Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keita gibi transfer en son ne zaman mi gördüm? Daha az bonservis'e gidip Sneijderi aldik. Drogbayi aldik hatirlatim.Keita gibi bir transferi en son ne zaman gördün? Onu alan da Adnan Polat yönetimi. Lincoln, Baros, Linderoth, Elano, Kewell, Rijkaard kalibresinde transferler yapan bir yönetimi ne zaman gördün en son?
Dursun Özbek: "Ben Galatasaray'da büyüdüm, Galatasaray'da yetiştim. Servetimi Galatasaray'da yaptım. Kasa kolaylığı yaptım çünkü bunu benim gibi olan herkes yapar. Paranız varsa kasa kolaylığı yaparsınız. Övünülecek bir şey değil. Gücü yeten yapar."
Dursun Özbek, Galatasaray SK'ya 91M TL'lik kasa kolaylığı yaptığını açıkladı.
(SALON'DA DURSUN'A ALKIŞ)
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.
Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?
duyuluyor zaten .Gecmis olsun bu Herifi yine baskan secerler birdeAlkislar salonu titretiyor
Beşiktaş'ın kadrosunsa 3 yıllık emek ver ama üstüne doğru hamleler var. 3 yıl 3. olmayı göze almak lazım.Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.
Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?
Basaksehir modeli . Bu sene harcadiklari 1,5-2 milyon euro ile bizden 1 puan asagidalar
Yahut da son 2-3 ay haric bjk modeli , yani bol satis , cenk , demba , atinc ve ersan , marcelo
Bu kadar adam sattilar 2 senedir CL geliri de , sampiyonluk geliri de geliyor , e taliscaya , quaresmaya , fabriye veya eskiden sosa , atibaya sizce bizim sirf bu seneki transferler kadar para odediler mi ?
Nereden bakarsan bak asiri maliyetli kadrolar kuran fb ve biz 3-4 gezinirken bizden kat be kat duzenli bilanco ile calisan bjk ile basaksehir 1-2 oluyor
Demek ki yapilabiliyor .. ama simdi larin , love , zamlar sunlar bunlar , bjk de biraz geriledi ama basaksehir harika gidiyor
Adebayor ile gomis kiyasi bile yeterli . Biz ne odedik adamlar ne oduyor benzer katkidaki adamlara
Visca ile fegouli ... mariano ile caicara , eren ile mossoro .. uzar gider
Yaklasik 1 e 10 fark var bonservis ve senelik ucret dengesinde , ve bu 10 da 1 butceli takim 1 puan arkamizda
Basari budur