2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Ayrıca bu şerefsizler sivas veya giresunun en az birinde puan bırakacaklar.

Stres yapmaya gerek yok biz iyi takımız ve 4 puanlık fark da çok ciddi bir avantaj. İkinci yarı Konyadan Okan Hocanın nadir hatalarıyla Karagümrük maçında da futbolcu hatalarıyla puan kaybettik. Abartılacak bir durum yok yani. Hakemler de ne kadar etki etmeye çalışırsa çalışsın iyi futbol sonuç verecektir. Benim takıma güvenim tam. Bjk maçının da kolay geçeceğini düşünüyorum.

dünden bu yana gördüğüm şey takıma ve hocaya fazlasıyla haksızlık yapılıyor

evet eleştirilecek yanlar oldu bu maçta ama daha çok bireysel performansla ilgiliyi

özellikle muslera ve nelsson ilk 2 golü adeta hediye ettiler

oyun olarak çok da kötü değildik

haftaya da alacağımız 3 puan bizi tekrar havaya sokacaktır

sağlam durmak lazım

neredeyse 2.5 puan ortalaması yakalamış bu takım

dünden bu yana gördüğüm şey takıma ve hocaya fazlasıyla haksızlık yapılıyor

evet eleştirilecek yanlar oldu bu maçta ama daha çok bireysel performansla ilgiliyi

özellikle muslera ve nelsson ilk 2 golü adeta hediye ettiler

oyun olarak çok da kötü değildik

haftaya da alacağımız 3 puan bizi tekrar havaya sokacaktır

sağlam durmak lazım

neredeyse 2.5 puan ortalaması yakalamış bu takım
Aynen öyle 3 golün 3 ü de bireysel hataydı.

Vodafone’da kargaları yenmenin zamanı geldi artık ordan gelecek 3 puan bizi net şampiyon yapar

Beyler her maçı kazanamayız şunu bir aklınıza sokun önce. 2. Yarı sadece Konyaspor ve Karagümrük maçlarında puan kaybetmişiz.

Bu ligte makas açıldı o beğenmediğiniz Beşiktaş bile son 8 maçında 7 galibiyet 1 beraberlik almış ligde makas açıldı diğer takımlarla büyük takımlar arasında artık.

Fenerbahçe de Konyaspor deplasmanında puan kaybetmişti. Fenerbahçe de Karagümrüğü içieride 90-5 de bulduğu golle 5-4 yenmişti aslına bakarsanız iki takımda aynı takımlara puan kaybedip aynı takımlara karşı zorlanıyor.

Hala avantaj bizim elimizde . Fenerbahçe maçına kadar 2 maç bile kaybetsek Fenerbahçe tüm maçlarını kazansa bile son maçta kazandığımız an şampiyonuz. Denizli şampiyonluğu , Kadiköyde kupa kaldırmış bir takımın taraftarına yakışmıyor bu kadar ümitsizlik üstelik 4 puan önde iken biz ''winner'' bir kulubüz bunu unutmayın.

Fenerbahçe'nin de İstanbulspor maçı hariç diğer maçları hiç kolay değil. Giresunspor ve Sivasspor zaten düşme hattında mecbur mücadele edecekler. İçeride daha önce kendilerini son hafta şampiyonluktan etmiş kanlı bıçaklı oldukları siyasi destekleri sonuna kadar olan Trabzonspor ile mücadele edecekler.

Yine içeride karakterinden zerre şüphe duymadığım son dakikaya kadar çıkıp takımı ligde kalmayı garantilese bile aslanlar gibi mücadele edecek Nuri Hocamın takımına karşı oynayacaklar.

Ve en sonunda bizim sahamıza gelecekler. İnanın Fenerbahçeliler bile bu kadar kara kara düşünmüyordur. Dün ki maçı ben Fenerbahçenin 33 şut atıp kazanamadığı ve şampiyonluğu Bursaspora kaptırdığı maç gibi görüyorum. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor kaçan goller saçma sapan yenen goller...

(Tüm bunları olağan gidişat için yazdım bu arada. İki takımda da şuan üstün performans gösteren iki-üç oyuncu var. Bunlardan biri ya da birilerinin sezonu kapatması dengeleri alt üst edecektir.)

Allahın izniyle şampiyonuz. Sezon başlarken bu hafta 4 puan önde olacağımızı söyleseler bu forumdaki herkes kabul ederdi. Moral bozacak evham yapacak bir şey yok. Çıkacağız Aslanlar gibi şampiyon olacağız. Bizim bizden başka rakibimiz yok. Yeterki soğuk kanlı olalım ve inancımız kaybolmasın ;)

Stres yapmaya gerek yok biz iyi takımız ve 4 puanlık fark da çok ciddi bir avantaj. İkinci yarı Konyadan Okan Hocanın nadir hatalarıyla Karagümrük maçında da futbolcu hatalarıyla puan kaybettik. Abartılacak bir durum yok yani. Hakemler de ne kadar etki etmeye çalışırsa çalışsın iyi futbol sonuç verecektir. Benim takıma güvenim tam. Bjk maçının da kolay geçeceğini düşünüyorum.
Biz iyi takımız da Fener kime puan kaybedecek? Başakşehir deplasmanında puan kaybetmeyen Fener Sivas'ta mı kaybedecek şimdi? Beşiktaş maçı kolay geçerse Beşiktaş için kolay geçer. Sezonun en zor maçı bizim için. Fark 1'e inecek. Ondan sonra da 1 puan büyük avantaj diyecek misiniz? Bu moral bozukluğuyla Başakşehir maçından nasıl sağ çıkmayı planlıyoruz mesela? O konuda bir fikrimiz var mı? Yok. Toz pembe bakıyorsunuz bence. Biraz içinde bulunduğumuz kara düzeni görelim. Konyaspor maçında sezonu Fener'e kendi ellerimizle teslim ettik.

Beyler her maçı kazanamayız şunu bir aklınıza sokun önce. 2. Yarı sadece Konyaspor ve Karagümrük maçlarında puan kaybetmişiz.

Bu ligte makas açıldı o beğenmediğiniz Beşiktaş bile son 8 maçında 7 galibiyet 1 beraberlik almış ligde makas açıldı diğer takımlarla büyük takımlar arasında artık.

Fenerbahçe de Konyaspor deplasmanında puan kaybetmişti. Fenerbahçe de Karagümrüğü içieride 90-5 de bulduğu golle 5-4 yenmişti aslına bakarsanız iki takımda aynı takımlara puan kaybedip aynı takımlara karşı zorlanıyor.

Hala avantaj bizim elimizde . Fenerbahçe maçına kadar 2 maç bile kaybetsek Fenerbahçe tüm maçlarını kazansa bile son maçta kazandığımız an şampiyonuz. Denizli şampiyonluğu , Kadiköyde kupa kaldırmış bir takımın taraftarına yakışmıyor bu kadar ümitsizlik üstelik 4 puan önde iken biz ''winner'' bir kulubüz bunu unutmayın.

Fenerbahçe'nin de İstanbulspor maçı hariç diğer maçları hiç kolay değil. Giresunspor ve Sivasspor zaten düşme hattında mecbur mücadele edecekler. İçeride daha önce kendilerini son hafta şampiyonluktan etmiş kanlı bıçaklı oldukları siyasi destekleri sonuna kadar olan Trabzonspor ile mücadele edecekler.

Yine içeride karakterinden zerre şüphe duymadığım son dakikaya kadar çıkıp takımı ligde kalmayı garantilese bile aslanlar gibi mücadele edecek Nuri Hocamın takımına karşı oynayacaklar.

Ve en sonunda bizim sahamıza gelecekler. İnanın Fenerbahçeliler bile bu kadar kara kara düşünmüyordur. Dün ki maçı ben Fenerbahçenin 33 şut atıp kazanamadığı ve şampiyonluğu Bursaspora kaptırdığı maç gibi görüyorum. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor kaçan goller saçma sapan yenen goller...

(Tüm bunları olağan gidişat için yazdım bu arada. İki takımda da şuan üstün performans gösteren iki-üç oyuncu var. Bunlardan biri ya da birilerinin sezonu kapatması dengeleri alt üst edecektir.)
Fenerbahçeliler kara kara düşünmüyorlar çünkü onlar da biliyor bizim iki haftaya liderliği kaptıracağımızı. Karagümrük maçı sonrası bizim Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından sağ çıkmamız imkansız.

Bu akşamdan sonra hiçbir maça 3 puan yazamıyorum maalesef.

Okan hocanın söylediğinin aksine öyle şampiyonluklar yaşamış oyuncularımız çok yok. En babaları Muslera. Icardi’nin İtalya şampiyonluğu yok mesela. PSG şampiyonluğunu saymıyorum ben. Mertens desen öyle. Kadroya kıyasla Olan hoca bu şampiyonluk hikayelerini en iyi bilen kişi. İnşallah bu duyguları takıma iyi aktarabilir.

Başakşehir bize içeride yine ters gelebilir. İstanbulspor basit görünüyor ama Tekke fenere yatıp bize asılacak gibime geliyor. Ankaragücü deplasmanı da kesin değil.

Takımın çok çok çok iyi motive olup bu maçlarda göz açtırmadan oynaması lazım. Biz dikkat etmezsek fener maçından önce bile gidebilir şampiyonluk. Fenerin nasıl ittirildiği ortada.

Galatasaray
Bjk 3
Sivas 3
Başak 1
İstanbul 3
A. gücü 3
Fb 3

Fener
Sivas 1
Giresun 0
Antalya 3
Ts 1
GS 0

Galatasaray (70)
Bjk 0
Başak 3
İstanbul 3
A. gücü 3
Sivas 3
Fb 1
Hatay 3

86

Şikeci fb (63)
İstanbul 3
Sivas 3
Giresun 3
Antalya 3
Ts 1
Hatay 3
GS 1
Antep 3
83

Boyle olacak

Vallahi dünkü maçın yarasına merhem olacak şey ya bizim haftaya Beşiktaş'ı evinde yenmemiz, ya da Fenerbahçe'nin önümüzdeki iki maçta en az üç puan bırakması.

Bjk(1)---Bjknin aldığı skorlara bakmayın iyi top oynamıyolar kesinlike yenileceğimizi düşünmüyorum .1-1 gibi bi skor bekliyorum.
Başakşehir(3) --Başakşehirin bu maçtan 3 gün önce ankaragücüyle kupa maçı var+kupadan elenmemizin rövanşı olarak görüp kazanacağımızı düşünüyorum.
İstanbulspor(3)--Bildiğin ptt1 takımı yeneriz.
Ankaragücü(1)--Çok formda ve iyi bi takım ankara deplasmaları hep ters gelmiştir bize puan kaybı muhtemel.
Sivasspor(3)--Yeneriz net.
Şikeciler(1)--Şampiyonluğun bu maça kalacağını düşünmüyorum kalsa bile kör dövüşü olur 0-0 ya da 1-1 biter muhtemelen.

Şikecilerin bütün maçlarını kazandığı şu en pesimist senaryoda bile şampiyon oluyoruz.Enseyi karartmaya gerek yok.

Son maç içeride fb maçına kalırsak en kötü beraberlik cepte olmalı o maçta. yakın zamanda başak ve fb maçlarında son maça kaldı iş ama 2 maçta da beraberlik bize yarıyordu..Son maç kazanmak zorunda olduğumuz bir senaryo bizi çok sıkıntıya sokar...

Ben fb nin sivasta takilacagini düşünüyorum ama kazanırlarsa bjk deplasmanından en kötü 1 puanla dönmemiz lazım...Bu durumda 2 puan farkla dönmüş oluruz ve 1 beraberlik hakkımız daha olur...

1.Galatasaray (84 Puan)

Beşiktaş (D) (0 Puan)
Başakşehir (3 Puan)
İstanbulspor (D) (3 Puan)
Sivasspor (3 Puan)
Ankaragücü (D) (1 Puan)
Fenerbahçe (1 Puan)
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (82 Puan)

İstanbulspor (3 Puan)
Sivasspor (D) (3 Puan)
Giresunspor (D) (0 Puan)