2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Penaltiyi Burak'in kullanması son derece normal. 2 2 olsa turu Turkiye'nin geçeceğinin hiçbir garantisi yoktu; yani tur Burak yüzünden gitmedi, ayrıca maci 2 1'e getirende O.

Allah razi olsun demeliyiz yani Burak'a ? Neden peki Buraksiz bir baslangic ve sonuc dusunemiyorsun ? Ozur dileriz Burak.

Biz ne yazık ki futbolun basit tarafini asla başaramiyoruz. Eğer milli takım kalecisi isen kapattığın köşeden gol yemeyeceksin. Bu milli takımın kaptanı, golcüsü ve en tecrübeli adamiysan o penaltıyı her türlü atacaksın.

Burak yilmaz niye röportaja gelmiyor?? Cik konus ulan.

Milli takima da bizdeki gibi saglam bi 6 no lazim. Sonra 3 lü savunma olamaz arkadas orta saha her zaman bi adam eksik kaliyor.

Biz ne yazık ki futbolun basit tarafini asla başaramiyoruz. Eğer milli takım kalecisi isen kapattığın köşeden gol yemeyeceksin. Bu milli takımın kaptanı, golcüsü ve en tecrübeli adamiysan o penaltıyı her türlü atacaksın.
Aynen bu, is buraya geldimi ila bi yerde yetersiz kaliyoruz. Kafa yapisi iste. Bu pozisyonlar da soguk kanli bi selcuk inan kalabiliyordu.

Bi kerede kritik anlarda büyük maclarda yüzümüz gülsün yaw

Cancelo, Dias, Sanches, Neves sayabildiğim direk 4 eksik varken oyunu bu kadar veriyorsan konuşmaya lüzum yok.

Eskisi gibi fazla sinirlenmiyorum artik.

En azindan Euro 2020'deki gibi rezil olacagimiz bir senaryo'yu izlemekten kurtulduk. Bu da iyi bir haber aslinda. Zaten 2022 dünya kupasini izlemeyecektim bu lanet olasi köleci Katar'i boykot edecektim, izlememek icin baska bir nedenim daha oldu simdi.
Dünya kupası avrupa kupası kadar zor değil dişine göre rakipler oluyor yine Asya’dan Afrika’dan

Penaltı atması sorun değil. Herif nefes alamıyor hala oyında. Burak’ı çıkaracağına, Kerem gibi savunma arkasına her an kaçabilecek adam eksiltecek adamı dışarı alıyorsun.

Geri
Üst Alt