Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.343
- 669
- 1.398
Umarım olimpiyat molimpiyat almayız. Olan yine bize olacak. Ek vergiler, mali yükler vs .vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım olimpiyat molimpiyat almayız. Olan yine bize olacak. Ek vergiler, mali yükler vs .vs.
sana şöyle bir örnek vereyim anlaman için marmarayı biliyormusun bilmiyorum ancak istanbulu boğaznın altından bağlayan kilometresini bilmiyorum ancak dünyanın en büyük projelerinden biridir ve maliyeti 4 milyar dolar 2015 gibi bitirilecek biz istesekte istemesekte metro havalanı havalanı demişken istanbula yapılacak 3. havalanının maliyeti nedir biliyormusun 10.5 milyar dolar sadece marmarayla 3. havalimanın maliyeti 15 milyar dolar birde 3. köprüyü koydunmu al sana olimpiyat bu yatırımlar illaki yapılacak çünkü ihtiyacı var metro ağlarının ulaşımın üst yapının altyapının yapılması gerek olimpiyat bunun için bir fırsattır getirisi hemen olmaz uzun vadede gözle görülür etkisi olue emin ol bu arada istanbul bir şehir değil ülke ülke ülke şöyleki
senegalin nufusu 12.9 mio
izlanda 7 mio
küba 11 mio
yunanistan 11 mio
portekiz 10 mio
belçika 10 mio
çek cumhuriyeti 10 mio
ayrıca olimpiyat oyunlarında harcamayı sadece devlet yapmıyor sponsorlarda işin altına elini atıyor
en büyükleri
Koç Holding, THY, Ülker, Turkcell, Sabancı Holding ve Digiturk ve Doğuş Grubu bunlar kesin resmi sponsorlar
turist sayısına gelirsek +7 mio turist bekleniyor bu bile başlı başına olimpiyat için yeterli
Ülke eli kanli terörist,eli sopali yobaz ve suriyeli katil kayniyor,ize olimpiyat filan vermesinler
şurdan sonrasını okumaya ihtiyaç duymadım1. yanlis; Istanbula yatirim yapilmali ama olimpiyat icin degil insanlarin refahi icin.
2. yanlis; Sirketler devlete sponsor olmaz, tam tersi olimpiyata sponsor oluyor diye, fon baglanir, vergiden muaf tutulur.
3. yanlis; Istanbulda sehir güzel Türkiyemizin bir sehiri. Son zamanlarda bunu cok duyar oldum ayrimlastirmayalim. Tehlikeli
4. yanlis; 7 milyon turist nedir arkadas o nasil bir atisdir
Ayriyeten buyur bu makaleyi bir oku rica ediyorum turist, ekonomi, harcama konularinda tecrübe edinmis bir ülkenin olimpiyat izlenimi:
BBC Turkce - Haberler - Londra Olimpiyatları'nın ekonomik mirası
Tokyo rahat alır . Adamlarda projeler bitmiş , tesisler bitmiş . Spor kültürleri var daha önce de düzenlemişler tecrübeliler yani . Biz Tokyo ile finale kalırız . Finalde de Tokyo alır . Sunumu da bizim sunumdan daha net ve açıklayıcıydı .
Tokyo rahat alır . Adamlarda projeler bitmiş , tesisler bitmiş . Spor kültürleri var daha önce de düzenlemişler tecrübeliler yani . Biz Tokyo ile finale kalırız . Finalde de Tokyo alır . Sunumu da bizim sunumdan daha net ve açıklayıcıydı .
şurdan sonrasını okumaya ihtiyaç duymadım
Japonlarda nasıl spor kültürü var anlamadım? Ne başarısı var spor konusunda...
Bence bütün ülkeler eşit durumda sayılır ama Japonya'nın sunumu daha iyiydi.
sana şöyle bir örnek vereyim anlaman için marmarayı biliyormusun bilmiyorum ancak istanbulu boğaznın altından bağlayan kilometresini bilmiyorum ancak dünyanın en büyük projelerinden biridir ve maliyeti 4 milyar dolar 2015 gibi bitirilecek biz istesekte istemesekte metro havalanı havalanı demişken istanbula yapılacak 3. havalanının maliyeti nedir biliyormusun 10.5 milyar dolar sadece marmarayla 3. havalimanın maliyeti 15 milyar dolar birde 3. köprüyü koydunmu al sana olimpiyat bu yatırımlar illaki yapılacak çünkü ihtiyacı var metro ağlarının ulaşımın üst yapının altyapının yapılması gerek olimpiyat bunun için bir fırsattır getirisi hemen olmaz uzun vadede gözle görülür etkisi olue emin ol bu arada istanbul bir şehir değil ülke ülke ülke şöyleki
senegalin nufusu 12.9 mio
izlanda 7 mio
küba 11 mio
yunanistan 11 mio
portekiz 10 mio
belçika 10 mio
çek cumhuriyeti 10 mio
ayrıca olimpiyat oyunlarında harcamayı sadece devlet yapmıyor sponsorlarda işin altına elini atıyor
en büyükleri
Koç Holding, THY, Ülker, Turkcell, Sabancı Holding ve Digiturk ve Doğuş Grubu bunlar kesin resmi sponsorlar
turist sayısına gelirsek +7 mio turist bekleniyor bu bile başlı başına olimpiyat için yeterli
Oha İspanyolllar'la bizi nasıl eşit tuttun ya.