2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

BTkUwt_CMAAC7KG.png

oh no. Doğru olamaz değil mi bu.

bunlar simdi kazanip da tesisleri yanlislikla tokyo da felan yapmasinlar?

biri tanıtım biri sunum videosu o paylaşılanların.

aradaki farkı anlamamak için aptal olmak lazım

Tanıtım videosu çok iyi harbiden yüz karası ve çapulcu olduğunu iddia ettiği insanları bugün dünyaya Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak göstermesi ve kendisi her fırsatta sömürüsünü yaptığı "benim başörtülü kardeşlerimi şuraya buraya almıyorlar" dedikten sonra kendi hazırladığı tanıtıma almamasıda çok ironik.

Başörtüsü ayrı türban ayrı... Başörtüsünü büyük annelerimiz de takardı... Türbanın nereden ve niçin geldiği belli. Fakat konuyu dağıtmamak adına fazla budaklandırmayacağım.

başörtülüleri alsa şeriat geldide haberimiz yok mu derdiniz, geçiniz bu ayakları, bu arada başörtülü vardı vidyoda 3-4 kişi gördüm.

Baştan sona izledim filmi. Gördüğüm tek başörtülü bu abla. O da hijyen amaçlı kullanmış.

201.png

Ayrıca ona değilde ben buna takıldım :(

Abi Türkiyenin spor yüzü Fenermi... Galatasaray mı...

202.png

Baştan sona izledim filmi. Gördüğüm tek başörtülü bu abla. O da hijyen amaçlı kullanmış.

201.png

Ayrıca ona değilde ben buna takıldım :(

Abi Türkiyenin spor yüzü Fenermi... Galatasaray mı...

202.png

öyle demesene.. Türkiyenin $ike yüzü fener. onunla reklam yapiorlar demek ki..

o degilde bu tam rezilik ya. fener türk takim degil ilan etmelerine yerine bide tanitimda koymuslar..yuhh yani

Sikecilerle spor tanitimi mi yapiyorlar? :) Ilginc. Kesin verirler simdi

Abi adamlar şikeyi örttüler hükümet olarak. Onlara göre şike bazen olması gereken birşey,biz ise şike yapmadığımız için cezalandırılıyoruz 2011'den beri. Yani kirli şeyler yapanlar, kirli olanı temiz görür...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünmüşler herhalde...

Cidden herşeyden önce 1- Stadımız ülkenin en yeni ve modern stadı, 2- Galatasaray Türkiyenin tartışmasız spor yüzü 3- Galatasaray'da Drogba resmen olimpiyat elçisi gibi davranıyor.

Ya daha yazacağımda neyse. Kantarın topuzunu kaçırıp ceza almak istemiyorum gece gece :mad-49:

öyle demesene.. Türkiyenin $ike yüzü fener. onunla reklam yapiorlar demek ki..

o degilde bu tam rezilik ya. fener türk takim degil ilan etmelerine yerine bide tanitimda koymuslar..yuhh yani

Abi adamlar şikeyi örttüler hükümet olarak. Onlara göre şike bazen olması gereken birşey,biz ise şike yapmadığımız için cezalandırılıyoruz 2011'den beri. Yani kirli şeyler yapanlar, kirli olanı temiz görür...

Geri
Üst Alt