- 18 Şubat 2011
- 143.078
- 62.269
- 5.478
Bu adam iş yapacak, rahat olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete' nin solbekte tutacağını iddia edebileceğimiz bir veri yok ama denenmesini bir süredir ben de istiyorum; tutarsa çok iyi olur. Hücuma dönük repertuvarının ve tavanının çok yüksek olmadığı kanaati yerleşmeye başladı, dediğin gibi...tamamen fikir yürütmesi ben kendisinin iyi bir sol bek olabileceğini düşünüyorum. 2012-13 sezonunda riera hiç oynamamasına rağmen sol bek yapıldı ve o sene şlde çeyrek final oynadık
hücum için tekniği yetersiz ama sol bek için üst düzey olabilir. Pozisyon alması temposu da gayet iyi
bence düşünülebilir yoklukta abülkerimdense
Tete' nin solbekte tutacağını iddia edebileceğimiz bir veri yok ama denenmesini bir süredir ben de istiyorum; tutarsa çok iyi olur. Hücuma dönük repertuvarının ve tavanının çok yüksek olmadığı kanaati yerleşmeye başladı, dediğin gibi...
Sahada bizimle konuşmuyor diyordu, takımdakilere katılması lazım birazicardi bunu hic sevmıyor gibi
pas atmıyor herif yavSahada bizimle konuşmuyor diyordu, takımdakilere katılması lazım biraz