#20 Tetê

Tete benim beklediğim adam gibi çıkmadı , ben Teteyi birebirde sürekli üstüne oynayıp geçmeye çalışan adam sanmıştım ama adam bildiğin sağ oyun kurucusu. Hakim ile aynı özellikleri var farklı bir özelliklerini görmedim. İşimize yarıyor bu durumda

Şu rezil ligde 7 maç 1 asist
Şu an sadece alternatif olur.
Takımdaki dingolar ligi hafif görmeyip biraz çabalarsa bişeyler olacak gibi tüm maçları maks 2.viteste oynuyoruz.

Skor gelmediğinde arada Ankara Beşiktaş gibi maçlarda görüldüğü üzere karşı gol atıp gene yatışa geçiyoruz. Birisi maç başında sıkacak 2 tane akılları başına gelecek.

Gol ve asisti felaket kotu. Fransa liginde 8 gol 8 asist yapan birisi icin cok kotu. Bunun da sorunu bariz mental.

Gol ve asisti felaket kotu. Fransa liginde 8 gol 8 asist yapan birisi icin cok kotu. Bunun da sorunu bariz mental.
Eksik kalmasin. Bence 1 numarali sebep taraftar. Transfer olur olmaz kral ediyoruz veya ilk mactan goller bekliyoruz ve olmayinca Instagram'ina kim bilir neler yaziliyor. Beklentiyi ve stressi herkes kaldiramaz. Yeni gelenlere 2 - 3 ay ilişmemek lazim. Kral olacaksa hak etsin veya tam tersi.

Oyun tarzı Williani andırıyor. 10da da oynayabiliyormuş. O mevkide görmek isterim

maç içinde kerro'yla daha çok pozisyon değiştirerek oynamalı

Pek kimse beğenmezken övenlerden olsam da giderek daha iyi olacağına yönelik beklentilerimi henüz karşılayamadığını belirtmek durumundayım. Kötü değil ama tavanının çok yüksek olduğunu da düşünmüyorum doğrusu. Shaktar' ın tam tutmayan transferlerinden biri izlenimi veriyor; 19 yaşında 15 milyon ödedikleri adam, 23 yaşında da en fazla o kadar eder gibi görünüyor. Ya biraz daha hızlı, yahut bir tık daha iyi karar verici olsaydı keşke. Gönül rahatlığıyla ''Sağ kanat Tete' nin'' dedirtebileceğinden emin değilim...

En kilit özelliği savunma arkası koşusu bu adamın ama bu şekilde kullanmıyoruz.

Her sorunu da oyuncuda aramamak lazım, hocanın beklentilerini karşılıyorsa gerisi mühim değil.

ben bu bebeyi sevdim ya. anlamsız bir gömmeye çalışma mevcut

En kilit özelliği savunma arkası koşusu bu adamın ama bu şekilde kullanmıyoruz.

Her sorunu da oyuncuda aramamak lazım, hocanın beklentilerini karşılıyorsa gerisi mühim değil.
Yeterince organize bir takım olamayışımızdan kaynaklanıyor bu durum. Doğaçlama bir şeyler deneniyor, öyle olunca da defans arkası koşulara atılan paslar da hep ani ve çoğu defa bir tık erken atılıyor. Orada bir ekstra hızlı pasla rakipten bir oyuncu eksiltilebilse her şey yerine oturacak. Ki o 'erken' paslar yerini bulsa bile ekstra hızlı bir futbolcu olmadığı için sonuç alması zor, o yüzden keşke daha hızlı olsaydı diyorum...

sezonun şu anına kadar attığımız gollerin yarısını yazın 2 ayını denizde, 1'ini revirde geçiren adam atmış. aldığı maaşla da kıyaslarsak her kuruşu helal icardi ve karın tokluğuna oynayan kerem hariç takımda tartışmaya kapalı bir hücum oyuncusu görmemekteyim.

Takımdaki dingolar ligi hafif görmeyip biraz çabalarsa bişeyler olacak gibi tüm maçları maks 2.viteste oynuyoruz.

Skor gelmediğinde arada Ankara Beşiktaş gibi maçlarda görüldüğü üzere karşı gol atıp gene yatışa geçiyoruz. Birisi maç başında sıkacak 2 tane akılları başına gelecek.
Reis Bence kimsenin ligi hafife aldığını düsunmuyorum..Kadro iyi fakat fazlada abartmamak lazım.
İcardi,torreira,sanchez,boey bizim olmazsa olmazimiz.bu adamların ikisi olmasın çok sıkıntı yaşarız.cok fazla bireysel gidiyoruz. doğru oyunda yok.eksik olsa bile sistem işlesin.
Bu orta saha eksikliği aklıma geldikçe cildiriyorum.

Gerçekleri görmek için illaki mağlubiyetini almak gerekiyor..

Tete 2.8 mi alıyor şimdi maaş olarak.Eğer öyleyse yunustan 1 tık fazla birşeyi yok.

Geri
Üst Alt