2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

fener'in oynadığı topu biz oynasak lig 5 hafta kala biterdi. ama öyle görünüyor ki biz paf takımıyla çıkabileceğimiz maçta fener'e de en kötü kaybetmemek durumunda olacağız. çünkü beşiktaş'ı deplasmanda yenebileceğimizi veya 45 dakika yoğun bir şerefsiz hakem performansına karşı fener'in kalan fikstüründe bizim dışımızda kimsenin ayakta kalabileceğini sanmıyorum.

büyük ihtimal arena'daki maça en iyi ihtimal 3 puan önde gireceğiz, iki takımın da tam performansı ve anca orta halli bi hakem yönetimiyle her türlü kazanmamız gereken bi müsabaka ama futbolun şans faktörünü de hesap etmek güç.

tek bi gerçeklik var ki ne kadar şerefsizlerin hüküm sürdüğü, başkanlıkla yetinmeyip kulüpler birliğinin başına yerleştiği bi futbol ülkesi olsak da son cenahta konsolide şekilde şampiyonluğa yakıştırılan takım büyük oranda şampiyon olur. saç gibi ayılar gerçeği değiştirmeye çalışsa da futbolcusuyla, oyunuyla, teknik direktörüyle herkesin galatasaray'ı ligin tartışmasız en iyisi olarak gördüğü ortada. şerro fener'in ortada hakem yönetimleriyle her büyük maçta eline alması da ayrı bi pozitiflik bu aşamada. yapay zekaya sorsan o bile şu sene fener'in şampiyon olacağına inanmaz anca fener zekalılar inanıyor.

fener'in şaibesi şu an ligi kazanma ihtimali değil, galatasaray'ı en iyisini yapmak için zorlamasından ileri geliyor. biz bu sene ligi osurta osurta kazanmalıydık ama konu fener olduğu için onları bi kez daha madara etmek durumunda kalacağız gibi görünüyor. kötülerin ülkesinde iyiler ancak böyle başarılı olabiliyor ne yazık ki. takımımıza inanalım, futbolun ve allahın adaleti şaşmaz diyelim.

Çok hesaba gerek yok. Fb maçına kadar alınması gereken 18 puanın 9 unu alsak ve fb tümünü kazansa bile fb yi yenince kazanıyoruz. Ki eger bizim ihtiyacımız varsa bu fb yi net gömeriz. Bence işin riskli tarafı son maçta bize beraberliğin yetiyor olması olur. Arayı açarsak harika olur ama çok düşersek de dert etmem. Kendi evinde bu fb yi yenemeyen takım şamp. olmasın zaten

1 mağlubiyet 1 beraberlik gerisinde vururuz diyorum

Bu haftalara kadar puan kaybı beklemeyin Fenerbahçeden.
Sivas-Giresun maçları arasında Sivas kupa maçı da var. 8 günde 3 deplasmana çıkacaklar. 2-3 sakat verirler, düğüm o maçlarda kopar. O zamana kadar kazanarak devam etmek şart. Dirençlerini bu şekilde kıracağız. Sonunda iyiler mutlaka kazanır bunu unutmayın.
Hadi bakalim, guzel moral verdin.

Kritik oyuncularımızın ceza sınırında olması can sıkıcı. Yoksa bizim maçlardan pek endişem yok. Dişlilerden 1-2 si olmayınca takımın ayarı bozulabiliyor...

FB nin puan kaybına en yakın olduğu maç da Giresunspor olur diye düşünüyorum. TS da toparlanıp bir güzellik yapabilse keşke ama zor...

Hala aynı fikirdeyim hepsini kazanacağız

Fenerin sivas deplasmanini çok net puan kaybı görüyorum.. Sivas çok zor durumda yarın ts ile haftasonu da antalya ile oynuyorlar.. En iyi ihtimal alacakları 4 puan ve fb maçına 35 puanla çıkarlar bu durumda..Hükmen maçları da kalmadı..Giresun ve istanbul un hükmen maçlarını ekleyince 34 ve 33 puanları şimdiden cepte...Bizle deplasmanlari da duruyor.. O ortamda şu oyunla çok zor görüyorum fb galibiyetini..Ayrıca sivas nispeten hedefsiz olduğu ortamda bile deplasmanda fb yi yenip 2 sezon önce şampiyonluktan etmişti.. Bizim bjk maçından 1 gün önce oynanacak bu maç.. Kesinlikle kırılma haftası bu hafta

Fenerin sivas deplasmanini çok net puan kaybı görüyorum.. Sivas çok zor durumda yarın ts ile haftasonu da antalya ile oynuyorlar.. En iyi ihtimal alacakları 4 puan ve fb maçına 35 puanla çıkarlar bu durumda..Hükmen maçları da kalmadı..Giresun ve istanbul un hükmen maçlarını ekleyince 34 ve 33 puanları şimdiden cepte...Bizle deplasmanlari da duruyor.. O ortamda şu oyunla çok zor görüyorum fb galibiyetini..Ayrıca sivas nispeten hedefsiz olduğu ortamda bile deplasmanda fb yi yenip 2 sezon önce şampiyonluktan etmişti.. Bizim bjk maçından 1 gün önce oynanacak bu maç.. Kesinlikle kırılma haftası bu hafta
Trabzon ve Antalyaspor'dan en fazla 2 puan alırlar daha fazlası olmaz. Tahminim Trabzon yener, Antalyaspor yener puan alamayacaklar fener maçına düşme potasında çıkacaklar kupaya bile asılmayacaklar.

Son 3 hafta kala düğüm çözülecek. Bizim stada kalırsa hiç korkmuyorum basar geçeriz. Fener'in bizi 4-0 yenebilme ihtimali yok.
Ben en olmayacak senaryo da bile korkmuyorum 3 puan önde gelseler o stadyumdan çıkamazlar bizim stadyumdaki şampiyonluk atmosferinden kimse çıkamaz. Döve döve eze eze yenip önlerinde kupayı kazanırız.

Karagümrük — 3
Beşiktaş (D) — 3
Başakşehir — 3
İstanbulspor (D) — 3
Sivasspor — 3
Ankaragücü (D) — 1
Fenerbahçe — 1
Hatay (3 Puan)

Hesabınızı nasılsa fb yi arenada yeneriz üzerine yapmayın derim. O maça kadar ligi bitirmeliyiz. Onların istediği bu unutmayın. Oynadıkları oyuna veya kendilerine güvendikleri için değil bu. Öyle bir maç olur ki kaosun hakim olduğu, futbolun zerre oynanmadığı ve en ufak kırılma anında aleyhimize değerlendirilecek hakem kararlarını izleriz. Seçim zamanında gündemi dağıtacak, play off zamanı yaşananları yaşatacak bir bahane ve elimizden çalınan bir şampiyonluk olur birden bire.

Fikstüre, hakem atamalarına, VAR kararlarına, MHK başkanı seçimine, c.başkanı adı verilip hakem tehditlerine kadar el atılmış bir ligde şampiyonluk son maça kalırsa ben futbol harici her şeyi düşünürüm.

%100 katılıyorum. Ben haftaya Kadıköyde İstanbulspordan da bir sürpriz bekliyorum ayrıca

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saha dışında gerekli hamleleri bir an önce yapmadığımız takdirde 35.haftadaki derbiye Fenerbahçe şampiyon olarak çıkarsa bile şaşırmam...Her görüşe saygım var da tüm bu olanlara rağmen nasıl bu kadar rahatça kazanırız falan denebiliyor ? İstediğin kadar iyi oyna,hakem kaybettirmeyi kafasına koydu mu Bölgesel Amatör Lig takımına bile kaybettirir.

1.Galatasaray (28 Maç 69 Puan)

Karagümrük
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (28 Maç 63 Puan)

İstanbulspor
Sivasspor (D)