- 18 Temmuz 2009
- 80.771
- 225.462
- 5.093
Burak Elmas lider karakterli birisi değil, en azından Türkiye için değil. Galatasaray Başkanı herkesi konsolide edebilen birisi olmalıdır her şeyden önce. Çıkıp bir şey söyledi mi kitleleri peşinden sürükleyebilmelidir. Ekibi için desteklemiştim ama gördükki ekipler de liderin çizgisi kadar olabiliyor.Doğru, şu omuz atma meselesi de vardı.
O dönem evet, sonra yaprak dökümü ve şu an geldiğimiz nokta ister istemez sorgulatıyor. Ben de ondan dedim kafalarında bir profil vardır illa ki.
Yoksa çoğu eski başkan da bu döneme rağmen bence destek verilmeli, demişti Burak Elmas için. Mayıs'a kadar diye düşündüm bu süreci de. Yoksa onlarda farkında taraftar baskısının. Tabi ki karar mercii lise ama bizlerin tepkiler de hep etkili oldu, gerek seçim kararı alınmasında gerek seçilmelerinde. İçlerinde genç arkadaşlarda var. Başlarken genç ekip oluşu da her ne kadar ben çok istemesem de adaylardan desteklediğim de yoktu, sırf bu sebeple bile başarılı olsun istemiştim. Ekip dinamik ve enerjileri, hevesleri taze diye. Sonunu inanın ben bile bu kadar tahmin etmedim. 6 ay süreç için fazla yıpratıcı oldu. Yoksa hala elimizde AL gibi ciddi bir koz var. İnsan buna üzülüyor.
Ha sözde mi özde mi bilmiyorum ama benim 2019da konusunu açtığım Campos hamlesini yapmaları dahi benim için bir ümit unsuru lakin Terim'i getirmelerindeki amaç olan ilk sene başarı beklentisi gerçekleşmediği için topun ağzındalar.
Yine de göz göre göre yapılanların bulunduğu ortamda pasif kalmak affedilmez camiada.
Kötü olan son yıllarda Aysal dışında yukarda bahsettiğim profilde birisi çıkmadı sondadan gördükki Aysal'ın da derdi Galatasaray falan değilmiş.