#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bilmiyorum ama bu is icin kulupten para alan Scout denen, bunca yildir Scout olarak bi icraatlerini goremedigimiz insanlar bulmak zorunda degil mi?

Bu arada ndiaye kira bedei maliyetsiz diye bisey kim dedi bilen var mi ?

Hem başkan hem de hoca bedelsiz olarak kiralanacağını söyledi. Scouting yapılsa dahi bu şartlarda, Badou gibi ligi ve takımı bilen hazır bir oyuncu bulmamız imkansız bence. Günü kurtarmak adına gayet yerinde bir hamle.

Her oyuncu her takımda tutmaz tutmuyor İtalya’da bidon seçilen Melo burada neler yaptı. Badou da Fernando ile gerçekten iyi bir orta saha tandemi olmuşlardı, ne zaman ki Tudor 3 lü defans vb fantezilere girip Fernandoyu geriye çekti iş bozuldu. Terimle birlikte uçacaktır Badou

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana göre Osmanlı maçından sonra geçen sene en iyi oynadığı top Terimli Göztepe maçıydı

Keşke son maçı olan Göztepe den sonra yine başka bir Göztepe maçıyla sahalara dönüş yapsaydı kısmet değilmiş

Bana göre Osmanlı maçından sonra geçen sene en iyi oynadığı top Terimli Göztepe maçıydı

Keşke son maçı olan Göztepe den sonra yine başka bir Göztepe maçıyla sahalara dönüş yapsaydı kısmet değilmiş

Göztepe maçından sonra gitti, göztepe maçından sonra gelse ve oynasa daha anlamlı olur.

Göztepe maçından sonra gitti, göztepe maçından sonra gelse ve oynasa daha anlamlı olur.

Kayseri deplasmanından sonra gitti yav. 3-1 kazandığımız maç. 90. dakikada yardıra yardıra Rodrigues'e asist yapmıştı. :D

Adam orada bana katılıyor yalnız. ;)

Hadi beni geçtim üstadın futbol bilgisinin, bir dilbilgisi hatası ile töhmet altında kalması beni üzer.

Evet hata yapmışım eksik okumuşum özür diliyorum. İkinizde birbirinizden betersiniz bu değişmez. İyi forumlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
Geçen süreçte yanıldığınızı kabul ediyor musunuz sayın Alpay ?

Ndiaye hala benim istediğim 8 özelliklerinde topçu değil. Ama hem Terim'i hem de Fernando'yu düşününce takıma faydalı olacağı kesin. İkiliyi komple değiştirmek yerine daha önce uyumlu olan ikiliyi uygun maliyete kurmak her zaman iyidir.

Ateşleyici yönü de var. O yüzden 3 sene önce ki gibi düşünmüyorum. Bizim ölçeğimizde ki takımlar için faydalı bir futbolcu kendisi çok müthiş olmasa da. Uzun lafın kısası, buralara geleceğini öngöremeyerek yanılmışım. Yanılmaktan da korkmam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye hala benim istediğim 8 özelliklerinde topçu değil. Ama hem Terim'i hem de Fernando'yu düşününce takıma faydalı olacağı kesin. İkiliyi komple değiştirmek yerine daha önce uyumlu olan ikiliyi uygun maliyete kurmak her zaman iyidir.

Ateşleyici yönü de var. O yüzden 3 sene önce ki gibi düşünmüyorum. Bizim ölçeğimizde ki takımlar için faydalı bir futbolcu kendisi çok müthiş olmasa da. Uzun lafın kısası, buralara geleceğini öngöremeyerek yanılmışım. Yanılmaktan da korkmam.

İşte beklediğimiz cevap helal olsun sana ve birilerine örnek olsun (y)

EPL'de oynaması ve 16 milyon euro bedelle alınması niye kıstas olamıyor?

Drogba da 24 yaşında falan gidiyordu Guingamp'a, Toni 27 yaşında 1. lig seviyesinde falan top oynadı herhalde keza.

Adamın hızla yükselmiş bir kariyeri var, düşüşe geçse de senin bahsettiğin kadar çöp bir oyuncu kesinlikle değil.

Reis ne kadar izledin bilmiyorum ama geçen sezon Stoke'da hiç de fena değildi bence. Maçlarının çoğunu izledim belli bir standartın altına hiç düşmedi çok ekstra katkı vermese de. Bizdeki halini ben de fazla beğenmiyordum ama şu an hayır demem.

Ne eyshanı lan ztn bu herife laf eden beyin a...lanması gecirmiştir
Kral Stoke a gitmiyorum dese clye değil Y başına gidecektik haberiniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt