Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu
100 mılyon dolar butcenız var bı playmaiker oyuncu bıtanede skorer e ıhtıyacınız var ve siz gidip Ronaldoyla, Marco Van basteni alıyorsunuz nasıl bir tranfer hamlesidir bu ? Ceyhun hoca her halde adı yaptıkları iyi oldumu nerde hangı pozısyonda nasıl bı tarzda olduguna bakmıyor su takımda kendı sutunu yaratacak oyuncu kım var ? Alba dahil yerli oyuncularımız zaten takım oyunu içinde var olan oyuncular oyun tıkandıgında ne olacak peki bi tane guvenılır sutorumuz yok her mac rakıplerın planı bellı alan savunması gomul ıcerı bızımkıler cember dovsunler Prints gelse ne yazar karsımızdakı rakıbımıze bakıyorum Diana ve Taylor'ı savunacak oyuncu goremıyorum takımda aksıne rakıbımıze karsı degıl butun takımlara karsı savunulcak bı savunmamız var zon yap bak keyfıne yerli oyuncu olsa delici ve sutor tmm da oda yok Prints iyi oyaycakta iç dış dengesi yakalancak kusura bakmasın ama cok amerıkan fılmı ızlıyor bu aralar hoca oysaki al Young'ı ver vatandaslıgı Augustus'uda tut elinde al sana boru gibi kadro senin elinde zaten Melisa ve Bahar gibi rotasyon oyuncusu var bıde Tına'nın sutu var dıyenlere sunu soyluyorum sız hıc macını ızlememısınız galıba mukkemel bır rıbauntcu ve pota altı bıtırıcısı daha fazlası yok yanı kısacası Howard & Bynum gibi birsey bu oysakı Howard & LeBron'un vardı elinde yanını suslemen yeterlıydı Alba'yı aldıgımıza bu transferle bırlıkte sevınemıyorum bıle ve Ceyhun hocanın bu kadar butce ayrılan bır sezonu transfer yanlıslarıyla baslamasını hazmedemıyorum.