2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas ile birlikte bu hazırlık falanın da Türkiye'de bir işe yaramadığını öğrendik bence. Liseliler çıkarır bir aday zamanında Yarsuvat'ı çıkardıkları gibi en kötü o tarz biri çıkarılır geçici dönem olarak. Önümüzdeki en az 2 dönem başkan liseli olur diye düşünüyorum.
Hazırlık derken proje anlamında değilde Listesi falan hazırdır yüksek oranda demek istedim. Yoksa bencede proje falan belmas ile beraber hazır anlamında boş olduğunu görmüş olduk.

Şu an seçim kovalamak ayıp bir şey, sezon bitsin o zaman çıkıp konuşsun Metin.

İsteyen ibra eder etmez o ayrı konu, bence edilsin yoksa Elmas öyle çeketını asıp gidecek tip değil, mc zamanında gördük, bizans oyunlarında expert bir adam.

Artık seçildi, kendisi istifa etmek istemiyorsa 3 sene başkanlık yapacak gibi duruyor.

Şu tüzük konularında Seçim zamanının Kasım ayına alınması bana çok mantıklı geldi bu arada. İbra kısmında mali+idariyi birleştirme kısmı biraz hukuki gibi ama Kasım ayında seçersen yeni sezona planlaması reel anlamda daha fazla olabilir.

Normalde tabiiki planlmasını yaparak aday olunmalı ama koltuğa gelince karşılaşılan reel durum planlanana belki uymaz etmez. Bilemedim ama mantıklı geldi bana Mayıs yerine Kasım yapılması (ya da atıyorum yeni sezon kamp vs kısmına biraz daha zaman payı olan bir ayda)

Beyler, neden secim istemiyorsunuz? Neyi dogru yaptilar? Neyi dogru soylediler? Neyi zamaninda yaptilar? Neyin umudunu verdiler? Campos ile ilgili resmi aciklama var mi?

Beyler, neden secim istemiyorsunuz? Neyi dogru yaptilar? Neyi dogru soylediler? Neyi zamaninda yaptilar? Neyin umudunu verdiler? Campos ile ilgili resmi aciklama var mi?
Campos ile ilgili gerek başkanın gerekse Campos'un açıklamaları var. Seçim istemeyenler herhalde ortada daha iyi bir aday veya ekip olmadığı için dönemlerini bitirsin istiyorlardır. Her başkanın artık ibra ile tehdit edilmesi güçlü isimleri de uzak tutuyor çünkü benim tahminim bu yönde. Bana sorarsan da olası bir seçimde mevcut adaylara baktığımda onlarda Elmas yönetiminden farklı olmayacaktır.

Bizim divan kurulu neden TV de verilmedi aspor fbninkini verdi? Ayrıca başkan hiç yaşanan olaylara TFF'ye bir kelam etmedi hadi o etmedi divan üyelerinden bir Allah'ın kulu yokmuydu 15 puanımız yendi diye kulübün hakkını savunacak. Yani taraftar terim karşıtı terim dostu diye sadece transfer, TD, başkan gitsin gelsin derdinde yaşanan haksızlıklara akıl erdiremiyor anladık, aklı başında olan birtane babayiğit demiyor ki Galatasaray en az 15 puanı engellenip operasyon çekildi diye. En acı kısmı da bu maalesef. Ali Koç geçen yıl için hakemler hakkında divan toplantısında konuşabiliyor ama bizim ne taraftar da ne kulüb yönetimi veya divan üyelerinde tık yok. Bence 15. Sırada olmamızdan daha acı bir durum bu vurdumduymazlık, tepkisizlik....

Campos ile ilgili gerek başkanın gerekse Campos'un açıklamaları var. Seçim istemeyenler herhalde ortada daha iyi bir aday veya ekip olmadığı için dönemlerini bitirsin istiyorlardır. Her başkanın artık ibra ile tehdit edilmesi güçlü isimleri de uzak tutuyor çünkü benim tahminim bu yönde. Bana sorarsan da olası bir seçimde mevcut adaylara baktığımda onlarda Elmas yönetiminden farklı olmayacaktır.
Kisisel gorusum Cemal Bey liderliginde bir ekip kurulmasi. NEF zaten bir nevi yonetimde gibi. Yanina 1 veya 2 parali isim alarak aday olmali.

12 yeni sponsordan 30 milyon tl gelir elde edilicekmiş senelik.2 milyon euro eder,dinçer o kadar reklam yaptı verdiği para ortada rezalet.

23 Mart 2022 Divan Toplantı Gündemi​

Değerli Üyemiz,
Divan Kurulumuzun Mart ayı Olağan Toplantısı, olumsuz hava koşulları nedeniyle 23 Mart 2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapılacaktır.
Katılımınızı rica eder, iyi ve sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla,

A. Aykutalp Derkan
Galatasaray Spor Kulübü
Divan Kurulu Başkanı
GÜNDEM:

1. Ocak ve Şubat ayına ait olağan toplantı tutanaklarının takdimi ve oya sunulması,
  2. Divan Başkanlığına gelen evrakın okunması,
  3. Tüzüğümüzün 87/14 maddesi uyarınca Kulüp ve Bağlı ortaklıklarına ait 31 Aralık 2021 itibarıyla düzenlenmiş özet mali – yönetsel – sportif raporun, Yönetim Kurulu tarafından sunulması,
    – 1 Ocak 2021 – 22 Haziran 2021 dönemi sunumu
    – 23 Haziran 2021- 31 Aralık 2021 dönemi sunumu
  4. Tüzüğümüzün 96/8 maddesi uyarınca 31 Aralık 2021 itibarıyla düzenlenen özet mali – yönetsel – sportif raporla ilgili Denetim Kurulunun tespit ve incelemeleri,
    – 1 Ocak 2021 – 22 Haziran 2021 dönemi sunumu
    – 23 Haziran 2021- 31 Aralık 2021 dönemi sunumu
  5. Gündemin 3. Maddesinde sunulan rapor ve 4 Maddesindeki Denetim Kurulu tespit ve incelemeleri ile ilgili genel görüşme,
  6. Kulübümüzü ilgilendiren önemli ve güncel konular hakkında katılımcılara söz verilmesi,
  7. Kapanış.
🍿

Adamsanız İBRA ETMEZSİNİZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt