Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.485
- 58
- 323
madrid beklerini ağlatacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madrid macinda kondisyonunun 90 dakikayi kaldirabileceğini zannetmiyorum.. 2. yarı girmesi daha mantikli bence
Bende öyle. Zaten su an en büyük zaafi da bu, tercübesizlik. Bu tür hatalari daha cok görürüz diye düsünüyorum.
o tehlikeli kontratak normaldi ..bi tek melo vardı ortasahada çünkü..her türlü gol yerdik aslında tek ortasahayla..ama daha çok pozisyona girip atamadık..tuhaf
Açıkcası o anın heyecanı,korkusuyla bana öyle gelmiş ya da öyle hatırlıyor olabilirim doğrudurAtamamızda beceriksizlik pek izahı yok yani hep şanssızlık diyemezsin kabul etmek gerekir bazen.
Madrid macinda kondisyonunun 90 dakikayi kaldirabileceğini zannetmiyorum.. 2. yarı girmesi daha mantikli bence
Umarim ben yanılırım Halitcim..18 yaşında ki birinin kondisyona filan ihtiyacı yok abicim.Bruma'yı bıraksan 180 dakika top oynar.
Herkesin aksine bu macta fazla verim alabileceğimizi zannetmiyorum.. Hayatinda ilk defa böyle bir maça ve atmosfere çikacak ve karsisinda kendisinin en büyük idolü olan Ronaldolu Real Madrid olacak.. Bu yüzden bu maçta kendisinden fazla bir beklentim yok..
Ters etkide olabilir bunu tam olarak bilemeyiz hani sonuçta mesela ben idolüm olan bir insana kendimi tanıtma fırsatı bulsam kendimi ispat etmekte isterim hani "bende burdayım artık" mesajı vermek için.
burada hiç birşey yapmayan dos santos için ağlayan insanları görünce bu adama tapılacakatır..
18 yaşında ki birinin kondisyona filan ihtiyacı yok abicim.Bruma'yı bıraksan 180 dakika top oynar.