- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.368
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiom
Berbatım şu lig bitsin artıkbilmiom
Tinertas macini kaybetmezsek sampiyonuz
Hatta bu senaryoda onların bizim maça kadar tüm maçlarını kazanmasıyla olur 1 tane puan kaybetseler son haftaya dahi kalmayabilir.Kendinden güçsüz olan takımları yen (Sivas, İstanbul, Ankaragücü)
Kendine denk seviyedeki takımlarla berabere kal (Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe)
En kötü puan eşitlğiyle Şampiyon Galatasaray.
No tough.Yaktın bizi @Veli Baltacı
bjk ve fb maçlarını kaybetsek bile FB bizi 3 farkla yenmediği sürece şampiyonuz... FB her maçı kazanacak, biz bjk fb hariç hepsini kazanacağız diyelim...1.Galatasaray (29 Maç 70 Puan)
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)
2. Fenerbahçe (29 Maç 66 Puan)
Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)
Buradan devam etmeliyiz. Puan hesabı konsantrasyonu bozan bir etmen bence.Ben puan hesabı yapmayı doğru bulmuyorum, zira beklenmedik puan kayıpları olabilir yahut üç puan beklenmeyen bir maçtan üç puan çıkartılabilir. Maç maç gitmek gerekir diye düşünüyorum.
Fb'in maçları yanlış
Boşa yangın yapıldığını dün söylemiştim ligin sonu alt taraf bu kadar karışıkken herkes puan kaybedebilir. Gördük ki fikstürde direk 3 puan yazdıkları maçta 2 puan kaybettiler futbol böyle bir şey dün aldığımız 1 puan her ne kadar kötü gözükse de 1-3'den dönüp aldık bunlar 2-0'dan maçı verip 2 puan kaybettiler.Bugün bireysel hatadan sorun yaşamamıza rağmen bir şekilde 1-3'den dönüp 4-3'ü kovaladık bunu yaparken de kaleci hatası, stoper hatası ve saçma sapan penaltıya rağmen 1 puan aldık. Kalan fikstürlere bakınca da 2 takımın en az 1'er maç daha puan kaybı yapar belki 2'şer maç puan kaybı yapılacak.