Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoperlerin ikiside satılabilir bu lige üst düzey stoper lazım degil hatta geri 4lü tamamı çöp olsun,farketmez
ama ortasaha ve forvetın iyi olsun çatır çatır skor yapsın ilk 4e girersin zaten en kötü
bu sene lazyo bunun en güzel örnegi oldu
Luyinin artık posası çıktı da ozorn olabilir harbi. Kaç defa haftanın takımına girdi belçikadaÜçlü defans olursa ozanfavor ya da luyindema dan birini tutmak isteyebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de bu 4-2-3-1 e hiç ısınamayanlardanım. Kağıt üzerinde kalan, reelde pek bir takımın gerçekleştiremediğini düşündüğüm bir varyasyon. Bunu uyguladığı iddia edilen pek çok takım, 4-1-4-1 / 4-3-2-1 / 4-4-1-1 şeklinde konumlanıyor sahada...hoca türk olursa 3lü oynatma ihtimali sıfırın altında
nuri hariç
türk hocalar 4-2-3-1den şaşmaz
denayer getirilsin 3lü defans yapalım başka birşey istemem
Buradan 20 falan çıkmaz renktaş kadroda revizyon için mecbur marcao nelsson kerem den biri veya ikisi satılır.marcao nelsson kerem 1 sene daha kalsın
berkan cica morutan taylan boey diagne satılsın 20 25 arasına diyenler like
Luyinin artık posası çıktı da ozorn olabilir harbi. Kaç defa haftanın takımına girdi belçikada
Yolu gözlendigini pek sanmiyorum. Teklif varsa satilmali aksi halde mecburen dönecek. Akbaba hala ayni akbaba. Anadolu da iş yapar bizde zor. Ha simdiki kadroda is yapabilirdi ama simdiki kadronun hali ortada leş gibi bi kadroYalniz guzel oldu, yazin yazdik cizdik o kadar, E.Akbaba'yi kovanlar sovenler doluyduSimdi yolu gozlenir olmus. Gonderilmesi kendisi acisindan dogru bizim acimizdan yanlis bir secimdi. Kaleye yakin oynatilip rotasyonda kendisinden dogru sekilde katki alabilirdik. Onceki sezonda bizi sampiyonluk potasinda tutan golleri atan isimdi simdi ise gol atamiyoruz.
Neyse, Okan-Emre A.-Yunus one cikan isimler. Emin icinde iyi seyler okudum son zamanlarda (izlemedim), yabancilarimizi bilmiyorum. Ozornwafor sanirim duzenli oynayan bir diger isim. Gerekirse yedinen kiralanabilir eldeki isimlerin satisina bagli olarak. Yerli oyuncularin pahali oldugu bir donem yine ve elimizdeki skor yapacak isimleri yolladik. Klubemiz icler acisi. Umarim bu hata tekrarlanmaz.
Bu oyunculardan max 12m kazanirsin oda isimizi görmez. Nelson marcao keremden en az 2si mutlaka satilmalimarcao nelsson kerem 1 sene daha kalsın
berkan cica morutan taylan boey diagne satılsın 20 25 arasına diyenler like
Edvardsen
Kerem - Zhemaletdinov - Ounas
Doumbia - Berkan
Eren - Marcao - Nelsson - Boey
Okan
Bu rüya BJK da gerçekleşebilir. Abdülkerim'i alıyorlar. İsmael isterse Denayer de zor transfer olmaz. İş bitirici yöneticileri var. Üçlünün sağında biri, solunda biri oynar. İyi de oynarlar gibi.Denayer-Abdülkerim tandemi rüyalarımı süslüyor