2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

2 de niğde anadolunun patates sahasında maçı var

Umarım ibra edilmez de biz de bu cibiliyetsiz yalancı başkandan kurtuluruz.

Bazıları şey yazmış Adnan Polat o dönemdeki tavrı yüzünden ibra edilmedi peki Burak Elmasın Tff'ye tavrı ne olacak. Kulübü ezdirmeyeceğiz diyip süt dökmüş kediye döndü herif. El pençe divan oldu resmen.
ikisi arasında epey fark var bence,

yanlış hatırlamıyorsam Adnan Polat döneminde stadı devlet yaptı, GS'ye de hadi zin verdi kullansın diye algısı çıktı ortaya.
hatta Erdoğan ilk maça davet edildiğinde anormal bir ıslık ve tezahurat vardı alehinde(staddaydım) ve hemen ayrılmıştı diye hatırlıyorum.

Bu yaşıma kadar iyiliklerin cezalandırılmasından, kötülüklerin ödüllendirilmesinden başka bir şey görmedim.

O yüzden ibra edilecektir.

Cicaldau transferinde 6.5 M € bonservis ödendi. Cicaldau'ya 200 B € imza parası, menajerine de 400 B € ödendi.

İbrasızlık çok büyük yanlış olacaktır

Bunlar bizim rakibimiz değil mi?

ben arada izlerim onların kongrelerinden ufak bir kısım konuşmacılarda - o kurullara bakınca sirk mi diyorum bizim kurullarımızı gördükçe.

çünkü onlarda her parayı veren şak diye üye oluyor. ahanda böyle ağzı olan konuşuyor gibi görüntüler doludur orda.

Cicaldau transferinde 6.5 M € bonservis ödendi. Cicaldau'ya 200 B € imza parası, menajerine de 400 B € ödendi.
1648291649351.webp

ben arada izlerim onların kongrelerinden ufak bir kısım konuşmacılarda - o kurullara bakınca sirk mi diyorum bizim kurullarımızı gördükçe.

çünkü onlarda her parayı veren şak diye üye oluyor. ahanda böyle ağzı olan konuşuyor gibi görüntüler doludur orda.
Liseye çoğumuz bazen burun kıvırıyoruz ama gerçekten değeri yükselten, kaliteyi arttıran bir oluşum lise

Geri
Üst Alt