GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 24

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
24/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Tolgay bebesinin liverpool maçında attıgı golden başka bir haltını göremedik.

Selçuk İnan gibi bir Dünya yıldızı ile karşılaştırmayın şu tolgay bebesini arkadaşlar.

Liverpool maçı dışında hiç izlemezsen görmemen normal. Gerçi daha oyuncunun iyi olup olmadığını attığı gollere göre belirlememen gerektiğini öğrenmemişsin o yüzden tartışmanın anlamı yok..

Sinan Gümüş ‏@sinanguemues18 Bu kulübün damarlarında var kazanmak. Sezonun ilk kupasını alarak sezona iyi başlamak istiyoruz.

CprDKlBWYAAPjr4.jpg

Benim yazdıklarımın neresinde Sneijder var.Kendin öyle bir karşılaştırma yapmak istiyorsan bilemem ama benim yazdıklarımda öyle bişey yok
Sen tolgayı övdün tolgay şöyle yapar böyle yapar Galatasarayı tırnak içinde söylüyorum hallaç pamuğuna çevirir bende dedimkiiiiii bizdede snieyder var o övdüğün o ezikden daha fazlasını yapar anladın o yüzden burda tolgayı övme ezik öyle ahım şahım futbolcu değil bu benim görüşüm ister katıl ister katılma.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın 2-3 pas verdimi Tolga'yı,1-2 hava topu kazadimi Eren'i yıldız ilan eder burda herkes

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jan Olde Riekerink: Bu sezon hedefimiz üç kupayı da kazanmak. Önceliğimiz ligi şampiyon tamamlamak. Yarınki kupa da ilk hedefimiz.

Riekerink: "Oyuncularıma hep derim, futbolu bırakıp arkanıza baktığınızda kazandığınız kupaları göreceksiniz."
Riekerink: "Aramıza yeni katılan futbolculardan dolayı çok mutluyum. Takımda kalan futbolculardan dolayı da mutluyum, örneğin Bruma."
Riekerink: "Aramıza katılan futbolculardan %100 hazır olmayanlar var. Cavanda hazır değil, Tolga hazır. Yarın göreceğiz kimler oynayacak."

Riekerink: "Oyuncularıma hep derim, futbolu bırakıp arkanıza baktığınızda kazandığınız kupaları göreceksiniz."
Riekerink: "Aramıza yeni katılan futbolculardan dolayı çok mutluyum. Takımda kalan futbolculardan dolayı da mutluyum, örneğin Bruma."
Riekerink: "Aramıza katılan futbolculardan %100 hazır olmayanlar var. Cavanda hazır değil, Tolga hazır. Yarın göreceğiz kimler oynayacak."

sabri ilk 11de (linnes daha tam iyilesmemis) ve tolga ilk 11de

Selçuk İnan: "Deplasman yasağı kalktı, bu çok önemli bir şey. Ülkemizde birlik ve beraberliğin devam etmesi açısından önemli."

Selçuk İnan: "Umarım yarınki maç da birlik, beraberlik içerisinde geçer. İnşallah biz kazanırız."
Selçuk İnan: "Geçen sene kötüydük, kötüyken bile kupa kazandık. İnşallah yarın 2. kupayı kazanacağız."
Selçuk İnan: "Geçen sezondan daha kötü bir sezon geçiremeyiz. Çok önemli dersler çıkardık geçen sezondan. Bu sene çok daha güçlüyüz."
Selçuk İnan: "Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız."

Geri
Üst Alt