Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Bu kadronun kurulmasinda emeği geçen kim varsa sevgi saygi hoşgörü ve muhabbet ile selamliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi bitecek olan oyunculardan hiçbiriyle masaya oturulmamalı. Defolup gitsinler.
Kiralık dönecek isimlerden;
- Yunus Akgün: Kadroda tutulmalı.
- Emre Akbaba: Kadroda tutulmalı.
- Okan Kocuk: Kadroda tutulmalı.
- Emin Bayram: Kadroda tutulmalı.
- Ozonrwafor: Kadroda tutulmalı.
- Emre Taşdemir: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Oğulcan Çağlayan: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Aytaç Kara: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Sekidike: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Luyindama: Postalanmalı. (Mümkünse Arap külübünün birine çakılmalı.)
Bu oyunculardan max 12m kazanirsin oda isimizi görmez. Nelson marcao keremden en az 2si mutlaka satilmali
İyimser bakmışsın. Hepsine birden talip çıkmaz bile...nasıl 12 ya
cica 8
morut 4
berkan 4
boey 3
taylan 2
diagne 2
Niye vermesinler hocam biz oyuncuyu burda gömüyoruz diye.İyimser bakmışsın. Hepsine birden talip çıkmaz bile...
Cicaldau-İtalya haberlerine inanmıyorum, ilgi olsa bile o paraları vermezler, keşke gerçek olsa.
Boey ne yapmış da değerine değer katmış ve kim alacak? Yaşına ve fiziki görünümüne aldanıyor çoğu kişi. Hiçbir olumlu özelliğini göremedim.
4 m edecekse Berkan gitsin; yoksa da kalsın zaten, Kerem' den sonra en iyi yerli oyuncumuz maalesef...
İyiler de biz mi nankörlük ediyoruz yani?..Mesela Boey' in hangi özelliğini beğeniyorsun ki elalem de beğenip milyonlar saysın?..Niye vermesinler hocam biz oyuncuyu burda gömüyoruz diye.
Keske ama hic sanmiyorum. Hele cika 8m tam bir hayal. Yok ama bu fiyata satilirsa satan kişiye devley nişanesi verilmelinasıl 12 ya
cica 8
morut 4
berkan 4
boey 3
taylan 2
diagne 2
cica 8
morut 4
berkan 4
boey 3
taylan 2
diagne 2
ortasahada hücüma çıkarken kaybettiğin bir top kalene gol olunca 2 tane atmak zorunda kalıyorsun. Fatih Terim'in de bir zamanlar süper ultra bunaltıcı markaj düzeninde hakan ünsal-ergün pembe-ümit davala-okan buruk takım defansına da yardım ediyordu. Bir kanatta hagi varken diğer kanatta defansif bir isim olabiliyordu. 2000'deki R.madrid maçında ümit davala-okan buruk sürekli markaj yapıyordu.Premier lig ekiplerine bakıyorum çoğunda en alternatifli bölge savunma bölgesi olmuş.. Oyun kurucu ayarında top kullanan stoperler- dinamik modern bekler arttıkça 3 lü savunmalar da iyice populerlesmeye başladı..
Yolu gözlendigini pek sanmiyorum. Teklif varsa satilmali aksi halde mecburen dönecek. Akbaba hala ayni akbaba. Anadolu da iş yapar bizde zor. Ha simdiki kadroda is yapabilirdi ama simdiki kadronun hali ortada leş gibi bi kadro
sampiyon olmamiz lazimEdvardsen
Kerem - Zhemaletdinov - Ounas
Doumbia - Berkan
Eren - Marcao - Nelsson - Boey
Okan
Bosuna plan ve hesap kitap islerine gerek yok.
Is bitirici yonetim varmi, o bile supheli.
SD Cenk Ergun oldugu zaman, Transferler zar zor yetisti diye hatirliyorum.