- 10 Nisan 2013
- 53.454
- 33.337
- 2.993
Büyük üstad H.D. , Alpay'ın ne olduğunu o zaman anlamış ama kulak vermemişiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bilmiyorum ama bu is icin kulupten para alan Scout denen, bunca yildir Scout olarak bi icraatlerini goremedigimiz insanlar bulmak zorunda degil mi?
Bu arada ndiaye kira bedei maliyetsiz diye bisey kim dedi bilen var mi ?
Her oyuncu her takımda tutmaz tutmuyor İtalya’da bidon seçilen Melo burada neler yaptı. Badou da Fernando ile gerçekten iyi bir orta saha tandemi olmuşlardı, ne zaman ki Tudor 3 lü defans vb fantezilere girip Fernandoyu geriye çekti iş bozuldu. Terimle birlikte uçacaktır Badou
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana göre Osmanlı maçından sonra geçen sene en iyi oynadığı top Terimli Göztepe maçıydı
Keşke son maçı olan Göztepe den sonra yine başka bir Göztepe maçıyla sahalara dönüş yapsaydı kısmet değilmiş
Bana göre Osmanlı maçından sonra geçen sene en iyi oynadığı top Terimli Göztepe maçıydı
Keşke son maçı olan Göztepe den sonra yine başka bir Göztepe maçıyla sahalara dönüş yapsaydı kısmet değilmiş
Göztepe maçından sonra gitti, göztepe maçından sonra gelse ve oynasa daha anlamlı olur.
Adam orada bana katılıyor yalnız.
Hadi beni geçtim üstadın futbol bilgisinin, bir dilbilgisi hatası ile töhmet altında kalması beni üzer.
Adam orada bana katılıyor yalnız.
Hadi beni geçtim üstadın futbol bilgisinin, bir dilbilgisi hatası ile töhmet altında kalması beni üzer.
Geçen süreçte yanıldığınızı kabul ediyor musunuz sayın Alpay ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ndiaye hala benim istediğim 8 özelliklerinde topçu değil. Ama hem Terim'i hem de Fernando'yu düşününce takıma faydalı olacağı kesin. İkiliyi komple değiştirmek yerine daha önce uyumlu olan ikiliyi uygun maliyete kurmak her zaman iyidir.
Ateşleyici yönü de var. O yüzden 3 sene önce ki gibi düşünmüyorum. Bizim ölçeğimizde ki takımlar için faydalı bir futbolcu kendisi çok müthiş olmasa da. Uzun lafın kısası, buralara geleceğini öngöremeyerek yanılmışım. Yanılmaktan da korkmam.
EPL'de oynaması ve 16 milyon euro bedelle alınması niye kıstas olamıyor?
Drogba da 24 yaşında falan gidiyordu Guingamp'a, Toni 27 yaşında 1. lig seviyesinde falan top oynadı herhalde keza.
Adamın hızla yükselmiş bir kariyeri var, düşüşe geçse de senin bahsettiğin kadar çöp bir oyuncu kesinlikle değil.
Hahahah müthiş bir tespit hayricimNe eyshanı lan ztn bu herife laf eden beyin a...lanması gecirmiştir
Kral Stoke a gitmiyorum dese clye değil Y başına gidecektik haberiniz olsun
Eyw heus salt gerçekleri forumla paylaşmaya özen gösteriyorum açıkçasıHahahah müthiş bir tespit hayricim
Fernando zaten geride oynamıyor muydu ilk haftalarda da