Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.064
- 102.188
- 5.238
iyiye iyi kötüye kötü demek çok mu zor yaSallamak bedava nasılsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyiye iyi kötüye kötü demek çok mu zor yaSallamak bedava nasılsa.
hiç şaşırmadımhelal olsun bee
YÜRÜÜÜÜÜÜÜ
napimhiç şaşırmadım
Özbek-Eşref'e lise tayfa olarak bakıyorum zaten. Elmas ile Mustafa Cengiz tartışma yaşamışlardı. (CEO muhabbeti) Ondan dolayı deniliyordu.eşref de vardı o grubun içinde. cengiz liselilerle anlaşmazlık halinde olduğu için eşref ve dursun liseci refleksiyle cengizi devirmek istedi. elmasın hesabı neydi bilmiyorum ama liselilere destek verdi.
Süren kendisine bunu dedi ama organizasyonda yok organizasyonu yapanlar Serdar Eder falandı o olay yüzünden oldu bu Elmas ile alakası yoktu. Ayrıca süre kısıtlaması okey almadı Gs'de hatta ibra kapalı olsun dediler buda red yedi bu günün aksine. Mesela bu günde süre kısıtlaması yapılmadı. Süre kısıtlaması zaten genel olarak red yer ben izlediğimden beri.Renktaş o dönemi çok iyi hatırlıyorum. Süren oylama öncesi seçim kararı alın demişti. Organizasyon iddiası da bana ait değil, Cengiz yönetimine ait. O dönemki haberlere bakarsan bulursun. İddiaya göre yönetimin konuşmaları 5 dk ile kısıtlayalım talebi hem Süren cephesi hem de Özbek(liseli) cephesinin ret oylarıyla kabul edilmemiş, bunun üzerine Cengiz'in ibra edilmesine kesin gözüyle bakan üyeler salondan ayrılıp oy kullanmamışlar. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama o dönem herkes ibra edilmeyecek dendiğinde yok artık diyordu. Nitekim sadece 356 oy ile ibra edilmedi. Bu da beklenen bir şey olmadığını gösteriyor.