2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ibra oylaması kapalı usül yapılırsa ibrasızlık durumunda yönetimin seçime gitme zorunluluğu olduğu söyleniyor.

Zaten cok celiskili bir kafa yapisina sahip asla dikkate alamam bu adami zaten sadece bir konuyu cimbizla cektim
sırf konuşan arkadaş özelinde değil - genel olarak böyle bakış açısı çok.

kötü sonuç oldumu yer gök FT..

güzel 10 gün oldu mu kimsede çıt yok.. halbuki TR 'Den SON KEZ muhtemelen (en azından önümüzdeki 5 yılda süper işler başarmazsa türk kulüpleri - lol ) CL gruplarına kalıp 30M muydu total para gelirdi. (BJK'yi elerdi o PSV) .

1 gol ile...30 milyon EU. Haziran ile aralık arasında %100 yaptı o Euro.

Fatih hocaya tek takılı kalmayın diğer sebeplerden dolayı da İbra Edilmemeli.Seneye iyi takım kursa bile Tff yine doğrayacak bu ve ekibi yine kaçacak..
Onu demiyorum. Bugün FT başta olsaydı bu twiker bebeleri bunların hiç birini yazmayacaktı

Önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ibra oylaması kapalı usül yapılırsa ibrasızlık durumunda yönetimin seçime gitme zorunluluğu olduğu söyleniyor.
M. Cengiz idari ibra olmamıştı
Hemen Faruk Süren çıkıp konuşmuştu seçime gitmeleri gerekir diye
Bakalım damadında böyle bir şey olursa ne yapacak

Ben ibra edileceğini düşünüyorum fakat ufak bir umut birinin çıkıp - ibra edilse bile seçime gitmesinin gerektiğini ve güvenoyu sağlamasına vurgu yapmasını bekliyorum. (ibra etmeyenin ve edenin oy sayısı belli olacak çünkü - az olmayacaktır)

Ben burak elmas seçildiğinde aslında arkasında bu adamlar var diye düzgün işler olur diyordum ama sadece twitter platformunda yönetim ile ilgili konuların sakız gibi herkesin agzinda klavyesinde dolaşması bile saçmasapan bir olay bana göre.
Bende ama bu iki isim camiada güçlü kişiler başarısız olmasına rağmen devam etmesini sağlayabilirler.

Ebru Gürsoy: “Mali Genel Kurul'da 110 kişi konuşmak için ismini listeye yazdırdı. 13.30’a kadar bu sayının 120-130 civarına çıkması muhtemel.”

at hırsızı serbonun melisa hanım yanında olmaması benim açıdan ibra edici bir olay
1648290769321.webp

110 kişilik isim listesine gsc olarak biz de @Danyal Artemis adminimizi yolladık. Konuşma kağıdını nereye koyduğunu hatırlarsa 16.00 gibi konuşacak.

Geri
Üst Alt