2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Beğenmeyen almasın formaları arkadaşlar tartışma niye yani. Üstünde Galatasaray arması varsa un çuvalı bile giyerim. Hem son şampiyonluk zamanı çıkarılan sarı-kırmızı forma şuan 36 lira, bunları beğenmediyseniz ondan alın. Olmadı tişört, atkı vs alın. Ayrıca bu yılki tişörtler gerçekten müthiş. Burda amaç şıklıktan çok kulübe destek olmak. Normal tişört, giysi heryerde var, heryer mağaza dolu...

Sorunda orda zaten güzel kardesim. O güzel armanin altina güzel bir tasarim yakismazmi? Bu kadar basit olmak zorundamiydi?

Baska caresi yok zaten mecbur tshirt sweetle gecistiricez, belki beyaz formayi alabilirim. Iclerinde en iyi o duruyo.

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Geçen sene turuncu almıştım mor alıcam bu sene.

Beğenmeyen almasın formaları arkadaşlar tartışma niye yani. Üstünde Galatasaray arması varsa un çuvalı bile giyerim. Hem son şampiyonluk zamanı çıkarılan sarı-kırmızı forma şuan 36 lira, bunları beğenmediyseniz ondan alın. Olmadı tişört, atkı vs alın. Ayrıca bu yılki tişörtler gerçekten müthiş. Burda amaç şıklıktan çok kulübe destek olmak. Normal tişört, giysi heryerde var, heryer mağaza dolu...

Yeme simdi bizi :) sen un cuvali filan giymessin,sen de urun disinda bi sey almicaksin,ortami yumusatayim diye ne gerek var yalan dolana :D

Beğenen, beğenmeyen herkese saygım var.

Fakat ben içlerinden en çok Mor'u sevdim.

Mor, Siyah, Kırmızı, Beyaz, Lacivert... En sevdiğim 5 renktir.

İlk işim hafta sonu gidip Mor renkli formayı almak olacak.

Yıllardır sırf bu yüzden Fiorentina ve bir dönem Real Madrid'e (2. formaları mordu) sempati beslemiştim...

Sonunda mor/eflatun bir GS forması oldu...

Oh be... Sevinçle alacağım vallahi.

mor formanın yerine

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CI%20love%20you%20Hagi%5C29.jpg

bunu tercih ederdim...

digerleri güzel, artı parçalı formayı beğendim...

Jardelli Galatasarayin formasi vardi real macindaydi yanilmiyorsam.

O sekilde neden cikartmiyolar anlamiyorumki.

Komple sari bir formada cikarabilirlerdi, 1993 senesinde oldugu gibi...

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CGalatasaray%27%C4%B1n%20yeni%20formalar%C4%B1%5CS27223958.jpg

3 formanın hepsi bir arada 2009-2010 formalarımız.... mor formayı formadan saymıyorum,olacaksa gri olmalı idi...

Baros' bile yakşmamış forma , kimseye yakışmaz. :D

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Daha fazla ve daha kaliteli fotoraf yok mu arkadaslar?

olmamış diyoruz ve sıfır puan veriyoruz. valla kırk yıllık fenerliyim böyle forma görmedim. 2009-2010 sezonu galatasaray futbol formaları arasında ampul gibi sırıtan, galatasaray'a yakıştıramadığım rengiyle, herşeyiyle tırt forma. reykard abi bile dalga geçip rakibi şaşırtma amacıyla giyeriz bunu derken, kaptan arda maçlarda değil dışarda giyeriz bunu ben çizgiliyi seviyorum diyerek formayı beğenmediğini ima etti. servet ilk sümüğünü çaktırmadan üzerine silerek tepkisini gösterirken, sabri ışıla yazmaya çalışıyordu.

ek$iye geeel :D

Geri
Üst Alt