2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Önümüzdeki 4 maç çok kritik. Oradan 10 puan çıkarırsak tamamdır ama bu oyunla max. 7 puan falan çıkarırız gibi duruyor.

Tinertas macini kaybetmezsek sampiyonuz

O yüzden dün ki maçta belki de 1-3'den sonra kazandığımız 1 puanın değeri daha iyi anlaşılacak. Konyaspor maçını bunların beşiktaş maçı telafi etmişti. Her türlü senaryoda avantajımız büyük onlar full gideceklerini sanıyorlar ama hiç beklemedikleri maçta bile puan kaybedebilirler.

Kendinden güçsüz olan takımları yen (Sivas, İstanbul, Ankaragücü)
Kendine denk seviyedeki takımlarla berabere kal (Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe)

En kötü puan eşitlğiyle Şampiyon Galatasaray.

Kendinden güçsüz olan takımları yen (Sivas, İstanbul, Ankaragücü)
Kendine denk seviyedeki takımlarla berabere kal (Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe)

En kötü puan eşitlğiyle Şampiyon Galatasaray.
Hatta bu senaryoda onların bizim maça kadar tüm maçlarını kazanmasıyla olur 1 tane puan kaybetseler son haftaya dahi kalmayabilir.

1.Galatasaray (29 Maç 70 Puan)

Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (29 Maç 66 Puan)

Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)​

Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)​
bjk ve fb maçlarını kaybetsek bile FB bizi 3 farkla yenmediği sürece şampiyonuz... FB her maçı kazanacak, biz bjk fb hariç hepsini kazanacağız diyelim...

Ben puan hesabı yapmayı doğru bulmuyorum, zira beklenmedik puan kayıpları olabilir yahut üç puan beklenmeyen bir maçtan üç puan çıkartılabilir. Maç maç gitmek gerekir diye düşünüyorum.
Buradan devam etmeliyiz. Puan hesabı konsantrasyonu bozan bir etmen bence.

edit: yanlis tablo

biz bu feneri kendi sahamızda eşyanın tabiatı gereği fena tokatlarız da işte hakemler ve futbol şansından korkuyorum

Bugün bireysel hatadan sorun yaşamamıza rağmen bir şekilde 1-3'den dönüp 4-3'ü kovaladık bunu yaparken de kaleci hatası, stoper hatası ve saçma sapan penaltıya rağmen 1 puan aldık. Kalan fikstürlere bakınca da 2 takımın en az 1'er maç daha puan kaybı yapar belki 2'şer maç puan kaybı yapılacak.
Boşa yangın yapıldığını dün söylemiştim ligin sonu alt taraf bu kadar karışıkken herkes puan kaybedebilir. Gördük ki fikstürde direk 3 puan yazdıkları maçta 2 puan kaybettiler futbol böyle bir şey dün aldığımız 1 puan her ne kadar kötü gözükse de 1-3'den dönüp aldık bunlar 2-0'dan maçı verip 2 puan kaybettiler.

Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan
Fb önümüzdeki iki hafta boyunca Gs'den önce oynayacak.

İki zorlu deplasmana gidiyorlar, moralleri bozuk. Kart sınırında önemli oyuncuları var. Arada bir de kupa maçları var.

Fb bu şartlar altında Sivas macini kaybedebilir, son derece doğal bir sonuç olur. Biz de Bjk deplasmanında kazandık diyelim ki gayet de olabilir.

Bir sonraki hafta Fb yine bizden önce Giresun deplasmanina gidiyor. Giresun ateş hattında, etkili oyuncuları da olan bir takım. Fb burada da yenilebilir.

Çok zor ama maçlar bu şekilde olursa, Başak maçına matematiksel olarak şampiyon olmaya çıkıyoruz.

Geri
Üst Alt