2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Fowlesla sözleşme uzatıldığına dair resmi bir şey olmaması korkutucu.İnşallah onun yerine değil yanına almışlardır.Bir tanede avrupalı sağlam oyun kurucu alırsak euroleague şampiyonluğuna oynarız

Kaç yabancı daha alacağız

yerlimiz yok yerlimiz :(

Nevriye değil de Nevlin olabilir , öyle bir söylenti vardı.

sanirim fowles haberi yalan oldu. ayni bölgeye iki tane kuta disi oyuncu bana abes geliyor.

Epiphany Prince´ı da alacağımız söyleniyor. Ya da Augustus´u tutup sadece ligde oynatacağız.

Bu arada Fener'de Taurasi yi çok geçmeden açıklar.

Hayırlı olsun.Epiphany Prince iyidir ama prenses olmadan olurmu ya ?? :(

nilY ygit ve esra şencebe geri geLSin tugba palazoglu ve nihan anaz gitsin. tugce canıtezde alınabilir ayrıca.

bu angutlar suphie young türk yapıp alacagız diye duyum aldıgını söylüyolar. lan sophiayı türk yapsak zaten biz yapardık. size noluyo.

Katie Douglas ya da Deanna Nolan'ı almak lazım yoksa 2-3 numaralar Allah'a emanet.

Augustus'un Avrupa pasaportu alma imkanı yok mu?

uzun haklarını amerikalılardan yana kullanmak yani bilmiyorum işler cidden karışık şu anda...

100 mılyon dolar butcenız var bı playmaiker oyuncu bıtanede skorer e ıhtıyacınız var ve siz gidip Ronaldoyla, Marco Van basteni alıyorsunuz nasıl bir tranfer hamlesidir bu ? Ceyhun hoca her halde adı yaptıkları iyi oldumu nerde hangı pozısyonda nasıl bı tarzda olduguna bakmıyor su takımda kendı sutunu yaratacak oyuncu kım var ? Alba dahil yerli oyuncularımız zaten takım oyunu içinde var olan oyuncular oyun tıkandıgında ne olacak peki bi tane guvenılır sutorumuz yok her mac rakıplerın planı bellı alan savunması gomul ıcerı bızımkıler cember dovsunler Prints gelse ne yazar karsımızdakı rakıbımıze bakıyorum Diana ve Taylor'ı savunacak oyuncu goremıyorum takımda aksıne rakıbımıze karsı degıl butun takımlara karsı savunulcak bı savunmamız var zon yap bak keyfıne yerli oyuncu olsa delici ve sutor tmm da oda yok Prints iyi oyaycakta iç dış dengesi yakalancak kusura bakmasın ama cok amerıkan fılmı ızlıyor bu aralar hoca oysaki al Young'ı ver vatandaslıgı Augustus'uda tut elinde al sana boru gibi kadro senin elinde zaten Melisa ve Bahar gibi rotasyon oyuncusu var bıde Tına'nın sutu var dıyenlere sunu soyluyorum sız hıc macını ızlememısınız galıba mukkemel bır rıbauntcu ve pota altı bıtırıcısı daha fazlası yok yanı kısacası Howard & Bynum gibi birsey bu oysakı Howard & LeBron'un vardı elinde yanını suslemen yeterlıydı Alba'yı aldıgımıza bu transferle bırlıkte sevınemıyorum bıle ve Ceyhun hocanın bu kadar butce ayrılan bır sezonu transfer yanlıslarıyla baslamasını hazmedemıyorum.

bizden sonra casareste coştu resmen oda ayrı bir konu..bu arada fowles aralık sonuna kadar gelmeyi düşünmüyormuş..hatta yeni transfer tina bunu için transfer edilmiş..kıta dışı iki amerikalı tercihini şu anda pota altından yana kullnmış gözüküyoruz..augustusun durumu bir an önce çözülmeli..

Douglas olabilir de o da bizde hiç oynayamamıştı :o

ya fowles ozaman hic gelmesin. böyle sacmalıkmı olur 2 tane amerikalı uzun. luecenka yeterde artar bile. bu ceyhun denen adam kendinde degil herhalde bir acıklaması vardır. yoksa akılıı bir adam bunu yapmaz. bence fowles bu sene hic dönmeyecek.

Geri
Üst Alt