2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Umarım olimpiyat molimpiyat almayız. Olan yine bize olacak. Ek vergiler, mali yükler vs .vs.

Tokyo alıcak bence.Alamazlarsa Japon heyeti kamikaze yapar o derece disiplinli adamlar.Proje de güzel.

Tokyo alıcak bence.Alamazlarsa Japon heyeti kamikaze yapar o derece disiplinli adamlar.Proje de güzel.

Ülke eli kanli terörist,eli sopali yobaz ve suriyeli katil kayniyor,ize olimpiyat filan vermesinler

İstanbul halkının %94'ü Olimpiyat'ı istiyor dalgasını da anlamadım. Bana kimse bişey sormadı mesela.

sana şöyle bir örnek vereyim anlaman için marmarayı biliyormusun bilmiyorum ancak istanbulu boğaznın altından bağlayan kilometresini bilmiyorum ancak dünyanın en büyük projelerinden biridir ve maliyeti 4 milyar dolar 2015 gibi bitirilecek biz istesekte istemesekte metro havalanı havalanı demişken istanbula yapılacak 3. havalanının maliyeti nedir biliyormusun 10.5 milyar dolar sadece marmarayla 3. havalimanın maliyeti 15 milyar dolar birde 3. köprüyü koydunmu al sana olimpiyat bu yatırımlar illaki yapılacak çünkü ihtiyacı var metro ağlarının ulaşımın üst yapının altyapının yapılması gerek olimpiyat bunun için bir fırsattır getirisi hemen olmaz uzun vadede gözle görülür etkisi olue emin ol bu arada istanbul bir şehir değil ülke ülke ülke şöyleki

senegalin nufusu 12.9 mio

izlanda 7 mio

küba 11 mio

yunanistan 11 mio

portekiz 10 mio

belçika 10 mio

çek cumhuriyeti 10 mio

ayrıca olimpiyat oyunlarında harcamayı sadece devlet yapmıyor sponsorlarda işin altına elini atıyor

en büyükleri

Koç Holding, THY, Ülker, Turkcell, Sabancı Holding ve Digiturk ve Doğuş Grubu bunlar kesin resmi sponsorlar

turist sayısına gelirsek +7 mio turist bekleniyor bu bile başlı başına olimpiyat için yeterli

1. yanlis; Istanbula yatirim yapilmali ama olimpiyat icin degil insanlarin refahi icin.

2. yanlis; Sirketler devlete sponsor olmaz, tam tersi olimpiyata sponsor oluyor diye, fon baglanir, vergiden muaf tutulur.

3. yanlis; Istanbulda sehir güzel Türkiyemizin bir sehiri. Son zamanlarda bunu cok duyar oldum ayrimlastirmayalim. Tehlikeli

4. yanlis; 7 milyon turist nedir arkadas o nasil bir atisdir :D

Ayriyeten buyur bu makaleyi bir oku rica ediyorum turist, ekonomi, harcama konularinda tecrübe edinmis bir ülkenin olimpiyat izlenimi:

BBC Turkce - Haberler - Londra Olimpiyatları'nın ekonomik mirası

Hala Türkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanan ahmaklar olduğu için %94'e inanan çok olur...

1. yanlis; Istanbula yatirim yapilmali ama olimpiyat icin degil insanlarin refahi icin.

2. yanlis; Sirketler devlete sponsor olmaz, tam tersi olimpiyata sponsor oluyor diye, fon baglanir, vergiden muaf tutulur.

3. yanlis; Istanbulda sehir güzel Türkiyemizin bir sehiri. Son zamanlarda bunu cok duyar oldum ayrimlastirmayalim. Tehlikeli

4. yanlis; 7 milyon turist nedir arkadas o nasil bir atisdir :D

Ayriyeten buyur bu makaleyi bir oku rica ediyorum turist, ekonomi, harcama konularinda tecrübe edinmis bir ülkenin olimpiyat izlenimi:

BBC Turkce - Haberler - Londra Olimpiyatları'nın ekonomik mirası
şurdan sonrasını okumaya ihtiyaç duymadım

Tokyo rahat alır . Adamlarda projeler bitmiş , tesisler bitmiş . Spor kültürleri var daha önce de düzenlemişler tecrübeliler yani . Biz Tokyo ile finale kalırız . Finalde de Tokyo alır . Sunumu da bizim sunumdan daha net ve açıklayıcıydı .

Tokyo rahat alır . Adamlarda projeler bitmiş , tesisler bitmiş . Spor kültürleri var daha önce de düzenlemişler tecrübeliler yani . Biz Tokyo ile finale kalırız . Finalde de Tokyo alır . Sunumu da bizim sunumdan daha net ve açıklayıcıydı .

Japonlarda nasıl spor kültürü var anlamadım? Ne başarısı var spor konusunda...

Bence bütün ülkeler eşit durumda sayılır ama Japonya'nın sunumu daha iyiydi.

şurdan sonrasını okumaya ihtiyaç duymadım

Gece Habib diye bir arkadas vardi oda devam edemedigi icin en sonunda vazgecip bir bahane üretti.

Anlayin artik siz isin ekonomisinde degilsiniz cunki ekonomisinde olsaniz zaten istemezsiniz.

Sizin tek derdiniz, basinizdaki adamin hobbysini desteklemek.

ve birkez daha anlasildiki sizin gibilerle adam akilli sohbet edilemiyor.

Japonlarda nasıl spor kültürü var anlamadım? Ne başarısı var spor konusunda...

Bence bütün ülkeler eşit durumda sayılır ama Japonya'nın sunumu daha iyiydi.

Oha İspanyolllar'la bizi nasıl eşit tuttun ya.

sana şöyle bir örnek vereyim anlaman için marmarayı biliyormusun bilmiyorum ancak istanbulu boğaznın altından bağlayan kilometresini bilmiyorum ancak dünyanın en büyük projelerinden biridir ve maliyeti 4 milyar dolar 2015 gibi bitirilecek biz istesekte istemesekte metro havalanı havalanı demişken istanbula yapılacak 3. havalanının maliyeti nedir biliyormusun 10.5 milyar dolar sadece marmarayla 3. havalimanın maliyeti 15 milyar dolar birde 3. köprüyü koydunmu al sana olimpiyat bu yatırımlar illaki yapılacak çünkü ihtiyacı var metro ağlarının ulaşımın üst yapının altyapının yapılması gerek olimpiyat bunun için bir fırsattır getirisi hemen olmaz uzun vadede gözle görülür etkisi olue emin ol bu arada istanbul bir şehir değil ülke ülke ülke şöyleki

senegalin nufusu 12.9 mio

izlanda 7 mio

küba 11 mio

yunanistan 11 mio

portekiz 10 mio

belçika 10 mio

çek cumhuriyeti 10 mio

ayrıca olimpiyat oyunlarında harcamayı sadece devlet yapmıyor sponsorlarda işin altına elini atıyor

en büyükleri

Koç Holding, THY, Ülker, Turkcell, Sabancı Holding ve Digiturk ve Doğuş Grubu bunlar kesin resmi sponsorlar

turist sayısına gelirsek +7 mio turist bekleniyor bu bile başlı başına olimpiyat için yeterli

Saydığın özel sektörün hemen hemen hepsi benim deyimimle dandik sektör.... Hangisi inovasyon yapmış, hangisi bişey icat etmiş? Ya hizmet sektörü, ya pazarlama benin deyimimle 1'e al 10'a sat kar et dev şirket ol şirketi... Dolayısıyla bu adamlar harcadıkça kazığı bize geçirecekler...

Bizim ise spor kültüründen çok kültürümüz yok . İstiklal Marşında bile ayağa kalkmayan bir milletimiz var .

bilmiyorum becerebilirmiyiz ama bizim kazanmamızı çok istiyorum ne olursa olsun

müslüman bi ülkeye vericeklerini düşünmüyorum çünkü hiç bir ülke bizim sosyalleşmemizi para kazanmamızı reklam yapmamızı istemiyor istemeyecek de !!!

Oha İspanyolllar'la bizi nasıl eşit tuttun ya.

Sportif açıdan değil, çevresel faktörlerden de bahsediyorum. Ekonomik krizle boğuşuyorlar, bu da onların dezavantajı. Bizim dezavantajımızın da trafik olması ve bu kıstasta şeyler, Japonya'nın da sportif açıdan başarısız olması, nükleer tehlike vs.

Yani durumlar eşit anlayacağın.

Geri
Üst Alt