2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

ne alkışlanıyor be
tekrardan başkan olacak

Ben ciddi anlamda bu klüpten umudu yitirdim. Bu Kavşak aday olsun seçerler. Aldığı alkışa bak...

Dursun Özbek: "Ben Galatasaray'da büyüdüm, Galatasaray'da yetiştim. Servetimi Galatasaray'da yaptım. Kasa kolaylığı yaptım çünkü bunu benim gibi olan herkes yapar. Paranız varsa kasa kolaylığı yaparsınız. Övünülecek bir şey değil. Gücü yeten yapar."

Dursun Özbek, Galatasaray SK'ya 91M TL'lik kasa kolaylığı yaptığını açıkladı.

(SALON'DA DURSUN'A ALKIŞ)

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keita gibi bir transferi en son ne zaman gördün? Onu alan da Adnan Polat yönetimi. Lincoln, Baros, Linderoth, Elano, Kewell, Rijkaard kalibresinde transferler yapan bir yönetimi ne zaman gördün en son?
Keita gibi transfer en son ne zaman mi gördüm? Daha az bonservis'e gidip Sneijderi aldik. Drogbayi aldik hatirlatim.
Dediklerinden daha iyilerini Aysal aldi yine hatirlatim. Dursun simdi ki kadroyu Aysalin oyuncularini satip aldi (Bruma,Telles,Burak en kolay örnekler )

Dursun Özbek: "Ben Galatasaray'da büyüdüm, Galatasaray'da yetiştim. Servetimi Galatasaray'da yaptım. Kasa kolaylığı yaptım çünkü bunu benim gibi olan herkes yapar. Paranız varsa kasa kolaylığı yaparsınız. Övünülecek bir şey değil. Gücü yeten yapar."

Dursun Özbek, Galatasaray SK'ya 91M TL'lik kasa kolaylığı yaptığını açıkladı.

(SALON'DA DURSUN'A ALKIŞ)

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

simdi ibra edilir 100%

Geber ulan geber. Allah'ın belası hain herif. Hayatımda beni bu kadar sinirlendiren tek kişi var. Onun da ismini burda zikretmeyeyim. Ben böyle yüzsüz, yalancı, şerefsiz bir herif görmedim. İndirin şunu kürsüden yahu.

Sinan Bilgin'i canlı bomba olmaya davet ediyorum, patlat salonu.

Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.

Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?

Öyle bir anlayis oldugu sonucuna nasil vardin? Baros, Kewell, Lincoln, Keita, Elano, Neill, Linderoth bunlar alinan oyuncu degil mi? Bu oyuncularin hepsi ciddi mali külfet. Bu yükün altina giridiginde sportif basari kazanmak zorundasin, aksi halde gideri kompanse edemezsin. Polat yönetimi dogru kadrolar kurdu fakat sportif basari yakalayamadi. Camia icinde de destek yerine köstekle karsilasinca son sezonun 2. yarisinda cözülmeye gitti.

Kasa kolaylığı denilen şey nedir? Her zamanki gibi yalan mı söylüyor yoksa gerçekten böyle bir şey var ve tüm başkanlar mı yaptı?

Şu son dedikleri kendisine ana avrat küfür ettirecek cinsten :mad::mad::mad::mad: ne demek lan gücü yeten,parası yeten yapar.Yavşak oğlu yavşak yaptın da paranı hibe mi ettin.Üstüne bir de faiz işletiyorsun köpek herif.Ulan yeminle laptopu paramparça edeceğim şimdi :mad::mad::mad::mad::mad:

bu konuşmaya ara verdikten sonra ığğ ığğ sesler kendisinden mi geliyor ya

Temlikleri kaldır demediler mi sana götlek? Ben Galatasarayım dedi adam...
Bildiğin Aziz bu...

Mayısta aday olacak kesinlikle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu alkışlayanlar tek tek bulunup kulüpten ihraç edilmedikçe bir halt olmaz bizden

Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.

Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?

Basaksehir modeli . Bu sene harcadiklari 1,5-2 milyon euro ile bizden 1 puan asagidalar

Yahut da son 2-3 ay haric bjk modeli , yani bol satis , cenk , demba , atinc ve ersan , marcelo

Bu kadar adam sattilar 2 senedir CL geliri de , sampiyonluk geliri de geliyor , e taliscaya , quaresmaya , fabriye veya eskiden sosa , atibaya sizce bizim sirf bu seneki transferler kadar para odediler mi ?

Nereden bakarsan bak asiri maliyetli kadrolar kuran fb ve biz 3-4 gezinirken bizden kat be kat duzenli bilanco ile calisan bjk ile basaksehir 1-2 oluyor

Demek ki yapilabiliyor .. ama simdi larin , love , zamlar sunlar bunlar , bjk de biraz geriledi ama basaksehir harika gidiyor

Adebayor ile gomis kiyasi bile yeterli . Biz ne odedik adamlar ne oduyor benzer katkidaki adamlara

Visca ile fegouli ... mariano ile caicara , eren ile mossoro .. uzar gider

Yaklasik 1 e 10 fark var bonservis ve senelik ucret dengesinde , ve bu 10 da 1 butceli takim 1 puan arkamizda

Basari budur
Beşiktaş'ın kadrosunsa 3 yıllık emek ver ama üstüne doğru hamleler var. 3 yıl 3. olmayı göze almak lazım.

Başakşehir kadrosunda da benzer bir yapı var.

Sistem takımı kurarsan o çark işler ve az maliyetle çok iş yaparsın ama onun için bir süre bedel ödemek lazım.

Şu an bizim o modele geçmemiz için bile yine oyuncu almamız lazım. Geçen sene berbat bir takım vardı, bitikti artık.

Yenilenme sürece yansıtılmalı lakin biz zırt pırt hoca değiştirdiğimiz için dibe batıyoruz sonra yenileniyoruz.

Geçen yıl bir nevi Polatla 8. olduğumuz sezonla muadildi, dolayısıyla yenilenmek şarttı.

Adamsın adamsın diye bağıranı sniper ile vurmak lazım.

Bravo başkan,adamsın adam diye bağıran 1 kişi var. Onu çıkışta yakalayıp dövmek lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt