2022/23 Galatasaray Kadro Planlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesap kitapa gerek yok

Marcao
Nelsson
Kerem
Mohammed
Taylan
Berkan

Ne kadar resmi teklif varsa hepsi gonderilmeli.
Berkana verdiğimizi alsak
Taylan 2-3 m getirse
Diğerleri de toplam 30-40 m arası pra bıraksa. Bunun yüzde bilmem kaçını bankalar birliği alıyor diye biliyorum direk borca. Geri kalanına portekiz ve iskandinav ülkelerinden ucuz yollu potansiyelli bi takım kurmak lazım. Sürekli al-sata girmeliyiz yoksa 2 seneye bursaspor gibi 2.ligte düşme mücadelesi vermeye başlarız

Öyle deme. Getirilecek kimine göre yerli, kimine yabancı bir 'mucize' TD le ve birkaç transfer dokunuşuyla bu takım 2023 Mayısında şampiyon Allah' ın izniyle!..

''Kadro o kadar da kötü değil aslında'':poop:
Abi gerçekten çok berbat bi yapılanma bu. arada iyi olan birkaç oyuncuyu da bu dönem satıp transfer için bütçe oluşturacaz muhtemelen, onu nasıl yapacaz bakalım. Bu kulüp uzun zamandır oyuncu satışı, pazarlama gibi mevzularda dünyanın en kötü birkaç kulübünden biri olabilir.

Berkana verdiğimizi alsak
Taylan 2-3 m getirse
Diğerleri de toplam 30-40 m arası pra bıraksa. Bunun yüzde bilmem kaçını bankalar birliği alıyor diye biliyorum direk borca. Geri kalanına portekiz ve iskandinav ülkelerinden ucuz yollu potansiyelli bi takım kurmak lazım. Sürekli al-sata girmeliyiz yoksa 2 seneye bursaspor gibi 2.ligte düşme mücadelesi vermeye başlarız

oyle bir durum mu var?

diyelim 35m euro satis yaptik, bunun 50% bankalara mi gidiyor?

Yaklasik yarim sezon orta sahasiz oynadik.

Bir tane saf kan 6

( El-Neny) 2022 de bosa cikiyor

2 tane box to box orta saha

1 kreatif bir adam.

2011-12 sezonu gibi bir yapılanma ile çok net söylüyorum şampiyonluk hayal değil.

Çok benzer senaryolar, 11-12 kadrosu daha enkaz halindeydi bunu sanıyorum ki hepimiz kabul ederiz. Şuan en azından kalecimiz, defans hattımız ve kanatlarımız iş görecek vaziyette. Bunlara ufak ve sağlam eklemeler yapılırsa iyi bir hoca ile harman edilip yıllardır özlemini kurduğumuz oyun gelecektir. Dolayısıyla şampiyonluğun da geleceğini düşünüyorum. Senaryo aynı 11-12 sezonu gibi avrupa yok, tek kulvar.

2011-12 sezonu gibi bir yapılanma ile çok net söylüyorum şampiyonluk hayal değil.

Çok benzer senaryolar, 11-12 kadrosu daha enkaz halindeydi bunu sanıyorum ki hepimiz kabul ederiz. Şuan en azından kalecimiz, defans hattımız ve kanatlarımız iş görecek vaziyette. Bunlara ufak ve sağlam eklemeler yapılırsa iyi bir hoca ile harman edilip yıllardır özlemini kurduğumuz oyun gelecektir. Dolayısıyla şampiyonluğun da geleceğini düşünüyorum. Senaryo aynı 11-12 sezonu gibi avrupa yok, tek kulvar.
Sıfır bile değil, eksi bütçeyle gireceğiz transfer sezonuna. Olası futbolcu satışlarından gelecek paranın tamamını transfere harcayamıyoruz. O zamanki futbolcu maaşlarını da ödeyecek durumda değiliz ayrıca. Yaptığın benzetme, daha en başından taca çıkmış durumda yani...

stoperlerin ikiside satılabilir bu lige üst düzey stoper lazım degil hatta geri 4lü tamamı çöp olsun,farketmez

ama ortasaha ve forvetın iyi olsun çatır çatır skor yapsın ilk 4e girersin zaten en kötü

bu sene lazyo bunun en güzel örnegi oldu

stoperlerin ikiside satılabilir bu lige üst düzey stoper lazım degil hatta geri 4lü tamamı çöp olsun,farketmez

ama ortasaha ve forvetın iyi olsun çatır çatır skor yapsın ilk 4e girersin zaten en kötü

bu sene lazyo bunun en güzel örnegi oldu
@sami karakoc

Sıfır bile değil, eksi bütçeyle gireceğiz transfer sezonuna. Olası futbolcu satışlarından gelecek paranın tamamını transfere harcayamıyoruz. O zamanki futbolcu maaşlarını da ödeyecek durumda değiliz ayrıca. Yaptığın benzetme, daha en başından taca çıkmış durumda yani...
Tüm detayların bilincindeyim ancak bu şekilde ilerleyeceğini düşünmüyorum. Bu durum ertelenir mi artık ne olur bilemiyorum ama bir şekilde üstesinden gelir çünkü sadece biz bu durumda değiliz diğer takımlar da benzer durumdalar. Altından kalkılamaz bir durum var ortada, bakalım nasıl ilerleyecek hep birlikte göreceğiz.

Tüm detayların bilincindeyim ancak bu şekilde ilerleyeceğini düşünmüyorum. Bu durum ertelenir mi artık ne olur bilemiyorum ama bir şekilde üstesinden gelir çünkü sadece biz bu durumda değiliz diğer takımlar da benzer durumdalar. Altından kalkılamaz bir durum var ortada, bakalım nasıl ilerleyecek hep birlikte göreceğiz.
Olağan zirve adaylarından bizim kadar kötü durumda olan yok. Mevcut kadrolarıyla bile zirve yarışında olabilecek durumda diğerleri.

Burun kivirdimiz Schneidirlin 2020 yazinda sadece 2,3 miljona, Nice'e gitmis.

bize ilac gibi olurdu, Fernando dan sonra.

Listede Berkan Mahmut niye yok @Alper Altun?..Sarıyer' de kiralık, tam zaman oynamamış ama sezon başı hazırlık maçlarında dikkat çekmişti. Boey' in yapıp da Berkan' ın yapamayacağı pek bir şey olacağını zannetmiyorum...

Berkan demişken yine üçlü defans damarım kabardı!..Berkan orta saha orijinli bir futbolcu, driplingi, hücum iştahı gayet iyi göründü; solda PVA da üçlü defansta daha verimli olabilecek profile sahip, ihtiyaç duymayı istemesek de keza Ömer Bayram...Hatta sağda BAY, solda Emre Kılınç da bu minvalde alternatif olabilecek futbolcular; en azında denenir; Altay' dan Kazımcan konuşuluyor ki o da sol tarafa alternatif olur. Ferdi' nin FB de solbek oynayacağı kimin aklına gelirdi?..

Üçlü defans olursa ozanfavor ya da luyindema dan birini tutmak isteyebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca türk olursa 3lü oynatma ihtimali sıfırın altında

nuri hariç

türk hocalar 4-2-3-1den şaşmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt