2022/23 Galatasaray Kadro Planlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3’lü oynayıp, çift forvet sistemine gideceksek ilk hedef Boupendza olmalı.

10 numara Yunus, önlerinde Boupendza-Dovbyk

stoperlerin ikiside satılabilir bu lige üst düzey stoper lazım degil hatta geri 4lü tamamı çöp olsun,farketmez

ama ortasaha ve forvetın iyi olsun çatır çatır skor yapsın ilk 4e girersin zaten en kötü

bu sene lazyo bunun en güzel örnegi oldu

Senelerdir stoper, sağ bek ve ön libero etrafında dönüyoruz. Merkez orta saha, kanat, on numara ve forvet gelsin direk oynayacak bu takım şampiyon olur. Gedson, Talisca, Onyekuru ve Sörloth gelsin gerisini kalanlardan diz şampiyon oluruz.

hoca türk olursa 3lü oynatma ihtimali sıfırın altında

nuri hariç

türk hocalar 4-2-3-1den şaşmaz
Ben de bu 4-2-3-1 e hiç ısınamayanlardanım. Kağıt üzerinde kalan, reelde pek bir takımın gerçekleştiremediğini düşündüğüm bir varyasyon. Bunu uyguladığı iddia edilen pek çok takım, 4-1-4-1 / 4-3-2-1 / 4-4-1-1 şeklinde konumlanıyor sahada...

denayer getirilsin 3lü defans yapalım başka birşey istemem

Premier lig ekiplerine bakıyorum çoğunda en alternatifli bölge savunma bölgesi olmuş.. Oyun kurucu ayarında top kullanan stoperler- dinamik modern bekler arttıkça 3 lü savunmalar da iyice populerlesmeye başladı..

Beleş denayer çözebilsek müthiş hamle olur Nelson ve cica satış olsa 2 orta saha çözsek ligi götürürüz çok rahat

Marcao
Kerem
Cicaldau
Momo
Taylan
Diagne

Bunların hepsi satılabilir tabi becerebilirsek marcaonun yerine stoper almaya gerek yok ozornwaforu monte ederiz bedava denayerde olabilir ozanda olabilir daha önemli bölgeler var gelen parayı çarçur etmemek lazım keremin yerine scout transferi olabilir ama orta saha ve santrafor bölgesi nokta atışı olmalı selçuk melo fernando gomis (ilk dönemi) baros gibi adamlar alınmalı drogba falcao snejder ve benzeri isco alexis sanchez gibi çilek kumarlarına girmeye gerek yok hepimiz çok isteriz ama elimizde patlama ihtimali var sakatlık şampiyonluk gelmemesi vs büyük bir yol ayrımındayız galatasaray olarak 2010 sonrası ünal aysal dönemi gibi ya tekrardan şahlanacaz ya da duraklama dönemine girecez umarım güzel bir transfer dönemi geçiririz

marcao nelsson kerem 1 sene daha kalsın

berkan cica morutan taylan boey diagne satılsın 20 25 arasına diyenler like

marcao nelsson kerem 1 sene daha kalsın

berkan cica morutan taylan boey diagne satılsın 20 25 arasına diyenler like
Buradan 20 falan çıkmaz renktaş kadroda revizyon için mecbur marcao nelsson kerem den biri veya ikisi satılır.

Stoperler, Kerem ve belki solbek hariç takımın her bölgesine ilk 11 oyuncusu alınmalı.

Herkesin gönderilmesi gerek denilenler dışında Muslera ve Gomis kesinlikle gönderilmeli.

1650069609184.webp

Luyinin artık posası çıktı da ozorn olabilir harbi. Kaç defa haftanın takımına girdi belçikada

Üçlü oynandığında foyası ortaya çıkmıyor o sisteme uygun bir oyuncu ama bonservisine alırlarsa engel olma şansımız var mı bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera(Okan-Batuhan)
Mert - Nelsson - Denayer(Emin) - Pva
Xeka - Hicham Boudaouı
Yunus - Evander - Ryan Kent
Sörloth

Mert 7-8
Denayer free
Xeka free
Hicham 6-7
Ryan Kent 10
Evander 8-10
Sörloth 10

Kerem 20-22
Marcao 20
Cica 8-10
Mohammed 8-10
Diagne-Luyı-Ozorn-Oğulcan-Sekidika-Akbaba-Aytaç-Ömer hepsinden toplam 10

Yaklaşık 70 kadar getirisi olur 45-50 harcasak bebek gibi kadro olur

Yalniz guzel oldu, yazin yazdik cizdik o kadar, E.Akbaba'yi kovanlar sovenler doluydu :) Simdi yolu gozlenir olmus. Gonderilmesi kendisi acisindan dogru bizim acimizdan yanlis bir secimdi. Kaleye yakin oynatilip rotasyonda kendisinden dogru sekilde katki alabilirdik. Onceki sezonda bizi sampiyonluk potasinda tutan golleri atan isimdi simdi ise gol atamiyoruz.

Neyse, Okan-Emre A.-Yunus one cikan isimler. Emin icinde iyi seyler okudum son zamanlarda (izlemedim), yabancilarimizi bilmiyorum. Ozornwafor sanirim duzenli oynayan bir diger isim. Gerekirse yedinen kiralanabilir eldeki isimlerin satisina bagli olarak. Yerli oyuncularin pahali oldugu bir donem yine ve elimizdeki skor yapacak isimleri yolladik. Klubemiz icler acisi. Umarim bu hata tekrarlanmaz.
Yolu gözlendigini pek sanmiyorum. Teklif varsa satilmali aksi halde mecburen dönecek. Akbaba hala ayni akbaba. Anadolu da iş yapar bizde zor. Ha simdiki kadroda is yapabilirdi ama simdiki kadronun hali ortada leş gibi bi kadro

Doğan
Boey-denayer-ozan-g.konan
Seri-elneny
Yunus-talisca-onye
Aboubakar

satılacak elemanları sattım gelen parayı bonservisden ziyade maaşa kullandım al sana ligi alacak kadro yok scoutmuş yok bilmem neymiş yok balkanmış yok kafkasmış rumenmiş al sana önceden ligde tutmuş adamlarla mis gibi kadro

Edvardsen
Kerem - Zhemaletdinov - Ounas
Doumbia - Berkan
Eren - Marcao - Nelsson - Boey
Okan​

Denayer-Abdülkerim tandemi rüyalarımı süslüyor
Bu rüya BJK da gerçekleşebilir. Abdülkerim'i alıyorlar. İsmael isterse Denayer de zor transfer olmaz. İş bitirici yöneticileri var. Üçlünün sağında biri, solunda biri oynar. İyi de oynarlar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt