2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

ikisi arasında epey fark var bence,

yanlış hatırlamıyorsam Adnan Polat döneminde stadı devlet yaptı, GS'ye de hadi zin verdi kullansın diye algısı çıktı ortaya.
hatta Erdoğan ilk maça davet edildiğinde anormal bir ıslık ve tezahurat vardı alehinde(staddaydım) ve hemen ayrılmıştı diye hatırlıyorum.
bayraktar diye bir sehircilik bakanı yavsakca sozler sarfetmişti. ondan sonra infial olmustu.

İbra oylaması kapalı yapılacakmış üyeler baskı hissetmeyecektir böylece. Ibra olmayacaktır diye düşünüyorum.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Ne yediler be hala bitmedi yemek arası
C_5u89vWAAAy0lH.webp

yemek de mi yemesin bu adam rtaş

Önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ibra oylaması kapalı usül yapılırsa ibrasızlık durumunda yönetimin seçime gitme zorunluluğu olduğu söyleniyor.

İki türlü de zorunlu ama Cengiz sayımlar doğru yapılmadı diyip -el kaldırma usulüyle yapıldığı için- dava açmış ve onu kazanmış. O yüzden eğer açık yapılırsa Elmas da bu şekilde dava açabilir.

Kapalı usül yapılacak bu arada, sabah karar alındı.

ikisi arasında epey fark var bence,

yanlış hatırlamıyorsam Adnan Polat döneminde stadı devlet yaptı, GS'ye de hadi zin verdi kullansın diye algısı çıktı ortaya.
hatta Erdoğan ilk maça davet edildiğinde anormal bir ıslık ve tezahurat vardı alehinde(staddaydım) ve hemen ayrılmıştı diye hatırlıyorum.

zırt pırt başbakanımız sn rte az sonra stadda, başbakanımız sn rte stadda, fln diyip olayı mitinge çeviriyor gibi anonsmanlar yapıp milleti germişlerdi. sonra bakan çıkıp abuk subuk konuşup bi de 8 ay evvel vefat etmiş özhan başkana sallayınca kayış koptu

Bu taraf değiştirmek değildir. 1 yılda hiçbir yönetim ibrasızlıkla tehdit edilmemelidir. İbrayı bir tehdit olarak kullanmak ileride Başkan bulamamaya kadar gider.
türkiyenin en büyük kulübü başkan bulamayacak ha ben buna sadece gülerim

zırt pırt başbakanımız sn rte az sonra stadda, başbakanımız sn rte stadda, fln diyip olayı mitinge çeviriyor gibi anonsmanlar yapıp milleti germişlerdi. sonra bakan çıkıp abuk subuk konuşup bi de 8 ay evvel vefat etmiş özhan başkana sallayınca kayış koptu
Heh aynen hatırladım şimdi - baya baya galyana gelmiştik hatta tribunde.

özetle, o başkan - siyasi ilişkisi ile Burak elmas - tff yi aynı kefeye koymamak lazım düşüncesindeyim yukarıdaki bir yoruma hitaben

Geri
Üst Alt