2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Euroleague için Shipp'in gönderilme ihtimali varsa neden o zaman saf 5 numara yerine 4-5 numara almaya çalışıyoruz ben bunu anlamadım.

Takımı kısaltmaktan ne anlıyoruz ?

7062__wpbasketranfers04072011.jpg

Furkan'ın başka resmini bulamadılar mı ya.. :ays:

görünce aynı tepkiyi verdim :D

------Pekovic------

Shumpert-----Furkan

--Gordon---Lakovic--

bu ilk 5 cok iş yapar

resmi sitenin bu tasarımlarını yapan ayrıldı heralde bu yeni eleman paint kalitesinde yapıyo.

resmi sitenin bu tasarımlarını yapan ayrıldı heralde bu yeni eleman paint kalitesinde yapıyo.

Aynen yahu.Furkan'ın o resimde biraz blurlaştırma yapsalar daha güzel olurdu.Furkan'ın resmi zaten çok kötü de hiç olmazsa biraz düzenleselerdi bari. :)

Furkan 3luk atamiyorsa yollanmali bence. Oraya iyi bir skorer alinmali

aghahahmlqsdjkmqskf

Ndong haberleri çıkmış sportandoda bir Türk takımı diyorlar.İnşallah bizizdir.Aradığımız tarz bir uzundur Ndong.

Ndong haberleri çıkmış sportandoda bir Türk takımı diyorlar.İnşallah bizizdir.Aradığımız tarz bir uzundur Ndong.

Euroleague'de kıta dışı oyuncu kuralı 2 değil miydi ? Yoksa kadınlarda mı öyleydi karıştırıyor muyum :D

Ne alakası Sercan erkeklerde böyle bir şey yok.:D

Bizde afrikalı kim var? :D

Hee o kadınlardaydı değil mi ? :D Afrika'lı demedim yahu ABD'li de olabilir. :D Neyse o zaman gelsin Ndong başımızın üstünde yeri var.

Oktay Hoca hazırlık kampında Shipp'ten 3 numarada katkı alınırsa sadece 5 numaraya birini alıp transfer kapatılacaktır bence.

Shipp 3 oynarsa savunmada takım biraz kısa kalmaz mı ?

Gerçi geçen yıl aynı anda Jerry-Tutku/Evren-Shipp ile bunu denediğimiz oldu ama Preldzic, Tomas gibi oyuncular çok kolay eşleşme sorunu yaşatabiliyorlar buna.

Beyler lakovic ve gordonu anlatsanıza biraz. nasıl adamlardır falan. Lakovici yine biliyorum biraz ama gordonu anlatıverin biraz.

Geri
Üst Alt