Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sırf konuşan arkadaş özelinde değil - genel olarak böyle bakış açısı çok.Zaten cok celiskili bir kafa yapisina sahip asla dikkate alamam bu adami zaten sadece bir konuyu cimbizla cektim
idari açıdan ibrası yazık olursafımızı belli edelim, başkanı ibra edelim
Onu demiyorum. Bugün FT başta olsaydı bu twiker bebeleri bunların hiç birini yazmayacaktıFatih hocaya tek takılı kalmayın diğer sebeplerden dolayı da İbra Edilmemeli.Seneye iyi takım kursa bile Tff yine doğrayacak bu ve ekibi yine kaçacak..
Ama edecekler gibi.O yüzden izlemiyorum bile..idari açıdan ibrası yazık olur
M. Cengiz idari ibra olmamıştıÖnceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ibra oylaması kapalı usül yapılırsa ibrasızlık durumunda yönetimin seçime gitme zorunluluğu olduğu söyleniyor.
Bende ama bu iki isim camiada güçlü kişiler başarısız olmasına rağmen devam etmesini sağlayabilirler.Ben burak elmas seçildiğinde aslında arkasında bu adamlar var diye düzgün işler olur diyordum ama sadece twitter platformunda yönetim ile ilgili konuların sakız gibi herkesin agzinda klavyesinde dolaşması bile saçmasapan bir olay bana göre.
600 garanti ibra deniliyorduŞu anda 1413 genel kurul üyesi salonda

at hırsızı serbonun melisa hanım yanında olmaması benim açıdan ibra edici bir olayBugün bitmez gibi![]()
at hırsızı serbonun melisa hanım yanında olmaması benim açıdan ibra edici bir olay
trafoya simba girebilir akşam sandıkların başından ayrılmayalımSandıklar hazırlanıyor
asSelamün aleyküm