2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Barcelona David Villayi satmak istiyor yoksaaaa?^^

yil 1996 Galatasaray 31 yasinda olan Gheorghe Hagi yi BARCELONA dan Transfer ediyor

yil 2011 Galatasaray 31 yasinda olan David Villa yi BARCELONA dan transfer ediyor

bir villa transferi en az bir hagi transferi gibi olur

bu hayal gercek olur mu?:D

-----------Melo------Selcuk-----------

Hamit----------------------David Villa

-------Elmander----------------------

-----------------------Baros-----------

:tiphat:

2011 yılında villa 30 yaşında olduğundan hayal zaten gerçek olmaz :D

transfer nöbetini açınn !

yiğit gökoğlan terim in listesindekilerim birisi,diğeri ambrabat, bu 2 si kesin diğerlerinin doğruluğundan şüpheliyim,

Malouda, Alex, Kalou, Drogba; Bunlar ama devre arasında ama sezon sonunda Chelsea'den gönderilecek gibi. Hepsini alsak takım üzerinde nasıl bir etki yaratır kestiremiyorum. Kısa vade'de, hatta lig genelinde 4-5 farktan asagı bir macımızın gececegini sanmıyorum ama sonrası icin birseyin garantisi yok. Yoksa kagıt üzerinde abartısız CL finalist adaylarından biri oluyor takım.

------------Muslera------------

Eboue---Semih---Alex---H.Balta

S.Kalou--Melo--Selcuk--Malouda

-----Elmander-----Drogba------

Ujfalusi

Aykut Demir

Sabri

Kazım

Baros

Alper Potuk

Ufuk

Unuttuklarım olabilir.

Hakan balta'nın olduğu hicbir kadro CL ' de finalist adayı olamaz. Abi cok mu kolay sanıyorsunuz anlamıyorum ki. City'nin kadrosuna bakın bi, herifler gruptan çıkamadı.

Hakan balta'nın olduğu hicbir kadro CL ' de finalist adayı olamaz. Abi cok mu kolay sanıyorsunuz anlamıyorum ki. City'nin kadrosuna bakın bi, herifler gruptan çıkamadı.

Galatasaray ile M.City gibi ezik bir kulübün potansiyel derecesini aynı keseye koyarsan öyle düsünmen gayet dogal.

Ek olarak orada kagıt üzerinde diye iki kelime var.

[video=youtube;GIm_TQOfFb4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GIm_TQOfFb4[/video]

Göztepe'yi takip eden birileri var mı?

[video=youtube;1ksr1a6OTd8]https://www.youtube.com/watch?v=1ksr1a6OTd8[/video]

aydın karabulut halı saha oyuncusudur,azıcık ankaragücü ve ankaraspor taraftarına sorarsanız size net anlatırlar..

aydın karabulut halı saha oyuncusudur,azıcık ankaragücü ve ankaraspor taraftarına sorarsanız size net anlatırlar..

Biribirinden iki rezil takım olan ve Aydını sadece solbek'te izlemis bir taraftara Aydını sorsam ne olur sormasam ne olur. Bazı oyuncular vardır, Jardel gibidir. Büyük oyuncularla potansiyellerini tam anlamıyla sahaya yansıtırlar. Eger futbol ic güdüm beni yanıltmıyorsa, Aydın Karabulut her anlamda Riera, Kazım ve bizim Aydını üst üste carparak oynar.

Aydin'in niye, neden tutmadigini anlamak zor. Cok zor hatta. Denizli'nin ustune yikanlar var, cocugu Ankara'ya gondererek harcadi diye. Ama bu cocuk okadar yetenekli, en azindan sahada gordugumuz oyle gosteriyor. Bizim bilmedigimiz huyu veya mental acidan zaaflarimi var. Anlamak guc. Goztepe'de oynayacak oyuncu degil. Oyunu Gokhan Tore'ye cok benziyor. Onun gibi yapali, onun gibi suratli, onun gibi teknik. Anlamasi guc gercekten.

Kamil Grosicki @KamilGrosicki 3h

I want to play galatasaray next year thanx for support Galatasay fans

Aydin'in niye, neden tutmadigini anlamak zor. Cok zor hatta. Denizli'nin ustune yikanlar var, cocugu Ankara'ya gondererek harcadi diye. Ama bu cocuk okadar yetenekli, en azindan sahada gordugumuz oyle gosteriyor. Bizim bilmedigimiz huyu veya mental acidan zaaflarimi var. Anlamak guc. Goztepe'de oynayacak oyuncu degil. Oyunu Gokhan Tore'ye cok benziyor. Onun gibi yapali, onun gibi suratli, onun gibi teknik. Anlamasi guc gercekten.

Aydın Karabulut transferinin ne tür bir riski olabilir ki sonucta. Bu adam Galatasaray'ın suan ki mevcut kadrosunda tutar. Bu konuda oldukca iddialıyım.

takımdan dışlanma olasılıgı yüksek aydının . silik bir tip görünüşü var . uyumsuz bir hali var.

Geri
Üst Alt