Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.473
- 2.955
- 428
![]()
oh no. Doğru olamaz değil mi bu.
bunlar simdi kazanip da tesisleri yanlislikla tokyo da felan yapmasinlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
![]()
ben twitterında böyle birşey göremedim hocam keşke sizde baksaydınız.8 dakika boyunca o hata çoktan farkedilirdi
[media]https://www.youtube.com/watch?v=EpvKadugvos[/media] Ben göremedim şahsen, tekrar baktım gözümden kaçıyorsa dakika saniye filan yazabilirsin.
ben twitterında böyle birşey göremedim hocam keşke sizde baksaydınız.8 dakika boyunca o hata çoktan farkedilirdi
degistirdi hemen...yorumlara bak herkes yüklenmis ne brezilyasi lan diye
Tanıtım videosu çok iyi harbiden yüz karası ve çapulcu olduğunu iddia ettiği insanları bugün dünyaya Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak göstermesi ve kendisi her fırsatta sömürüsünü yaptığı "benim başörtülü kardeşlerimi şuraya buraya almıyorlar" dedikten sonra kendi hazırladığı tanıtıma almamasıda çok ironik.
başörtülüleri alsa şeriat geldide haberimiz yok mu derdiniz, geçiniz bu ayakları, bu arada başörtülü vardı vidyoda 3-4 kişi gördüm.
Ayrıca ona değilde ben buna takıldım
Abi Türkiyenin spor yüzü Fenermi... Galatasaray mı...
![]()
Baştan sona izledim filmi. Gördüğüm tek başörtülü bu abla. O da hijyen amaçlı kullanmış.
![]()
Ayrıca ona değilde ben buna takıldım
Abi Türkiyenin spor yüzü Fenermi... Galatasaray mı...
![]()
Ama kirli yüzü![]()
öyle demesene.. Türkiyenin $ike yüzü fener. onunla reklam yapiorlar demek ki..
o degilde bu tam rezilik ya. fener türk takim degil ilan etmelerine yerine bide tanitimda koymuslar..yuhh yani
Abi adamlar şikeyi örttüler hükümet olarak. Onlara göre şike bazen olması gereken birşey,biz ise şike yapmadığımız için cezalandırılıyoruz 2011'den beri. Yani kirli şeyler yapanlar, kirli olanı temiz görür...