#20 Tetê

30 üstü topçulara inanıp güvenmektense bu çocuğa inanırım.

en azından fizik olarak bitik değil, başarıya da aç geçmişinde başarılı sezonları var.

Ha bizde iyi mi asla değil şu ana kadar

Adnan kardeşim skills videosunu izleyince biz de Çikıldauyu futbolcu sanmış idik. Yapay zeka prodüksyonumudur nedir herif Hagi gibiydi.

Ama velakin haklısın, scoutlar gidip maçlarını takip etmeliyken biz gibi videodan izleyip beğenmiş olabilir. Internet kafede kovuşlandırılmış bir scout ekibine sahibiz sanırsam
Morutan ve cicaldau'dan sonra skills videosu izlemeyi bıraktım şahsen. Bir topçununnson sezonundan en az 3-4 maçı 90 dakika izlemek lazım ufak bir kanıya varmak için. scout ekibininse tüm son sezonunu izlemesi incelemesi lazım normalde

Futbolcu pazarlama ve satma konusunda en kötü kulüplerden birisiyiz maalesef.

Normal sartlarda Tete gibi birini cok rahat 7-8 Milyona satabilirsin Avrupa'ya hatta daha fazla paraya bile gider. Talipleri varmis galiba. Tahminimce yine salak salak satin alma opsiyonu ile bir yere kiralariz en fazla.
Kiralama işini de Hollanda Belçika gibi istatistik kasabileceği bir yere yapmak lazım

Kalkıp Türkiye ligine veya 2.lige adam kiralama işi çok yanlış

Mesela Morutan'ı dediğim liglere kiralasaydık iyi para alabilirdik

Şayet Tete kiralanacaksa istatistik kasabileceği bir lig olmalı bu yüzden

Tete'den artık nasıl bir beklenti seviyem varsa, her maç önü patlama yapacağını umarak ilk 11 çıkmasını isteyip, maç sonu karamponunun çivisine kadar sövüyorum. Yine aynı döngüde ilk 11 olsun diye beklemekteyim.

Tete'den artık nasıl bir beklenti seviyem varsa, her maç önü patlama yapacağını umarak ilk 11 çıkmasını isteyip, maç sonu karamponunun çivisine kadar sövüyorum. Yine aynı döngüde ilk 11 olsun diye beklemekteyim.
Tete top oynamıyor eyvallah, övülecek bi yanı yok ama adamın şanssızlığına her 11 çıktığı maç ya Kerem 10 numara olarak oynuyor ya forvet olmuyor takımda.

Kendisi de takım oyunu oynamayı pek beceremediği için böyle bi' sonuç çıkıyor ortaya.

Ne yalan söyleyeyim, 23 yaşında bir Brezilyalıdan yüksek beklentilerim vardı.

Bu oğlana 2 buçuk milyon Euro maaş ödendiği gerçeği beni derin düşüncelere sevk ediyor.

Yüzyılın kazığı.

Cok ilginc bir oyuncu, youtube videolarda sov yapiyordu rakibin belini kirip ceza sahasina girip goller atiyordu nefis paslar birakiyordu. Demek ki isteyince sabrinin de inanilmaz skills videosu cikarabilirsin.

Kötü oyuncu daha futbolu bilmiyor bu çocuk, nerde dikine gideceğini nerde pas atacağını bilmiyor bile

Brezilya’nin Suriyelisi gibi herif sonradan vatandaşlik almis heralde.Nasil Brezilyali olm bu ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt