamadık..tuhaf

Açıkcası o anın heyecanı,korkusuyla bana öyle gelmiş ya da öyle hatırlıyor olabilirim doğrudur :D Atamamızda beceriksizlik pek izahı yok yani hep şanssızlık diyemezsin kabul etmek gerekir bazen.

Açıkcası o anın heyecanı,korkusuyla bana öyle gelmiş ya da öyle hatırlıyor olabilirim doğrudur :D Atamamızda beceriksizlik pek izahı yok yani hep şanssızlık diyemezsin kabul etmek gerekir bazen.

öyle de drogbanın,burağın bunu yapması sinir bozucu

Herkesin aksine bu macta fazla verim alabileceğimizi zannetmiyorum.. Hayatinda ilk defa böyle bir maça ve atmosfere çikacak ve karsisinda kendisinin en büyük idolü olan Ronaldolu Real Madrid olacak.. Bu yüzden bu maçta kendisinden fazla bir beklentim yok..

Herkesin aksine bu macta fazla verim alabileceğimizi zannetmiyorum.. Hayatinda ilk defa böyle bir maça ve atmosfere çikacak ve karsisinda kendisinin en büyük idolü olan Ronaldolu Real Madrid olacak.. Bu yüzden bu maçta kendisinden fazla bir beklentim yok..

Ters etkide olabilir bunu tam olarak bilemeyiz hani sonuçta mesela ben idolüm olan bir insana kendimi tanıtma fırsatı bulsam kendimi ispat etmekte isterim hani "bende burdayım artık" mesajı vermek için.

Ters etkide olabilir bunu tam olarak bilemeyiz hani sonuçta mesela ben idolüm olan bir insana kendimi tanıtma fırsatı bulsam kendimi ispat etmekte isterim hani "bende burdayım artık" mesajı vermek için.

İşte o kendini ispat etme çabasi inşallah bizim ve kendi adına olumlu olur.. Beni daha çok korkutan bu arena icin tecrübesiz olması..

Ben 18 yaşında 2 adım koşsam tıkanıyordum.

Yaşla ilgisi olmaz.

Çocukken sürekli koşup oynandığı için, doğal antreman gibi olur; onun için sabahtan akşama kadar oynanır sadece. Orası ayrı.

BU tip oyunculara daha da yönelmeliyiz...Anderlecht maçlarının özetlerine baktım u20'deki Acheampong resmen estiriyor..Daha 19 yaşında sadece 1 milyon €'ya transfer olmuş.. Aynı şekilde Ali Adnan 1 milyonn € 'ya Rizeye geldi..Şu 2 oyuncuyu da alıp kiralayabilirdik bu sezon.. Yabancı sorunu çözülünce de takıma kazandırırdık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt