2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EpvKadugvos[/media]ok problem değil.

Bence İspanya'ya vercekler.. Krizde oldukları için..

Tam tersi..Olimpiyatlarda geri dönüşüm uzun vadede olur ve İspanya şu an kısa vadeli canlanma ihtiyacı içerisinde. Olimpiyatlar ekonomilerine büyük yük getirebilir. İspanya'da halk da istemiyor zaten bu yüzden.Tokyo da zaten Fukuşima olayından muzdarip...

İstanbul çok şanslı, hani bir daha böyle aksak köstek rakipler bulamaz...Bu da İstanbul'un gücünden ve olanaklarından ziyade dış konjonktürdeki fırsattan ileri geliyor...

birkaç tane olimpiyat stadı yapmak lazım malum hiçbirini tam yapmayız, ideale yakınını kullanırız

Sırf futbol sevgisi diye U-20 Dünya Kupası'nı verdiler. Orada stadyumları boş bıraktık. Sırf bunun için bile vermemeleri lazım. O organizasyon öyle yabana atılacak türden bir şey değil. Ayrıca yaşanılan doping ve şike skandallarına hiç girmiyorum. Buna rağmen alırsak, yine tebrik ederim. O da yapılan sağlam lobi faaliyetleri için olur.

U20 turnuvasını , doping olaylarını vs. süreci İstanbul adına olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum.

U20 DK'sında biz statlara gitmedik doğru. E ama koskoca olimpiyatlar olursa zaten bizim seyircilere gerek kalmayacak tribünlerin çoğunluğunu yabancılar dolduracak ki Olimpiyatlar U20 turnuvasından çok daha fazla ilgi olur İstanbul halkından da.

Doping vs. olaylarını dikkate dahi aldıklarını zannetmiyorum. Bizim içimizde olanları biz biliyoruz. Muhtemelen bir sürü ülkede bu tür olaylar aynı düzeyde var. Mühim olan bu tür olayların zamanında Almanya'nın yaptığı gibi devlet destekli olmaması.

Ben de Madrid'den bir arkadaşla konuşmuştum İspanyollar istemiyor Olimpiyatı. Ekonomik olarak sonları olacağını düşünüyorlar. Yunanistan'a benzeyeceklerine inanıyorlar.

Japonya ise Ayberk'in belirttiği gibi nükleer bir sıkıntıdan muzdarip.

Hani resmen bundan daha büyük fırsat geçmez. Olursa bu sefer olur. Hadi bakalım.

Sırf futbol sevgisi diye U-20 Dünya Kupası'nı verdiler. Orada stadyumları boş bıraktık. Sırf bunun için bile vermemeleri lazım. O organizasyon öyle yabana atılacak türden bir şey değil. Ayrıca yaşanılan doping ve şike skandallarına hiç girmiyorum. Buna rağmen alırsak, yine tebrik ederim. O da sağlam lobi yaptıkları için olur.

verilmeyeceğini düşünüyorum

bunu da vermezlerse bu bir daha asla alamayacağımızın teminatı olacaktır

verilmeyeceğini düşünüyorum

bunu da vermezlerse bu bir daha asla alamayacağımızın teminatı olacaktır

E yani, diğer ülkelerin yaşadıkları ciddi olumsuzluklara rağmen bunu da alamazsak, zaten bundan sonra kapısının önünden bile geçmeye gerek yok.

Karar verildi de yarın mı açıklanacak? Yoksa oylama vs. ne olacaksa o mu yarın olacak?

bu olimpiyatın maliyeti, vergilerle mergilerle benim cebimden çıkacaksa hiç gerek yok hacı.. ki aklı olan adam bu ülkeye olimpiyat vermez.

Adam kendine hobby edinmis bu olimpiyat isini, arkasindaki güruhda yallah onun pesinden. :D

Hadi onlarida gectim, hayatinizda hic atletizmin tüm dallarini izledinizmi? Hadi onlarida gecelim, bu ecnebi icatlari sizi bozmazmi?

Hadi herseyi gectim mini mini tayt giyen kizlar filan var, dinen yasak degilmi bu kardesim, siz nasil dindarsiniz?

Basbakana bukadarda tapilirmi arkadas bu nasil bir zihniyet? Bu adam peygambermi tövbe yarrabi.

Isin ekonomik kismina hic girmeyelim zaten, orda tamamen batarsiniz.

Şu olaylardan sonra (şike, geziparkı, şikeyi destekleyen tff ve siyaset, doping ve ırkçılık) olimpiyat İstanbul'a verilirse harbiden çok şaşırırım...

İspanyada hersey hazır zaten 1 kac restorasyon yapılcak öylelikle krizden cıkacaklar diye düşünüyorum bakalım yarın hangimizin haklı cıkcagı belli olur

Adam kendine hobby edinmis bu olimpiyat isini, arkasindaki güruhda yallah onun pesinden. :D

Hadi onlarida gectim, hayatinizda hic atletizmin tüm dallarini izledinizmi? Hadi onlarida gecelim, bu ecnebi icatlari sizi bozmazmi?

Hadi herseyi gectim mini mini tayt giyen kizlar filan var, dinen yasak degilmi bu kardesim, siz nasil dindarsiniz?

Basbakana bukadarda tapilirmi arkadas bu nasil bir zihniyet? Bu adam peygambermi tövbe yarrabi.

Isin ekonomik kismina hic girmeyelim zaten, orda tamamen batarsiniz.

Senin ilk 3 satirinda net cehape zihniyeti

Geri
Üst Alt