2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 26, Kalan 8; 53 Puan, İkinciyiz..

26.03.2010 İstanbul BŞB - : - Bursaspor

03.04.2010 Bursaspor - : - Antalyaspor

11.04.2010 Gençlerbirliği - : - Bursaspor

18.04.2010 Bursaspor - : - Gaziantepspor

25.04.2010 Galatasaray - : - Bursaspor

02.05.2010 Bursaspor - : - Kayserispor

16.05.2010 Bursaspor - : - Beşiktaş

Bursaspor'un fikstürü bu. Bence çok zor maçları var. Bu rakipler küçüksenecek takımlar değiller. Ben hala en büyük favorinin bizim olduğumuzu düşünüyorum. Ancak Sami Yende mutlaka onları yenmeliyiz. Onun haricinde zaten biz SamiYende değil deplasmanda takılıyoruz. Biraz daha dikkat edersek Şampiyonluk neden olmasın ? Bursa'nın bu haftayla birlikte önünde çok zor maraton var ve ben bunun altından kalkabileceklerini düşünmüyorum. İnşallah biz haklı çıkarız ve sonunda ipi göğüsleriz.

Acayip zor bir fikstür E.Sağlam'ın garanti 3 puan yazabileceği tek maç yok.

Bursaspor'un fikstürü bu. Bence çok zor maçları var. Bu rakipler küçüksenecek takımlar değiller. Ben hala en büyük favorinin bizim olduğumuzu düşünüyorum. Ancak Sami Yende mutlaka onları yenmeliyiz. Onun haricinde zaten biz SamiYende değil deplasmanda takılıyoruz. Biraz daha dikkat edersek Şampiyonluk neden olmasın ? Bursa'nın bu haftayla birlikte önünde çok zor maraton var ve ben bunun altından kalkabileceklerini düşünmüyorum. İnşallah biz haklı çıkarız ve sonunda ipi göğüsleriz.

şu fikstür bizde olsa banko şampiyonuz derdi herkes.nesi zor onu anlamadım.kaldı ki en az 2 maç kaybetme lüksleri olacak.bizim hiç kalmadı.2 de 2 yaparlarsa işi bitirirler

Fikstürün zorluğu falan yok. İBB, Gaziantep, Gençlerbirliği, Antalya gibi takımlarla 13. yada 16. haftada falan oynasan o maç zordur ama 27. haftadan sonra oynuyorsan bu takımlar ununu eleyip duvarına asmış takımlarsa, ligde kazanacağı yada kaybedeceği bir şey yoksa üstelik bu kendileri gibi bir anadolu takımıysa maça fazla asılmazlar. Üstelik de üst üste derbilerin olduğu haftalarda 3 büyükler puan kaybederken Bursaspor bu rakipleri yenerse Ali Sami Yen'de bile şampiyonluk turunu atacak pozisyona gelebilirler. Çok mucize bir durum değil yani İBB,Antalya,Gençlerbirliği,Gaziantep hattından 12 puan çıkartmak. Devre arası teknik direktörler seminerinde Abdullah Avcı ve Ertuğrul Sağlam'ın ne kadar sıkı dost olduklarını gözlemlemişsinizdir. Yada yıllarca beraber oynayan Mehmet Özdilek-Ertuğrul Sağlam ilişkisi de rahat bir Antalya galibiyeti getirebilir. 6-7 yıl önce şampiyonluğu kılpayı kaçıran Gaziantepspor ve Gençlerbirliği yönetimleri de Bursaspor'un şampiyonluğuna sıcak bakabilir. Kesin yatarlar demiyorum ama 3 büyüklere karşı oynadıkları gibi oynayacaklarını da düşünmüyorum açıkçası..

Fikstürün zorluğu falan yok. İBB, Gaziantep, Gençlerbirliği, Antalya gibi takımlarla 13. yada 16. haftada falan oynasan o maç zordur ama 27. haftadan sonra oynuyorsan bu takımlar ununu eleyip duvarına asmış takımlarsa, ligde kazanacağı yada kaybedeceği bir şey yoksa üstelik bu kendileri gibi bir anadolu takımıysa maça fazla asılmazlar. Üstelik de üst üste derbilerin olduğu haftalarda 3 büyükler puan kaybederken Bursaspor bu rakipleri yenerse Ali Sami Yen'de bile şampiyonluk turunu atacak pozisyona gelebilirler. Çok mucize bir durum değil yani İBB,Antalya,Gençlerbirliği,Gaziantep hattından 12 puan çıkartmak. Devre arası teknik direktörler seminerinde Abdullah Avcı ve Ertuğrul Sağlam'ın ne kadar sıkı dost olduklarını gözlemlemişsinizdir. Yada yıllarca beraber oynayan Mehmet Özdilek-Ertuğrul Sağlam ilişkisi de rahat bir Antalya galibiyeti getirebilir. 6-7 yıl önce şampiyonluğu kılpayı kaçıran Gaziantepspor ve Gençlerbirliği yönetimleri de Bursaspor'un şampiyonluğuna sıcak bakabilir. Kesin yatarlar demiyorum ama 3 büyüklere karşı oynadıkları gibi oynayacaklarını da düşünmüyorum açıkçası..

Yazdiklarina katilmamak elde degil. Kim ne derse desin Bursaspor cok avantajli durumda su an. Azcik akilli olurlarsa, cok rahat sampiyon olabilir Bursa.

Yarin Denizli ve cuma günü IBB den 6 puan alirsa Bursa, olay biter kanimca.

Nedense Denizliye güveniyorum ve Ibb den de birseyler beklemek istiyorum. Ibb 5. olabilirse UEFA ya gitme sansi var.

Akıllı oynarlarsa ilk dört maçı alırlar. Belki Gençler maçında puan kaybederler ama sanmıyorum. Ama son üç maçta kazanamazlar diye düşünüyorum. Şampiyonluk stresi bir anadolu takımı için idare edilmesi kolay bir kriz değil. Sakin olamayabilirler, hele ki bize kaybettikleri anda işlerinin zorlaşacağını düşünüyorum.

1-2 hafta içinde şampiyonluğu garantilememiz gerekiyordu ancak 2 senedir son haftalara endişeyle puan hesabıyla giriyoruz.Tabi bunların sebepleri tartışılır fakat bu sezon futbol olarak bana göre en dikkat çeken yanımız dirençli ilk topa pres yapan takımlara karşı ki fenerbahçe ile başlayan ve devamında seyirci desteğini arkasına almış bir kaç anadolu takımına karşı hep mağlup olduk.Şimdi total futboldan bahsediyoruz ama gözden kaçan şey total futbolda orta sahadaki üçlü gerekirse özel antrenman yapan ve yerleri kesinlikle değişmeyen (sakatlık ve ceza durumları hariç) bir yapıda olmadı açıkçası kordineli olmalıdır kadro yapısının en olmazsa olmazı burasıdır.Şimdi sezon başından beri baktığımızda bu üçlüden bahsedebilirmiyiz?Sonuçta bi üçlü yok,takımda pas yapamayan yerleri ve oyuncuları her maç değişen bir bölge burası.Eğer deplasmanlarda ve oyun stili buna en yakın fenerbahçenin yapacağı preslere karşı iyi bir oyun sergilemek istiyorsak buranın artık işlemesi gerekiyor.Yoksa tüm takım görüldüğü gibi aksıyor

şu transfere harcanan parayla bursanın tamamını alır yedekte oturturduk şimdi adamlar bizim diken üstünde oturtuyor.

şu transfere harcanan parayla bursanın tamamını alır yedekte oturturduk şimdi adamlar bizim diken üstünde oturtuyor.

Sucu biraz da kendimizde aramamiz gerekiyor artik bence..Lig bitmek üzere ve gercekten daha ne sitemi oturtabildik, ne dogru dürüst pas oyununu gelistirebildik, ne de baski kurmayi ögrenebildik. Ali Sami Yen´de muhtesem taraftarimizin destegiyle baski kurmamiz cok dogal. Ama deplasman maclarinda fiyasko yasadik bu sene. Zorluk derecesi azicik yüksek olan tüm maclarda puan kaybettik. Bursa bu maclarin hepsini kazandi neredeyse. Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce, Trabzonspor vs...Hepsini kazandilar. Biz bu kadroyla bunu basaramadik. Demek ki hata bizdeymis.

Ulan Belediye bize gelince Ali Sami Yen'de 90+3'te gol atıp yolumuza taş koyarsın şimdi görelim Bursa karşısındaki futbolunuzu.

Sucu biraz da kendimizde aramamiz gerekiyor artik bence..Lig bitmek üzere ve gercekten daha ne sitemi oturtabildik, ne dogru dürüst pas oyununu gelistirebildik, ne de baski kurmayi ögrenebildik. Ali Sami Yen´de muhtesem taraftarimizin destegiyle baski kurmamiz cok dogal. Ama deplasman maclarinda fiyasko yasadik bu sene. Zorluk derecesi azicik yüksek olan tüm maclarda puan kaybettik. Bursa bu maclarin hepsini kazandi neredeyse. Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce, Trabzonspor vs...Hepsini kazandilar. Biz bu kadroyla bunu basaramadik. Demek ki hata bizdeymis.

ya suçu biraz yönetimde buluyorum. nonda'nın gitmesi en büyük yanlış bence. maçlar başladığından beri forvette eksiklik hissediyorum. şahsi kanım kalsaydı eğer, şu anda bursa'nın önünde olunabilirdi. baros sakatken çok yanlıştı bence gönderilmesi. önceki msg'ımda bu yüzden. transfere çok acayip paralar harcandı. aynı bölgeye aynı adamlar alındı ama bazı bölgeler boşaldı. bu göz göre göre yapılmasa bu kadar kızmazdım ama çok kör gözüm parmağına yapıldı.

bursanın yenilgisi sonrası yarın kazanırsak lige tekrar ortak olacagız.

Cevap: Biten 27, Kalan 7; 53 Puan, 4.ncüyüz

Futbol oynamıyor dediğimiz Beşiktaş'ın bile gerisindeyiz...

bu ezikleri yenemedikten sonra isterlerse bütün maçlarını 5-0 kazansınlar,şampiyon olsunlar fısssssss artık benim için..

Mücadele olsa amenna diyecem,çabaladılar şansızdılar diyecem ama hırs yok adamlarda..

Bursa 58

FB 55

BJK 55

GS 53

:(

8taş götürür işi

Vay arkadaş nerden nereye ya Birinciyiz yazardı burda şimdi 4.ncüyüz , yazık valla yazık :(

Şampiyon olacağız yeterki takım inansın. Ben inanıyorum.

Şampiyon olacağız yeterki takım inansın. Ben inanıyorum.

Ben o kadar iyimser olamıyorum arkadaşım.Ne heves bıraktılar ne moral.Hıçkıra hıçkıra ağlattılar ya helal olsun.Bakıyorum da futbolcular da en ufak bir üzüntü yok.Seneye yine Uefa'da oynarız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt