2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

cok iyi olmus. ne ülke, ne zihin, ne de altyapi olarak böyle bir organizasyona hazir degiliz zaten.

Bunun üzerine kalkıp 3-4 bölüm anime izleyeyim lan.

Ayrıca Doğu Türkistan'a verdiğin destekten ötürü ARO Japonya!

BN8K4bhCYAAdpua.jpg:large

Benim açımdan olayın hükümetle alakası çok az. Tokyo'da her şey hazıra yakın, bizde ise daha yapacağız deniyor.

Bunun yanında, spor iyice dibe vurmuş durumda. Spor kültürü denen bir şey yok zaten bizde.

19 milyar teminat sunulmuş ülke heyecanlı projeler hazır eksiklik derken Özgür sakın doping şike demeyin alakası yok tabı kı ortada bişey de yok yapılmış olan bence Avrupada olması için 202ün bun da japonyaya oy kullandılar komıtedekıler 60 36 olmazdı yoksa bu farka benim lafım

1. Sen yapacağım diyorsun adam yaptım diyor.

Yapacağım diyorsan teminat paradan öncelikli daha önce neler yaptığındadır. Bakıyoruz, hiç bir şey.

2. Şike, doping deme diyorsun da ne alaka. Senin ülkende spor tam bir kaosken spor başkenti olmak istiyorsun. Yabancıların soruları hep doping üzerineydi sizde niye devamlı doping çıkıyor diyorlar. Ha keza şike, adamlar Fener şike yaptı demiyorlar ki, bunların ülkede sürekli bir karışıklıklar oluyor diyor.

3. Toplumsal yön. Yurt dışında kötü bir imajın var. Adam endişe ediyor. En ufak bir çalışma yapılmamış. Öyle ki başbakan bile lafına yaşadığımız coğrafyada durum malum diye başlıyor. Olaya hakim olmayan birinin düşüncesi direk oha demek baya tehlikeli oralar.

4. Samimi değilsin, aylarca savaş çığırtkanlığı yapıp, bir günlük barış meleği oluyorsun. Adam yer mi?

5. Altyapın yetersizim diye bağırıyor. Adamlar bile sordu trafik ve konaklamayı. Japonlar tek tek belirlemiş bizimkiler 2020'ye kadar Allah kerim.

Halledicez, bakıcaz, yapacaz, edecezle olmaz.

2024'e zamanın var, yaya yaya tesisini de yaparsın. İmaj çalışmanı da yaparsın. Sporcu da yetiştirirsin. Sonra güzelce alırsın.

Ha ha ha . Geziciler bu gurur sizin mi demiş o portal hmm işte buna gülerim.

Gezi olaylarının en civcivli günlerinde dahi tek bir polisin park etrafında görülmediği , herkesin insan gibi sohbet ya da protesto edip dağıldığı Adana'daki parktan geçerken gözüme çarptı .Bugün akşam üzeri TOMA'lar ve onlarca polis hatrı sayılır bir kalabalığın başını bekliyordu .Twitterda da kaç saattir organizasyon yapılıyor ODTU'ye destek adı altında . Sen daha dur bebekim hele bir nefes al soluklan 10 gün sonra atarsın bu yalama manşetlerini .

Benim açımdan olayın hükümetle alakası çok az. Tokyo'da her şey hazıra yakın, bizde ise daha yapacağız deniyor.

Bunun yanında, spor iyice dibe vurmuş durumda. Spor kültürü denen bir şey yok zaten bizde.

işte adamların elinde somut yatırımları var biz ise hayal satıyoruz...işte hayal satma yurtiçinde olur ama elin yabancısı yemiyor...

----

Hanginde dünyada ilk sıralarda sayılır adımız;

Ekonomi ?

Bilim ?

Sanayi ?

Spor ?

Yılmaz Vural gibiyiz. Çok gündemdeyiz, çok konuşuruz ama ciddiye alan yok...

Yalnız bu alt yapı çalışmalarının her türlü yapılması lazım. Metrolara ağırlık verilmeli.

Çok büyük şehiriz ama kıyaslandığında diğer büyük şehirlere göre metro hattı yetersiz.

Böylesine büyük bir organizasyonu son anda kaçırdığımıza tam üzülmeye başlayacakken olimpiyat İstanbul'da düzenlenseydi muhtemelen yaşanacak olan rezillikleri düşünüp nötr hale geliyorum.Tesis olarak hazırlanmak nispeten kolay ama halkımız konusunda ciddi şüphelerim vardı.

TFF ceza vermiyor...bizimkiler Doping ile ilgili ,,0 tolerans" potika yapicaz diyorlar....

Biriki ibadethane daha gösterselerdi tanıtım filminde garanti alırdık.... Camiyle kiliseyle spor arasında bağlantı kuran zihniyete tüküreyim.....

19 milyar teminat mı verilmiş abi boşverin olimpiyat falan ya..

halk aç işsiz o 19 milyarı halkına dağıt mütahitler zaten zengin

maden 19 milyar bulabileceğine inanıyorsun olimpiyat olmadı dağıt halka al işçi memur öğretmen..

Geri
Üst Alt