Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.256
- 25.817
- 2.808
çoğu işveren bu rakamı veremez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmez kamu işçileri çaycı vs dahil 27 bin ortalamayı gördü22 diyorlar da bakalim
Kısmet acilinca tam açılıyor bana da çoğu yer geliyordu ama kadro yanmasın diye tercih vermedim çok. Üç yer yazmıştım. Birinde anlattığım gibi elediler mülakattan diğer ikisini kazanmıştım. Birinden feragat ettim. Yedekten çağırmışlardi beni deElenmeler oluyor illa ki ya benim de çok oldu. Polis sorgusunu andıran mülakatlar, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda bulunan Genel Müdürlerle, Müsteşar Yardımcılarıyla mülakatlar (tam başlığa denk geldi), Tuğgeneral, Albaylardan oluşan t..aklı komisyonla yapılan sıçıttırıcı mülakatlar... Patır patır hepsinden elendim.
Şu anki çalıştığım yerde yedekteydim, asil listedeki herkesi de tek tek arayıp sormuşlar, başka yere gitme ihtimaliniz var mı diye herkesi teyit etmişler. Ben de onu duyunca umudumu yitirmiştim. Merkezi atamadan başka bir kuruma atandım, onlarla ilk görüşmemi yapacaktım (tanışma mülakatı diye bir olayları varmış, başka bir kurumda denk gelmedim), 1 gün önce şu anki yerden beni arayıp yedekten sana sıra geldi dediler. Dedim şaka yapıyorsunuzOradan buraya geldik, hayırlısı buymuş diyorum.
Allah gözünü doyursun%35 civarı bir şey bekliyordum. Ama %30 da idare eder.
Hayırlısı bakalım.
Hahaha bu rakamı veremeyen de işveren olmasın bir zahmet maaşlı çalışsınçoğu işveren bu rakamı veremez.
gülecek bir şey yok. her işletme koç holding vs. değil. kimi işletme 5 kişi kimisi 10 kimisi 100 kişi çalıştırıyor. sana kolay geliyor hayat herhalde!Hahaha bu rakamı veremeyen de işveren olmasın bir zahmet maaşlı çalışsın
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hizmet sektöründe çalışan insanları küçümseyen tiplerden nefret ediyorum yaptığı kıyasa bak üç gün mahallesinde çöp toplamasınlar da göreyim kendisini.
Turkiye’de yasamiyorum ancak merak edip baktim. 300 gram kalitesiz beyaz peynir 35 TL civarinda. 300 TL alisveris nasil oluyor anlamadim. Troll post muhtemelen.Aylık mı bu aylık ise 700 e nerede oturuyor taş mağaraları bile 4 bin den aşağı vermezler devirde