2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

3 lü savunmayla basliyor sonra bütün kaziklar önde. Keremi cikaracak zaman miydi hadi cikardin abdulkadir ömur ve yusuf al. Ulan burak kariyer sonuna bu yakistimi hic.

Burak topu eline aldığında odadan çıktım ilk defa bir penaltıda böyle birşey yaptım çünkü biliyordum kaçıracğını. TV yi kırmak istemedim bu malak yüzünden.
Kaleci senin takım arkadaşın birkere. Topu nereye atacağını senden daha iyi biliyor

Forveti burak olan takım anca bir yere kadar işte. Ağzımıza s. sonunda gider ayak, seni kimler aldırıyorsa bu takıma beraber defolun gidin artık !
Kuntz'un hür iradesiyle bu 37'lik dedeyi takıma çağırdığında bir allahın kulu inandıramaz beni.

Burak’ı sevmem, bu kadar yeteneksiz ve başarılı bir futbolcu da görmedim. Ama bu turnuvada takımın buraya gelmesinde önemli rol oynadı. Özellikle Letonya maçını aldı. Attığı gol de iyiydi. Turnuvada takımımız adına tüm penaltıları da o kullanmış 4te 3 yaptı. Bu şekilde kaçırması tabii ki adamı çıldırttı orası ayrı.

Eskisi gibi fazla sinirlenmiyorum artik.

En azindan Euro 2020'deki gibi rezil olacagimiz bir senaryo'yu izlemekten kurtulduk. Bu da iyi bir haber aslinda. Zaten 2022 dünya kupasini izlemeyecektim bu lanet olasi köleci Katar'i boykot edecektim, izlememek icin baska bir nedenim daha oldu simdi.

Kuntz şans lazım dedi yahu :D olm İnanılmaz şanslıydık, portekiz %100 lük goller kaçırdı, tek poziyonla gol attık ve penaltıyla şansta zirve yaptık... atsaydık konyada makedonya ile şansta uzay olacaktık... Eh okadar da olmadı...

Burak son yıllarda dünyanın en iyi penaltı atan oyuncularının başında gelir. Penaltıyı kullanması da normal. Kuntz un saçma kadro tercihidir maçın sorumlusu. Torrent in Barcelona ya yaptığını denese turu geçerdik.

Sanırım Portekiz'i eleseydik Makedonya ile maçımız bizim stadda olacakmış yazık oldu..

Geri
Üst Alt