2022/23 Galatasaray Kadro Planlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesi bitecek olan oyunculardan hiçbiriyle masaya oturulmamalı. Defolup gitsinler.

Kiralık dönecek isimlerden;
- Yunus Akgün: Kadroda tutulmalı.
- Emre Akbaba: Kadroda tutulmalı.
- Okan Kocuk: Kadroda tutulmalı.
- Emin Bayram: Kadroda tutulmalı.
- Ozonrwafor: Kadroda tutulmalı.
- Emre Taşdemir: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Oğulcan Çağlayan: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Aytaç Kara: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Sekidike: Postalanmalı. (Mümkünse Eyüpspor'a çakılmalı.)
- Luyindama: Postalanmalı. (Mümkünse Arap külübünün birine çakılmalı.)

Eyupsporla ne alip veremediğin var gurbodash :D

------------------------------------------muslera/okan---------------------------------------

----boey/omar--------nelson/emin----------marcao/transfer-----van arnolt/transfer------

----------------------------------------transfer/taylan----------------------------------------

--------------------transfer/emre----------------------------çikaldau/berkan----------------

------yunus/morutan/emre----------------------------------------------kerem/barış alper---

--------------------------------------------muhammed/diagne-------------------------------

'Gidecekler' gittiğinde takımın üstünden maddi ve manevi bir yük kalkacağa benziyor.

Gitmeleri çok hayırlı olacak.

Geleceklerden en az 4-5 isim de takıma güç katacak, yerli statüsünde el kolaylaştıracak.

Kaliteli transferler ve iyi bir hocayla seneye ümitvar olmamak için neden yok.

939dd8a0e4e6bff3c5b83f1cb74ae37f1847669.jpg

Vrsaljko , denayer,zagadou,halstenberg bonservis ödenemeden alınabilecek oyuncular fernando cüzzi miktara defansif orta ssaha eksiğimizi kapatır barkley kiralanbilir. onyekuruyuartık satın alma zamanı geldi botheim bir nebze denenebilir ama almak zor olabilir.

nasıl 12 ya

cica 8
morut 4
berkan 4
boey 3
taylan 2
diagne 2
İyimser bakmışsın. Hepsine birden talip çıkmaz bile...

Cicaldau-İtalya haberlerine inanmıyorum, ilgi olsa bile o paraları vermezler, keşke gerçek olsa.

Boey ne yapmış da değerine değer katmış ve kim alacak? Yaşına ve fiziki görünümüne aldanıyor çoğu kişi. Hiçbir olumlu özelliğini göremedim.

4 m edecekse Berkan gitsin; yoksa da kalsın zaten, Kerem' den sonra en iyi yerli oyuncumuz maalesef...

Bosuna plan ve hesap kitap islerine gerek yok.

Is bitirici yonetim varmi, o bile supheli.

SD Cenk Ergun oldugu zaman, Transferler zar zor yetisti diye hatirliyorum.

İyimser bakmışsın. Hepsine birden talip çıkmaz bile...

Cicaldau-İtalya haberlerine inanmıyorum, ilgi olsa bile o paraları vermezler, keşke gerçek olsa.

Boey ne yapmış da değerine değer katmış ve kim alacak? Yaşına ve fiziki görünümüne aldanıyor çoğu kişi. Hiçbir olumlu özelliğini göremedim.

4 m edecekse Berkan gitsin; yoksa da kalsın zaten, Kerem' den sonra en iyi yerli oyuncumuz maalesef...
Niye vermesinler hocam biz oyuncuyu burda gömüyoruz diye.

cica 8
morut 4
berkan 4
boey 3
taylan 2
diagne 2

cica - keşke
Moru - bence tutulmalı
berkan - 4 e ok
boey - bilemedim teklif alır mı , az oynadı
taylan - 1 tane sakız
diagne - 2 tane sakız

şaka bir yana taylanla diagne lige çıkan takımlara itelenebilir bu paralara belki

Premier lig ekiplerine bakıyorum çoğunda en alternatifli bölge savunma bölgesi olmuş.. Oyun kurucu ayarında top kullanan stoperler- dinamik modern bekler arttıkça 3 lü savunmalar da iyice populerlesmeye başladı..
ortasahada hücüma çıkarken kaybettiğin bir top kalene gol olunca 2 tane atmak zorunda kalıyorsun. Fatih Terim'in de bir zamanlar süper ultra bunaltıcı markaj düzeninde hakan ünsal-ergün pembe-ümit davala-okan buruk takım defansına da yardım ediyordu. Bir kanatta hagi varken diğer kanatta defansif bir isim olabiliyordu. 2000'deki R.madrid maçında ümit davala-okan buruk sürekli markaj yapıyordu.

Dönmemiz gereken ve F. Terim'in en iyi oynatabildiği düzen budur, yol budur.

Yolu gözlendigini pek sanmiyorum. Teklif varsa satilmali aksi halde mecburen dönecek. Akbaba hala ayni akbaba. Anadolu da iş yapar bizde zor. Ha simdiki kadroda is yapabilirdi ama simdiki kadronun hali ortada leş gibi bi kadro

Sorunda buydu zaten. Ben güzelleme yapmadım. Bütçe belli eldeki kontratlar belliyken elimizdeki ideal bir rotasyon oyuncusunu gönderdik. Ki adam skora da katkı yapıyordu öyle ya da böyle.

Ayrıca yolu gözlenir oldu. Bir zahmet önceki sayfadaki yazılanları ya da diğer başlıklardaki kadroları bir gör derim.

Cenk Ergün iyi transferler yapar yapmasına da +30 yaşında isimler inşallah ilk 11'de 2yi geçmez
Birde şuan ki kur da ortadayken belhanda Feghouli gibi isimleri alırsak 3-4 milyon maaş vermemiz gerekicek hem takım içi dengeler çok bozulur maaş sklasında hemde maddi yükü çok fazla olucak ki seneye Avrupa'da yok.
O yüzden daha cüzi isimler olmalı hatta Denayer-Xeka gibi free kaliteli isimler kaçırılmamalı.

Birde Kerem+Marcao+Mohammed+Cica hatta Pva gider gibi sene sonu buradan ortalama 55-60 civarı bir gelir beklenti var bu parayı iyi değerlendirecek bir Td şart benim gönlümden geçen Rudi Garcia 2019'da Lyon ile yaptıkları ortada belki o kadar kaliteli kadromuz olmayacak ama 4-5 kaliteli isim ve yanlarında gençlerle iyi bir yola çıkabiliriz.

Bosuna plan ve hesap kitap islerine gerek yok.

Is bitirici yonetim varmi, o bile supheli.

SD Cenk Ergun oldugu zaman, Transferler zar zor yetisti diye hatirliyorum.

Adam Osmanlıspor’daki Ndiaye’yi Senagal’de babasıyla görüşme yaparak ikna etmişti. Müthiş biri!

Muslera
MertM.- Denayer - Nelsson- Pva
Hicham Boudaoui - Xeka - Evander
Yunus - Sörloth - Trezegeout

Okan(Batuhan)
Boey - Emin Bayram - A.Bardakçı - EmirTintiş
Berkan - Taylan - HamzaAkman
Kılınç - Gomis - B.Alper

45-50 harcayarak bu kadroyu kurarsın

Cica+Mohammed+Marcao+Kerem+Diagne+
Luyındama+Oğulcan+Sekidika+Ozornwafor+
Aytaç+Akbaba+Ömer

60-65 milyonda burdan kazancın olur ortalama

Feghouli+Babel+Omar gibi maaşı yüksek olan isimlerden de kurtulursan totalde +20 gibi karın olur onuda Bankalar birliği ödemesinde kullanırsın çok rahat.

Uykum yok, ben de bir planlama yapayım bari.

Okan

Ozan-Denayer-Sol ayaklı stoper

Sağ Bek-Xeka-6-PvA

Yunus(Morutan)

Boupendza-Dovbyk

Satışlar

Marcao-Kerem -> 28-30 milyon €
Cica ->Zorunlu satın almalı kiralık(Para sonraki sene gelir)
Luyindama-Ozornwafor -> 5 milyon
Mostafa -> 7-8 milyon €
Boey -> 2,5
Nelsson->10+

Toplam=52,5-55,5 milyon €

Gelenler:
Ozan Kabak=6 milyon
Denayer= 3 imza parası
Dovbyk- Boupendza =8-10 milyon
Xeka=1-2 imza parası
Sol ayaklı stoper= 4-5 milyon( İsim aklıma gelmedi)
6 numara= 5-6 milyon (Paraya kıyalım, maaşı düşük olsun)
Sağ kanat-bek= 3’lü için skor katkısı verebilecek, iyi bir kanat-bek lazım. 4-5 milyon verilebilir.
Yerli yedek bek= Piyasa da 2-3 isim var zaten. Bir tanesini almak lazım (2 milyon €)
Yerli forvet= Para harcamayalım. En kötü Adem alınsın. Eren ile 2. Forvet için rotasyon yapsın.
10 numara için kararsızım. Yunus ile Morutan’ı kazanmaya bakalım.
Emin Bayram yedek, Sol ayaklı yerli stoper= Bardakçı=1,5 milyon (mecburiyet)
Kiralık yedek ve hızlı yabancı sol kanat

Toplam=37-40 bandı yapıyor sanırım.

Şu konuya girip de önerileri okuyamayacak kadar düşük beklentilerim verim yeni sezona dair.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt