2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Elmas biraz ibarasızlığı hak ediyor çünkü geçmiş konuşmaları fiyasko. atalarımız boşa ''büyük lokma ye büyük laf etme'' dememişler. Elmas kimi nasıl eleştirdiyse bire bir aynı hataları kendisi yaptı. İbra edilmeyip ders olması lazımda aslında.

eşref de vardı o grubun içinde. cengiz liselilerle anlaşmazlık halinde olduğu için eşref ve dursun liseci refleksiyle cengizi devirmek istedi. elmasın hesabı neydi bilmiyorum ama liselilere destek verdi.
Özbek-Eşref'e lise tayfa olarak bakıyorum zaten. Elmas ile Mustafa Cengiz tartışma yaşamışlardı. (CEO muhabbeti) Ondan dolayı deniliyordu.

emre cem karaca, babası sağlam solcudur bu arkadaşın.

Bu kadar eleştirinin bu kadar bekleyişin üzerine umarım ibra kararı çıkmaz hak ettiği bedeli öderler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaş o dönemi çok iyi hatırlıyorum. Süren oylama öncesi seçim kararı alın demişti. Organizasyon iddiası da bana ait değil, Cengiz yönetimine ait. O dönemki haberlere bakarsan bulursun. İddiaya göre yönetimin konuşmaları 5 dk ile kısıtlayalım talebi hem Süren cephesi hem de Özbek(liseli) cephesinin ret oylarıyla kabul edilmemiş, bunun üzerine Cengiz'in ibra edilmesine kesin gözüyle bakan üyeler salondan ayrılıp oy kullanmamışlar. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama o dönem herkes ibra edilmeyecek dendiğinde yok artık diyordu. Nitekim sadece 356 oy ile ibra edilmedi. Bu da beklenen bir şey olmadığını gösteriyor.
Süren kendisine bunu dedi ama organizasyonda yok organizasyonu yapanlar Serdar Eder falandı o olay yüzünden oldu bu Elmas ile alakası yoktu. Ayrıca süre kısıtlaması okey almadı Gs'de hatta ibra kapalı olsun dediler buda red yedi bu günün aksine. Mesela bu günde süre kısıtlaması yapılmadı. Süre kısıtlaması zaten genel olarak red yer ben izlediğimden beri.

ibra istiyoruz
oylama istiyoruz
genel kurul bitsin istiyoruz

Hakem hatası deyip aklınca yönetimi savunuyorsun da bu hatalara tek ses etmemelerine değinmiyorsun

Herkes analiz yapmamalıdır. Özellikle Karaca Bey. Umarım sözel bir işe mensuptur.

Kaç kişi konuştu, Kaç konuşmacı kaldı acaba bilen var mı?

GS Tv yayın yapacaksa YouTube üzerinden canlı yayına geçmeli. DailyMotion iyi bir alternatif değil

Geri
Üst Alt