2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Japon emmi iyi özetlemiş işte .

''Because of Doping , illegal betting ve Aziz Yıldırım'ın şikeci camiası Fenerbahçe demiş .

Yav olmayınca olmuyor diye bir şey yok.

Eksikler belli, yanlışlar belli. Bunları düzeltirsek her zaman alabiliriz, alırız da daha. Ama bu yanlışları yazınca yaa niye öyle yazıyorsunuz üzülsenize diyorsunuz.

Niye alamıyoruz bu sorunları dillendirmezsek nasıl düzelecek.

Zaten sorun, sorunları dillendirmeyip, hasır altı etmekten ileri gelmiyor mu?

Forum ahalisi gösteriyor zaten neden alamadığımızı ya arkadaş birinizde üzülün de ne yapabiliriz onu tartışalım yok alamayız yok haketmiyoruz yok şike yok doping neler neler... Finale kadar gelmişiz işte.. Bu bi aşama değil mi sırf ülkenin başbakanı rte diye neler yazıyosunuz burda yazıklar olsun vala ben üzüntüden ölecem sizler zaten belliydi normaldi gibi konuşuyosunuz .. Basketbol da 3 de sıfır çektik futbol orta da .. Olimpiyatlar da gitti göbek atanlar var nerdeyse..

Niye üzülüyorsun ? Müteahhit misin bu işe yatırım mı yaptın ? Bu hükümet ve federasyona reva herşey.

İyi de LED tvleri tartışan ben değildim öğlenleyin.Vestel falan vs dye..Teknolojinin ne olduğunu da mesleğim gereği gayet iyi biliyorum.

Yalnız siz İspanya'yı yanlış tanımışsınız sorun orada.

bende diyorumki ispanyanın bilim teknoloji ve uzay alanındaki çalışmalarına biraz göz atın ve ben şahsen patent altı üretimleri biz üretiyoruz olarak değerlendirmiyorum ayrıca ben LED tv tartışmasına girmedim hiç hatırlamıyorum öyle birşey samsung muhabbeti felan oldu bir ara ama...

Size karşı fikir olunca anca küfredin zaten başka birşey bildiğiniz yok.

Vallahi dogru soyliyorlar

Istanbula Olimpiyatlari verirler ama bize vermezler

Istanbull baska taninan bir ulkede olsaydi en cok event duzenlenen sehir olurdu heral.

[attachment=3429:1231226_598654956844019_813654042_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1231226_598654956844019_813654042_n.webp
    1231226_598654956844019_813654042_n.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 180
Bu kadar kötü tanıtım yapılamaz ve kabul edilemez. O kadar sinirliyim ki. Sanki İstanbulu köy şehri gibi gösterip hangi oyları almayı bekliyordunuz.Tokyonun Madridin Buenosun tanıtım videolarına bakın birde bizimkine.Adamlar modern yaşantıyı ve teknolojiyi gösterirken ;bizimkiler gecekondular ve camilere gösterdiler.Başbakan ve Yanında gidenler(uğraş verenler) Orada bulunan diğer ülkelerin temsilcilerini tatmin etmesi gerekirken ;kendi egolarını tatmin ederek elenmemize sebep oldular.İstanbul bu kadar geri gösterilemez arkadaş.Ayrıyeten Hanımlarının orda ne işi var .Boy gösterisi yapıyorsun.O toplantıda bulunanlar acaba demeyecekler mi.Kendini İran gibi gösteriyorsun.İstanbul Bütün dinlerin rahatlıkla birlikte yaşayabildiği bir şehirdir.Tamam İslam devleti olabiliriz ama modern yanımızı göstermeliydik;herkesin rahatça gezebileceği Konaklayabileceği Tarihi yerleri görebileceği ;boğazı doyasıya görebileceği bir video hazırlanmalıydı.

Herkesle düşman olduk ki müslüman ülkelerden bile oy alamadık

Kendimi anlatamıyorum.Affedin .Umarım anlamışsınızdır

Şike , doping olaylarına hiç girmiyorum

Yıkıldım ya

adamlar en ince ayrıntılarda bile Galatasaray düşmanlığı yapıyor..

ee , ülkeyi yöneten adam fenerbahce holiganı olursa böyle olur işte

Bu ülkede hükümet,meclis,medya,bütün federasyonlar,iş adamları fenerbahce'ye çalışıyor.. Bunu görememek için kör olmak lazım

Geri
Üst Alt