#20 Tetê

Kasım bitecek Tete hala çalım ve sprint atacak ceza sahasına girecek diye bekliyoruz.
Ben bunu Lyonda'da Shaktarda'da bir kaç maç izlemiştim. Hala aynı görüntüde belli ki ilerletemiyor kendini.
Hep bir olabilir mi acaba dedirtiyor ama aradan 5 yıl geçti hala izlediğimde aynı kanıdayım.

tamamen fikir yürütmesi ben kendisinin iyi bir sol bek olabileceğini düşünüyorum. 2012-13 sezonunda riera hiç oynamamasına rağmen sol bek yapıldı ve o sene şlde çeyrek final oynadık

hücum için tekniği yetersiz ama sol bek için üst düzey olabilir. Pozisyon alması temposu da gayet iyi

bence düşünülebilir yoklukta abülkerimdense

tamamen fikir yürütmesi ben kendisinin iyi bir sol bek olabileceğini düşünüyorum. 2012-13 sezonunda riera hiç oynamamasına rağmen sol bek yapıldı ve o sene şlde çeyrek final oynadık

hücum için tekniği yetersiz ama sol bek için üst düzey olabilir. Pozisyon alması temposu da gayet iyi

bence düşünülebilir yoklukta abülkerimdense
Tete' nin solbekte tutacağını iddia edebileceğimiz bir veri yok ama denenmesini bir süredir ben de istiyorum; tutarsa çok iyi olur. Hücuma dönük repertuvarının ve tavanının çok yüksek olmadığı kanaati yerleşmeye başladı, dediğin gibi...

Tete' nin solbekte tutacağını iddia edebileceğimiz bir veri yok ama denenmesini bir süredir ben de istiyorum; tutarsa çok iyi olur. Hücuma dönük repertuvarının ve tavanının çok yüksek olmadığı kanaati yerleşmeye başladı, dediğin gibi...

kesinlikle bir lig maçında denemek lazım osayi ve ferdi de kanatta yetersizdi ama beke geçince farklı oldu

tete kanatta verimli olamadı ama bekte aranılan isim olabilir

Adam elinden geleni yapıyor, skora da gidebilmeye başladığında daha da katkı verecek. Oyuna giripte takıma can katmadığı maç yok. Süresi artmalıyken azaldığı için biraz tutuk

bugün iyiydi yine de evet kötü tercihler yapmış olabilir ama
o da durumunun farkında gözüküyor, çok daha iyi olacaktır

Bence cok iyiydi. Sansi yok + maalesef son dokunuslar verimsiz olsa da hizli hucuma fişek gibi cikti. Tabi son dokunuslar degismedikten sonra anlami yok

Girdiği pozisyonlar ve attığı çalım pozitif

O pozisyonlarda yaptıkları (4 defa hem de) aşırı negatif

Yine de #olacakolacak diye düşünüyorum

Daha bir iki sezon daha bizimle zaten

Böyle oyuncular kadroda hep olsun isterim. Bi kalitesi var, yaşı genç, üstüne koyabilir

Geri
Üst Alt