Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
Safkan 6 lazım değil bize. Kaldı ki seneye sadece lig var. 1 tane b2b 1 tane gole yakın 8,5 numara lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Lig ve kupa'Safkan 6 lazım değil bize. Kaldı ki seneye sadece lig var. 1 tane b2b 1 tane gole yakın 8,5 numara lazım.

safkan 6 cidden lazım değil be Alper. Gerçi hangi hoca, hangi oyunu oynatmak isteyecek o da var ama safkan 6 günümüz futbolunda neredeyse kalmadı gibi bir şey.'Lig ve kupa'
![]()
Rudi Garcia’nın orta saha tercihleri nasıl 6’lı mı 8’li mi oynatıyor ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize oyunun her iki yonunu oynayacak bir 6 lazim Emrah, artik eski futbol yok yani sadece kesecek bicecek tarzi 6 numara kalmadi diyebiliriz.safkan 6 cidden lazım değil be Alper. Gerçi hangi hoca, hangi oyunu oynatmak isteyecek o da var ama safkan 6 günümüz futbolunda neredeyse kalmadı gibi bir şey.
Altyapi ile birlikte mi degerlendirme yapacagim@Sergen Zeren
transferi degil, once dogru yapilanma onemli. Bu konuda senden guzel bir planlama bekliyorum.
Evet, onumuzdeki sezonda Galatasaray A takimin nasil bir kadro planlamasi icinde olmasi gerektigini.Altyapi ile birlikte mi degerlendirme yapacagim
Orta sahaya 6 & 8 numara ve takımı şampiyonluğa sürükleyecek bir forvete fitim benEvvela kale ve defanstaki yabancı nüfusunu düşürmekle işe başlanmalı. Orta sahanın komple değişmesi hususunda herkes hemfikir herhalde. Yunus olası bir satışta Kerem'in muadili olabilir gibi gözüktü. Bir de santrafor garanti biri olmalı 1 maç var 3 maç yoklu adamla şampiyon olan tarihte görülmemiştir.
sagbek için benim gözdem yusuf erdem gümüş ama yusuf erdem sadece sagbek için değerlendirilmemeli.sag kanat ve sol kanatta da oynayabilen biri hucum yetenekleri yuzunden.son dönemde u 17de gol krallığı sıralamasında yer alan ali turapsa ülkenin en iyi sagbeki olacak kuşkusuz.bir sağbek olarak yaptıkları inanılmaz.solbek olarak emir tintişin bekleme yapmadan a takım yapması gerek.fiziki durumu ve topla yetenekleri söz konusuyken.kanat oyuncularına gelirsek yunus akgün sonrası beknaz bekleniyo tabi,ama beknazın henuz zamanı var.gol ve asist üretmesiyle rahatlayacagını düşünüyorum.şu anki durumu biraz psikolojik gibi.forvet için eren aydından sonra bir diğer adayım ise zeki mert saki.fiziği ve top tekniği ile izlemesi keyifli bi oyuncu,aslen kanattı geldiğinde.Kiraliklardan emin bayram,berkan mahmut ve eren aydinin iyi sureler alarak donmesi cok iyi.berkan mahmut sagbek oynadi buyuk ihtimal ama aslen cok iyi bi regista,fiziki gücünu bilyosunuz zaten.bana gore yeni hocanin degerlendirecegi biri ortasahada.hamza ve barani da eklersek ortasaha konusunda genclerden yana sansimiz acik.ama emirhan kayar gercegi var tabi bi de.hucumda inanilmaz tehlikeli bir 10 numara olmasına ragmen 8 numara gibi oynayabilecek,topsuz oyunda basarili,bircok top kapan bir oyuncu da var.fb ve bjkye oranla ortasahada birkac fazla ozel oyuncumuz var.fbde arda guler,kiralik giden muhammed,bjkde emirhan ilkhan ve kartal kayra var.bizde daha henüz ortaya cikmayan bir berkay atay var seneye adini bolca duyacaginiz,bartug sonrasi favorim.gencler konusunda önümüz acik.bekler,kanatlar ve forvet konusunda genc oyuncu yorumlarim devam edecek.simdi kisa bir mola
2005 jenerasyonundan forvet baran demiroglu,inanc gürbüz ve efe kansız da dikkat edilmesi gereken isimler.baran demiroglu gol kralligina yükseldisagbek için benim gözdem yusuf erdem gümüş ama yusuf erdem sadece sagbek için değerlendirilmemeli.sag kanat ve sol kanatta da oynayabilen biri hucum yetenekleri yuzunden.son dönemde u 17de gol krallığı sıralamasında yer alan ali turapsa ülkenin en iyi sagbeki olacak kuşkusuz.bir sağbek olarak yaptıkları inanılmaz.solbek olarak emir tintişin bekleme yapmadan a takım yapması gerek.fiziki durumu ve topla yetenekleri söz konusuyken.kanat oyuncularına gelirsek yunus akgün sonrası beknaz bekleniyo tabi,ama beknazın henuz zamanı var.gol ve asist üretmesiyle rahatlayacagını düşünüyorum.şu anki durumu biraz psikolojik gibi.forvet için eren aydından sonra bir diğer adayım ise zeki mert saki.fiziği ve top tekniği ile izlemesi keyifli bi oyuncu,aslen kanattı geldiğinde.
son olarak 2006 jenerasyonundan recep yalın dilek henuz 15 yasında olmasına ragmen cok iyi bi fiziğe sahip,duvar olabilen,uzun top ve araya oynayabilen,oyun görüşü olan bi 9 numara olarak geliyo ve belki de erkenden a takım görecek.yine bu jenerasyondan kanat için halim ayaz üzerine düşüldüğü takdirde yıldız olabilecek biri.büyük potansiyel.