Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Torrentci olmuşsen töh'e üye adamsın neden taraf değiştirdin püns
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrentci olmuşsen töh'e üye adamsın neden taraf değiştirdin püns
rüzgar nereden eserseTorrentci olmuş
bayraktar diye bir sehircilik bakanı yavsakca sozler sarfetmişti. ondan sonra infial olmustu.ikisi arasında epey fark var bence,
yanlış hatırlamıyorsam Adnan Polat döneminde stadı devlet yaptı, GS'ye de hadi zin verdi kullansın diye algısı çıktı ortaya.
hatta Erdoğan ilk maça davet edildiğinde anormal bir ıslık ve tezahurat vardı alehinde(staddaydım) ve hemen ayrılmıştı diye hatırlıyorum.
Ünsal bu ne bekleyebilirsin kirüzgar nereden eserse
Yemek önemli renktaş.Ne yediler be hala bitmedi yemek arası
Bu taraf değiştirmek değildir. 1 yılda hiçbir yönetim ibrasızlıkla tehdit edilmemelidir. İbrayı bir tehdit olarak kullanmak ileride Başkan bulamamaya kadar gider.sen töh'e üye adamsın neden taraf değiştirdin püns
Ne yediler be hala bitmedi yemek arası
Tam da güzel yerde durdurmuşsun Dursun'u tam avatarlık
saglam kilo almıs
Önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ibra oylaması kapalı usül yapılırsa ibrasızlık durumunda yönetimin seçime gitme zorunluluğu olduğu söyleniyor.
ikisi arasında epey fark var bence,
yanlış hatırlamıyorsam Adnan Polat döneminde stadı devlet yaptı, GS'ye de hadi zin verdi kullansın diye algısı çıktı ortaya.
hatta Erdoğan ilk maça davet edildiğinde anormal bir ıslık ve tezahurat vardı alehinde(staddaydım) ve hemen ayrılmıştı diye hatırlıyorum.
rüzgar nereden eserse
Genç arkadaşlar popülizme, modernizme kendinizi kaptırmayın. Fenerbahçe gibi küçük düşürmeyin Galatasaray’ı.Ünsal bu ne bekleyebilirsin ki
Tam da güzel yerde durdurmuşsun Dursun'u tam avatarlık![]()
eski foto amasaglam kilo almıs
türkiyenin en büyük kulübü başkan bulamayacak ha ben buna sadece gülerimBu taraf değiştirmek değildir. 1 yılda hiçbir yönetim ibrasızlıkla tehdit edilmemelidir. İbrayı bir tehdit olarak kullanmak ileride Başkan bulamamaya kadar gider.
Mekana gel ekmek arası yapalım bi şeyler kardoAcıktım ne yesek
Heh aynen hatırladım şimdi - baya baya galyana gelmiştik hatta tribunde.zırt pırt başbakanımız sn rte az sonra stadda, başbakanımız sn rte stadda, fln diyip olayı mitinge çeviriyor gibi anonsmanlar yapıp milleti germişlerdi. sonra bakan çıkıp abuk subuk konuşup bi de 8 ay evvel vefat etmiş özhan başkana sallayınca kayış koptu