#20 İlkay Gündoğan

Bence baya iyi oynadı

Bu adam cok iyi pasör onu top bizdeyken oyunu kontrol eden oyuncu olarak kullanmak lazım

Sorun kalabalık orta saha düşmanı okan burukta

Bu adam yaşından dolayı fiziksel dezavantaj elbette yaşayacak onu tolere etmek için yanında 2 tane orta saha olmalı

Ama merkezde 2'li oynadıgın 4231 sistemi değil merkezi üçleyip 433 oynamalıyız merkezde kalabalık olmalıyız

Sorun okan buruk bu adamın orta saha düşmanı olması en büyük sorun

Juventus deplasmanındasın kasımpaşa maçı oynar gibi merkezde 2 orta saha ile oynayamazsın kalabalık orta saha yapmalısın

Bu adam futbolun en basit gerçeğini daha farketmemiş bile valla şaşkınım inanamıyorum

icardi'yle birlikte en azından maçı sakinleştirdi biraz. geri kalan kafası kopuk tavuk gibi dolanıyordu. ilkay'dan beklediğim bu işler benim artık, mertens filan olamayacağını zaten ispatladı bari hamit kadar oynasın.

Kötü başladı iyi bitirdi. Uzatma da akıl koyan ender oyunculardandı.

Fizik olarak bitik ama uzatmada rakip yorulmuş olmasına rağmen bizim takımın eli ayağı titrerken aldı topu dolandırdı sahada. Maçı net uzatmada İlkay ın soğuk kanlılığı çevirdi.

Topu yere indirerek tempoyu tamamen lehimize çevirdi.1 kişi eksik oynayan rakibi topsuz oyunda bir tık daha fazla koşturarak yordu. Sanılanın aksine iyiydi bugün

kendisinden sıfır beklentim old için 4 os içinde en iyi oynayan ilkaydı
son 20 dk oynarsa biraz rahatlatma şansı var

İlkay ve Singo bugün Leminada. Kat be kat iyiydi orta sahada. Tıpkı konya maçında olduğu gibi ben Leminayi sahada göremedim

topsuz oyunda skandal
10 kişi rakibe ezilmemizde mühim etkenlerden
sara devam etseydi bu derece olmazdı

Juve %150 ile oynadı, hayvan gibi koşarak oynadı, 10 kişi geri vitessiz oynadı, ölme pahasını 3-0 yaptılar sonra da geberdiler zaten bittiler tükendiler.. geberik juve’ye karşı bizim sonradan oyuna giren topçuların performansları sizi yanıltır

Mertens bi şekilde 1 sene daha devam etseydi, eminim İlkay'dan çok daha fazla katkı sağlardı. Bu adam bizi sallamıyor, açık ve net. Kendini muhtemelen takımdan üstün görüyor, Okan Burak'a da fazla saygı gösterdiğini zannetmiyorum. Konya maçında Okan hoca bunu oyuna sokarken taktik veriyor, buysa pis pis sırıtıyordu.
Bu maça gelecek olursak, ne iyi, ne çok kötü derim. Aldığı maaş yedek bir futbolcu için çok fazla. Sezon sonu yollar ayrılmalı mutlaka.

Geri
Üst Alt