Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle 3 golün 3 ü de bireysel hataydı.dünden bu yana gördüğüm şey takıma ve hocaya fazlasıyla haksızlık yapılıyor
evet eleştirilecek yanlar oldu bu maçta ama daha çok bireysel performansla ilgiliyi
özellikle muslera ve nelsson ilk 2 golü adeta hediye ettiler
oyun olarak çok da kötü değildik
haftaya da alacağımız 3 puan bizi tekrar havaya sokacaktır
sağlam durmak lazım
neredeyse 2.5 puan ortalaması yakalamış bu takım
Biz iyi takımız da Fener kime puan kaybedecek? Başakşehir deplasmanında puan kaybetmeyen Fener Sivas'ta mı kaybedecek şimdi? Beşiktaş maçı kolay geçerse Beşiktaş için kolay geçer. Sezonun en zor maçı bizim için. Fark 1'e inecek. Ondan sonra da 1 puan büyük avantaj diyecek misiniz? Bu moral bozukluğuyla Başakşehir maçından nasıl sağ çıkmayı planlıyoruz mesela? O konuda bir fikrimiz var mı? Yok. Toz pembe bakıyorsunuz bence. Biraz içinde bulunduğumuz kara düzeni görelim. Konyaspor maçında sezonu Fener'e kendi ellerimizle teslim ettik.Stres yapmaya gerek yok biz iyi takımız ve 4 puanlık fark da çok ciddi bir avantaj. İkinci yarı Konyadan Okan Hocanın nadir hatalarıyla Karagümrük maçında da futbolcu hatalarıyla puan kaybettik. Abartılacak bir durum yok yani. Hakemler de ne kadar etki etmeye çalışırsa çalışsın iyi futbol sonuç verecektir. Benim takıma güvenim tam. Bjk maçının da kolay geçeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçeliler kara kara düşünmüyorlar çünkü onlar da biliyor bizim iki haftaya liderliği kaptıracağımızı. Karagümrük maçı sonrası bizim Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından sağ çıkmamız imkansız.Beyler her maçı kazanamayız şunu bir aklınıza sokun önce. 2. Yarı sadece Konyaspor ve Karagümrük maçlarında puan kaybetmişiz.
Bu ligte makas açıldı o beğenmediğiniz Beşiktaş bile son 8 maçında 7 galibiyet 1 beraberlik almış ligde makas açıldı diğer takımlarla büyük takımlar arasında artık.
Fenerbahçe de Konyaspor deplasmanında puan kaybetmişti. Fenerbahçe de Karagümrüğü içieride 90-5 de bulduğu golle 5-4 yenmişti aslına bakarsanız iki takımda aynı takımlara puan kaybedip aynı takımlara karşı zorlanıyor.
Hala avantaj bizim elimizde . Fenerbahçe maçına kadar 2 maç bile kaybetsek Fenerbahçe tüm maçlarını kazansa bile son maçta kazandığımız an şampiyonuz. Denizli şampiyonluğu , Kadiköyde kupa kaldırmış bir takımın taraftarına yakışmıyor bu kadar ümitsizlik üstelik 4 puan önde iken biz ''winner'' bir kulubüz bunu unutmayın.
Fenerbahçe'nin de İstanbulspor maçı hariç diğer maçları hiç kolay değil. Giresunspor ve Sivasspor zaten düşme hattında mecbur mücadele edecekler. İçeride daha önce kendilerini son hafta şampiyonluktan etmiş kanlı bıçaklı oldukları siyasi destekleri sonuna kadar olan Trabzonspor ile mücadele edecekler.
Yine içeride karakterinden zerre şüphe duymadığım son dakikaya kadar çıkıp takımı ligde kalmayı garantilese bile aslanlar gibi mücadele edecek Nuri Hocamın takımına karşı oynayacaklar.
Ve en sonunda bizim sahamıza gelecekler. İnanın Fenerbahçeliler bile bu kadar kara kara düşünmüyordur. Dün ki maçı ben Fenerbahçenin 33 şut atıp kazanamadığı ve şampiyonluğu Bursaspora kaptırdığı maç gibi görüyorum. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor kaçan goller saçma sapan yenen goller...
(Tüm bunları olağan gidişat için yazdım bu arada. İki takımda da şuan üstün performans gösteren iki-üç oyuncu var. Bunlardan biri ya da birilerinin sezonu kapatması dengeleri alt üst edecektir.)
Galatasaray (70)
Bjk 0
Başak 3
İstanbul 3
A. gücü 3
Sivas 3
Fb 1
Hatay 3
86
Şikeci fb (63)
İstanbul 3
Sivas 3