2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Stadın arazisi Fenere ait değil mi zaten bizimki de devlete ait yeni bişey değilki bu tabi fenere ait olacak tapusu

Demek ki neymiş. Bir ülkede sporu yönetmek için diksiyondan daha fazlasına ihtiyaç varmış.

Bu kadar kötü tanıtım yapılamaz ve kabul edilemez. O kadar sinirliyim ki. Sanki İstanbulu köy şehri gibi gösterip hangi oyları almayı bekliyordunuz.Tokyonun Madridin Buenosun tanıtım videolarına bakın birde bizimkine.Adamlar modern yaşantıyı ve teknolojiyi gösterirken ;bizimkiler gecekondular ve camilere gösterdiler.Başbakan ve Yanında gidenler(uğraş verenler) Orada bulunan diğer ülkelerin temsilcilerini tatmin etmesi gerekirken ;kendi egolarını tatmin ederek elenmemize sebep oldular.İstanbul bu kadar geri gösterilemez arkadaş.Ayrıyeten Hanımlarının orda ne işi var .Boy gösterisi yapıyorsun.O toplantıda bulunanlar acaba demeyecekler mi.Kendini İran gibi gösteriyorsun.İstanbul Bütün dinlerin rahatlıkla birlikte yaşayabildiği bir şehirdir.Tamam İslam devleti olabiliriz ama modern yanımızı göstermeliydik;herkesin rahatça gezebileceği Konaklayabileceği Tarihi yerleri görebileceği ;boğazı doyasıya görebileceği bir video hazırlanmalıydı.

Herkesle düşman olduk ki müslüman ülkelerden bile oy alamadık

Kendimi anlatamıyorum.Affedin .Umarım anlamışsınızdır

Şike , doping olaylarına hiç girmiyorum

Yıkıldım ya

Bu kadar işte..

Ülkede spor yerlerde.. İstifa edin diyoruz.. Teşekkür bekliyorlar. :D

Yav olmayınca olmuyor diye bir şey yok.

Eksikler belli, yanlışlar belli. Bunları düzeltirsek her zaman alabiliriz, alırız da daha. Ama bu yanlışları yazınca yaa niye öyle yazıyorsunuz üzülsenize diyorsunuz.

Niye alamıyoruz bu sorunları dillendirmezsek nasıl düzelecek.

Zaten sorun, sorunları dillendirmeyip, hasır altı etmekten ileri gelmiyor mu?

19 milyar teminat sunulmuş ülke heyecanlı projeler hazır eksiklik derken Özgür sakın doping şike demeyin alakası yok tabı kı ortada bişey de yok yapılmış olan bence Avrupada olması için 202ün bun da japonyaya oy kullandılar komıtedekıler 60 36 olmazdı yoksa bu farka benim lafım

Tokyo'nun tanitim filminde,olimpiyat sehri kurmaya bos arsa bile yoktu.Her yer gökdelen,heryer insan.Gökdelenlerin üzerinden atlarlar artık :disgust: demiş birtanesi

Önceki hükümetler döneminde 250 tane Olimpiyat düzenlemiş olan İstanbul'un bu kez kazanamaması tamamen hükümetin suçudur!

Ahahaha çok çabuk başladı ben hükümetten bekliyorum bunu.

Ya kim ne derse desin herkes kimin ne olduğunu biliyor kimin masumların canına kast ettiğini ve kast etmekte olduğunu kimin savaş çığırtkanı olduğunu herkes görüyor çok kasmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt