- 26 Ocak 2021
- 41.397
- 40.679
- 3.078
Sayın @Onur Kara da konuşmacılardan olacak diye duydum doğru mu?110 kişilik isim listesine gsc olarak biz de @Danyal Artemis adminimizi yolladık. Konuşma kağıdını nereye koyduğunu hatırlarsa 16.00 gibi konuşacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın @Onur Kara da konuşmacılardan olacak diye duydum doğru mu?110 kişilik isim listesine gsc olarak biz de @Danyal Artemis adminimizi yolladık. Konuşma kağıdını nereye koyduğunu hatırlarsa 16.00 gibi konuşacak.
Selamün aleyküm
moderatör olarak görevimizin başındayız neaciSayın @Onur Kara da konuşmacılardan olacak diye duydum doğru mu?
M. Cengiz idari ibra olmamıştı
Hemen Faruk Süren çıkıp konuşmuştu seçime gitmeleri gerekir diye
Bakalım damadında böyle bir şey olursa ne yapacak
ne davulu ula !!şu davul videosunu ne zaman ekleyeceksin editörr
Sayın @Onur Kara da konuşmacılardan olacak diye duydum doğru mu?
Abdur: Kerem'i ben aldım!açtım şu dkya dek kayda değer yahut mizahi bir gelişmeden söz edebilir miyiz
tek başına davul çalıyordu ya adamne davulu ula !!
açtım şu dkya dek kayda değer yahut mizahi bir gelişmeden söz edebilir miyiz
borçları sıfırlıyormuşuz ağab'beyaçtım şu dkya dek kayda değer yahut mizahi bir gelişmeden söz edebilir miyiz
Başkan normal üslübündan çok az daha sertimsi bir konuşma yaptı o kadar - esas renkli kısımda geldin hayri başkanaçtım şu dkya dek kayda değer yahut mizahi bir gelişmeden söz edebilir miyiz
humor vakti değilaçtım şu dkya dek kayda değer yahut mizahi bir gelişmeden söz edebilir miyiz
sonratek başına davul çalıyordu ya adam