Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.057
- 9.086
- 2.238
Toma güzel fikirmiş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence İspanya'ya vercekler.. Krizde oldukları için..
Sırf futbol sevgisi diye U-20 Dünya Kupası'nı verdiler. Orada stadyumları boş bıraktık. Sırf bunun için bile vermemeleri lazım. O organizasyon öyle yabana atılacak türden bir şey değil. Ayrıca yaşanılan doping ve şike skandallarına hiç girmiyorum. Buna rağmen alırsak, yine tebrik ederim. O da sağlam lobi yaptıkları için olur.
verilmeyeceğini düşünüyorum
bunu da vermezlerse bu bir daha asla alamayacağımızın teminatı olacaktır
Karar verildi de yarın mı açıklanacak? Yoksa oylama vs. ne olacaksa o mu yarın olacak?
Karar verildi de yarın mı açıklanacak? Yoksa oylama vs. ne olacaksa o mu yarın olacak?
yanlisin var.
Türk milleti olimpiyat ve atletik sporlarini cok sever... Statlar tiklim tiklim dolu ve coskulu olur, biletler bir hafta'da tükenir.
Adam kendine hobby edinmis bu olimpiyat isini, arkasindaki güruhda yallah onun pesinden.![]()
Hadi onlarida gectim, hayatinizda hic atletizmin tüm dallarini izledinizmi? Hadi onlarida gecelim, bu ecnebi icatlari sizi bozmazmi?
Hadi herseyi gectim mini mini tayt giyen kizlar filan var, dinen yasak degilmi bu kardesim, siz nasil dindarsiniz?
Basbakana bukadarda tapilirmi arkadas bu nasil bir zihniyet? Bu adam peygambermi tövbe yarrabi.
Isin ekonomik kismina hic girmeyelim zaten, orda tamamen batarsiniz.