2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Tokyo'nun nükleer santralleri, Madrid'in finansal sorunları var.

Bence vermeyecekler bize, vermemeleri gerekir.

bize vermeseler göbek atacak adamlar var.

o değil de bütün tv ler en büyük aday türkiye diyor (bizim tv ler), haber siteleri büyüleyici sunum filan diyor da vermediklerinde yine oturacağız bir tarafımızın üstüne.

Japon heyeti şimdi olimpiyatlar için yeni bir teknoloji filan ürettiklerinden bahsederler muhtemelen işte bizde yol hastane okul filan yapacaz halaaa :D

Bizim mason baskanı goturselerdı ya arjantine o hallederdi olimpiyat isini komitede tanıdığı uye coktur

Ula Jpaonlarda aglama moduna girdi, bunlarda Tsunami ve depremden girdi lafa :D

Karar aciklandiginda Recepin suratinin capsini alin la, efsanevi olabilir :D

Yav bosuna heveslenmeyin, Ispanya olimpiyat ayagina AB'den yardim alma derdinde. Hersey planli programli gidiyordur.

Trt spor veriyordu ama bizim heyet basın toplantısı düzenlemeye başladı kameralar onlara döndü sanırım şimdilik.

olimpiyatı alırsak recep kendine almayacak ülkemiz kazanacak.alamazsak da hep beraber kaybedeceğiz.kusura bakma ama siyasetten bağımsız konuşuyorum, bu kafayı anlayamıyorum.

Olimpiyati kazanirsaniz cebiniz kaybedecek, Olimpiyati kaybederseniz cebiniz kazanacak.

Karar senin 1 aylik sacma sapan bir organizasyon icin 10 sene parami ödemek istiyorsun?

Olimpiyati kazanirsaniz cebiniz kaybedecek, Olimpiyati kaybederseniz cebiniz kazanacak.

Karar senin 1 aylik sacma sapan bir organizasyon icin 10 sene parami ödemek istiyorsun?

paranın harcanacağı yer bizim ülkemiz.yatırımlar yapılacak, tesisler kazandırılacak ülkeye.yeni yollar yapılacak, yeni metro hatları inşaa edilecek.

o yaz dışarıdan girecek para da cabası.

Geri
Üst Alt